Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması için önlisans puanlarınızı ve bölümlerimizi yazabilir misiniz?

Katiplikte nitelik kodu olduğu için tercih edenler şanslı atanma şansınız yüksek.

Onlisasn mezunu olup gumushane universitesinin tek kisilik kadrosuna basvuran mikac p

Onlisan mezunu gumushane uni nin tek kisilik kadrosuna basvuran var mi varsa kac puanla basvurdunuz?

Ben yazdım 76 puanla

@Nurtan

bununla ilgili konu açtık kim kaç puanla zabıt katibi yazdı diye kimseden ses yok ?? Sanki yazsalar ne olacak ??

manisa büyükşehir mekatronik yazanvar mı acaba bekleyşi işe yaradı helal hoş oldun bizim gibi atlamadı ben bir daha hazırlanıyorum yüksek puan alıp bekleyecegim.th sınıfı için

earthofdevil

artist...
hayalindekini yazmış belliki yada zihinselden girmiştir bi soru vardı 2016 da hangi iki heceyi yer değiştirirsen anlamlı bir kelime olur SA-MA...
bu soruları ben gözüm kapalı yapar 100 puan alır üzerine 20 dk artırırım...
bu arada en zor olan genel kategoriden girdm buna rağmen Puanım 86....

Onlisans puanlari kaca düşecek sizce bu atamada

3001’de çok az sayıda 79’a
Özel nitelikli olanlar 77-78
İmam hatip zaten 60 olsada olur ! Aynı soruları yapıyoruz aynı yıllarda okuyoruz aynı kanun üzerinde memur oluyor ama hep kadro çok hep puan düşük söyleyince de imansız derler bize.

Kurtulus1905
Oncelikle uslulubunu duzeltmeni tavsiye ediyorum.
Puanimi yazdim ve tercih yapmayacagimi bilerek soyledim ki siralamada benden sonra olanlar rahat tercih yapsin diye
Tercih yapmama sebebim sen ilgilendirmese de soyleyeyim yine de. Su an aktif olarak kamuda memurum teknikerlik icin girmistim acilmayinca tercih yapmadim
Zihinselden girmedim genel kategoriden girdim
Umarim aciklayici olmustur...

İnanın burdaki tartışmalarınız gereksiz.Yeterince alım olmuyor insanlar geriliyor hak veririm ama kimseyi kırma saygısızlık yapmaya hakkınız yok.Arkadaş yüksek puan aldım tercih yapmadım yazmış evet ilk etapta yanlış anlaşılabiliyor fakat herkes kendinden sorumlu.Bence birbirinizi kırmaya gerek yok.Engelli istihdamında kamu ve özel sektör olmak üzere yeterince kopukluk var birleştirici olursak hak talep edebiliriz.İyi günler...

earthofdevil

o zaman bunu keşke ilk mesajda yazsaydın senin mesajını ben yada bir başkası yazsaydı sende aynı tepkiyi verirdin... herneyse...

Onlisans 75.227 ile atanabilirmiyim soruyorum arkadaslar? Hep tek kisilik yerleri yazim mesela afad muş,kars ve ordu yazdim unilerden rte uni,bayburt,gumushane yazdim sizce yerlesebilirmiyim

mkuli

Ön lisan demiştiniz ama belki tahmini olan vardır 82 puan orta öğretim hizmetli yazdım atanırmıyım

Alim fazla olsaydi atanirdin. 2019 ta bin kişi fazla bize

87.4 tercihlerde istediğim kurumlar olmadiği için tercih yapmadim şu an kamuda hizmetli olarak çaışıyorum seneyede istediğim kurumlar açmasa o zaman tercih yapmayı düşünüyorum

Nur sena

2016da lise 81,5 puan ile ilk atamada meb hizmetli atandım ama o zaman ekpssnin geçerliliği 2 yıldı şimdi 2016da sınava girenlerde tercih yapabiliyor....

3001’de çok az sayıda 79’a
Özel nitelikli olanlar 77-78
İmam hatip zaten 60 olsada olur ! Aynı soruları yapıyoruz aynı yıllarda okuyoruz aynı kanun üzerinde memur oluyor ama hep kadro çok hep puan düşük söyleyince de imansız derler bize.

Bence 79 a bile düşmez. 80 ve küsüratlarında kalır.
Ama inş düşer. Bende bi heyecan başladı gece uyuyamıyorum, Psikoljim bozuldu puanım tam sınırda çünkü ve bu çok sinir bozucu. Artık açıklansada rahatlasam. Sizdede böyle birşey oluyormu puanı 79 ve 80 olanlarda.

Onlisans 75.227 ile atanabilirmiyim soruyorum arkadaslar? Hep tek kisilik yerleri yazim mesela afad muş,kars ve ordu yazdim unilerden rte uni,bayburt,gumushane yazdim sizce yerlesebilirmiyim

Kardeş bende senin gibi düşündüm ve 2018/2 yerleştirmelerine baktığımda gördüm ki 1 ve 2 kontenjanlı yerlerin puanı, kontenjani çok olan yerlerden fazla. Bunu görünce teklilerden uzak durdum.

mkuli

Ön lisan demiştiniz ama belki tahmini olan vardır 82 puan orta öğretim hizmetli yazdım atanırmıyım

Kardeş bunu orta öğretim başlığında sorsan sana daha iyi cevaplar verirler. Ben orta öğretim kaçta kapattı onu bile bilmiyorum.

Selamlar,
2020 de ekpss girecem ilk defa. 2020 ekpss den sonra 1 ve 2 ci atamalarda puanlar tahmini kaça düşer. 85 puanla 1 ve 2 ci atamada atanabilir miyim?
Tşk ederim

Sinope57

Bunun cevabi zor çünkü daha sınav yapılmadı. Ama şunu söyleyebilirim. Bundan sonra önlisansta 85 altı alan daha hayal kurmasın.

2019 EKPSS/1 Önlisans Tercihleri Yapanlar Buraya!

Merhaba sevgili dostlarım.
Tamamen TAHMİN olmak üzere;
3001 MEB 79 dolaylarında,
3001 Üniversiteler 78 dolaylarında kapatacak.
Nitelikli kadrolar 77'yi görecek diye düşünüyorum.

Hakkımızda hayırlısı :)

Üst Alt