Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması için önlisans puanlarınızı ve bölümlerimizi yazabilir misiniz?

erhan_esk

ben 2016 da da girdim 2018 de de ayrıca o istediğiniz yılın puanıyla değil hangisi yüksekse onunla oluyor...

Selamlar 2020 ekpssden sonra önlisanstan toplam kaç kişi alırlar tahminleri alalım.

Bence 1000 kişi ancak alırlar. Sizlerin tahmini kaçtır?

önlisans puanlarımız nedir

Merhaba önlisans puanlarınız nedir ben Ankara dışı tercih etmedim 6 tercih yaptım

Author
Manisa İzmir Ankara ve Adana çevresi (Adana yazamadim maalesef) üstlerde geriye kalanlar rastgele 30 tercihi de yazdım 😀

30 unu da yaptım ben herhangi biryere atansamda çalışırım sorun yok

Metehan kralsın sen :D Ben de 30 yaptım ama İstanbul ağırlıklı.

@Neffe34 Gelme ihtimali var zannımca.

Arkadaşlar ben 76,103 puan ile birçok yeri yazdım özellikle zabıt katipliği hepsini yazdım sizce gelme ihtimali var mı ?

Author

İnşallah İstanbul gelir dostum güzel memleket ama tek başına zorlar adamı ailen ordaysa iyi olur ben o yüzden yazmadim aile Adanada 😀

Ne diyosun kardeşşş bak umutlandım şimdi.... millet önlisans 79 ile kapatır diyo ama
Author

nfrysmn
Puanının küsüratını 3. defa soruyorum :D Üniversite tercihi de yaptım.

@Neffe34 Kardeşim 3001 için 79'la kapatır diyorum ben de. Ama Zabıt Katipliği için daha aşağı kapatır diyorum. Çünkü fazla rakibin yok diye düşünüyorum.

Neffe34

Hiç belli olmaz, ihtimal düşük ama bakarsın şansın yaver gider çoğu kişinin yazmadığı bir kadroyu yazmış olursun atanirsin. Zaten su an atama bekleyenler 81 ve altındaki puana sahip kişiler

Author

Evet kardeş zabıt katipliği sadece 3249 kodu olanlar tercih verebildi inş gelir ya

metehan001

Valla aile orada ayrıca hayırlı bir işimiz var yani 2 aile de istanbulda :D İnşallah gönlümüze göre olur her şey :)

Neffe34
Zabıt katipligi 2 tane yazdım ben, 80,425 puanlık rakibinden sıyrıldın 1 kisi 1 kişidir 😂

Author
Insallah da şüphelerim var bu puanlarla atanabilir miyiz acaba

Zabıt Katipliği yazan arkadaşlar puanlarınızın durumu nedir? yazabilir misiniz ?

Benim 76,103

Metehan, kardeşim bu konuyla alakalı bir kaç uzman hocadan da yorum aldım onların da yorumu 3001 memurluk 79 bandında kapatır şeklinde oldu. İnşallah hayırlı bir şekilde olur.

Author

İnşallah bende 3001 yazdım sadece 2 katiplik yazdım en sona, çünkü 3001 maas olarak da hak olarak da daha avantajli katiplerden

Aynen katiplik yazanları ve puanları görelim??

Üst Alt