Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması ne zaman olacak?

ilknurBasoğlu

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Fikirleri alalım. Bakan Yılda 3 atama yapacağız artık diye soyledi. Seçimlerden önce atama olur mu dersiniz

ilknurBasoğlu

Eğer yılda 3 alım olursa büyük ihtimalle 4 ayda bir yapılır. Tabii şunuda göz önünde bulundurmak lazım orada bahsedilen ekpss olmayabilir, belki de yurtta yetişenler kastediliyordur.

Ya evet umarım şubat sonu gibi yaparlar peki ikinci atamalar için tekrar mı tercih yapılıyo yok aynı tercıhler gecerli mi oluo

Bakan o kadar gizemli konuşuyor ki.

Yılda 3 kez alımı benim anladıgım kadarıyla çocuk esirgeme yurdunda büyügenler için yapılacak.

Engelliler için ileriye dönük bir şey belirtmediler daha önce yaptıklarını söylediler.

Başka bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar ben 2016 daki ekpss sınavınada girmiştim.2018 sınavınada girdim.ösym atama yaparken en yüksek puanı mı dikkate alıyor.sonuç ekranında hangisine göre olduğu yazmıyor.

Bakanın açıklamasını ben de anlamadım 3 atama engelliler için mi yoksa çocuk esirgemede kalanlar için mi ?

EKPSS 2019 Tercih Kadro Sayısı Tahmini

2.tercih 2500 olur diye tahmin ediyorum sizce tahminleriniz...

O yılda 3 kez lafına bir açıklama getirilmeli. Kafa karışıyor

Bence 2019/1 EKPSS atamaları yerel seçimden önce Şubat-Mart arasında olacak..Şubat veya Mart'ta olmasa bile Mayıs'ta yapılır...

Yine sinir bozucu bir belirsizlikle karşı karşıyayayız.Allahım sen bize dayanma gücü ver..

yüzde 3 doldu dolacak 4.900 kalmış derdiniz atama.Atama dolunca bulursunuz atamayı

Şu moral bozan insanlardan da ayrı bir nefret ediyorum!

moral bozma değil girin dpb ye engelli açığına bakın 4.900 en fazla 1 alım ve açıktan alımla biter bu sayı yüzde 5 olmadıkça kamuda çalışacak engellı oranı zor bulursunuz atamayı herkes takmış atama atama tamam da açık yokken ne ataması azıcık idrak sadece gerçekler acıdır.

Bakan, net bir şekilde sadece devlet korumasındaki gençlerin artık yılda 3 defa atanacağını söyledi.engellilere birşey yok arkadaşlar.malesef 4 bin küsüratlık engelli açığı kaldı.onuda her yil 1000-1500 kişi olarak bölerler.sınava giren 90 bin kişiydi.artık acınacak halimizi siz düşünün.başĺığı açan arkadaşın dünyadan haberi yok.yılda 3 atamayı rüyasında gördü heralde 😁

Lütfen insanları umutlandırmayalım. Onun yerine martta atama olsun diye çalışalım. Seçimi kullanalım biraz da biz politik davranalım lütfen. Arkadaşlar bakın durum çok ciddi bu defa çunkü seçimden sonra kimse bizi insan yerine bile koymayacak. Kimse sesimizi duymayacak bu defa durum çok ciddi alımlar azalacak çünkü şimdiden başlamışlar kontenjanlar doldu demeye. Ben 80 puan aldım ama puanlar çok yüksekte kaldı bu yüzden çözüm önerilerinizi bekliyorum. Birlik olalım

Son düzenleme:
2019/1 ataması bekliyoruz!

ENGELLİLER GÜNÜNDE ENGELLİLER OLARAK ‘UMUTSUZCA’ ATAMA BEKLEMEK NE KADAR ACI BİR DURUM!
Arkadaşlar hep beraber bugünü fırsat bilip sosyal medyada (Twitter , instagram) anahaber bültenlerinde sesimizi duyurmamız lazım her bir noktaya yazın mutlu edecek sayıda atama bekliyoruz diye yıl bitecek yeni sınav geliyor ses yok! Bugün 1 dakikada olsa insanlar ‘engelli’ kelimesini kullanacaktır biz atamaya bekleyenleri de dillendirmeli lütfen herkes yazsın paylaşsın. #engellileratamabekliyor

Memur tercihleri aralik ayinin sonunda

Bakanin yaptigi aciklamaya gore kuralar ve memur tercihleri aralik ayinin son haftalari yapilacakmis

merhaba arkadaşlar bayan arkadaşımın puanı 74.80 imamhatip mezunu tercih yaparken nasıl doğru yol izlemem gerek tecrübelerini belirtirmisiniz rica etsem

ben 2020 ekpss sınavına gireceğim zihinsel bölümünden uygun hangi kitapı almam gerek ders çalışmak için dalga geçmiyorum sınavlarda puanımı yükseltmek için

Şizofrenix

Peki arkadaslar bu kura aciklamasi yapilmasi ne anlama geliyor.Yani kuradan once bir atama olcakmi demek.Cunki eski ekpss atama aciklamalarinda ilana cikiyoruz deniyordu..

hizmetli veya memur olarak sehir dısını yazsak baslamadan kendi sehrimize atanabiliyor muyuz?
çünkü eğer böyleyse ilk tercihlere doğu illerini yazıp daha fazla sansımızı artırabiliriz. gitmek gerekiyor mu yoksa baslamadan aldırabilir miyiz?

jumanji önceden gördüğüm ve okuduklarım kadarıyla bilgi vereyim .

İlk atamanda kendi ilini tercih edebilir ve görev yapabilirsin . Diyarbakır MEB e atanan arkadaşımız oraya gitmeyip İzmir de göreve başladı . Doğu deyip geçme daha önce ki atamalarda da tercih yoğunluğu oraları olduğu için 94 puanla alım yapan yerleri oldu .

Kendi ikamet ettiğin şehirde göreve başlama imkanın oluyor , bildiğim kadarıyla hemen tayin isteyip göreve başlıyorlar . Diğer arkadaşlarımızın da bu konuda bilgileri vardır . Yanlışım var ise telafi ederler :)

Ya birşey sorabilir miyim. Haberlerde kura töreni diye geçiyor. Alım sadece kuraya katılanlardan mı olacak. Sınava girip puan alanlar ne olacak onlar için ayrı atama mı olacak tam anlayamadım da anlayabilen var mı

Üst Alt