Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2020ye giriyoruz hayat dijital ortamda ama bu ülkeye müezzin lazım insanlar kendileri Kuran-I açıp okumazlar cumadan cumaya giderler önlerinde duranlarda 4-5 bini cebe atar!
Bu ülkeye 7 bilgisayar bilen 60+ müezzin lazımmış kimse yanlış algılamasın dini herkes bilmek uygulamak zorundadır zaten tamam o da mı meslek o zaman ayrı bir tercih ile istihdam et KPSS/EKPSSye gelip en çok kadroyu açmak akıl işi değil ! bu benim fikrimdir yanlış veya doğru şuna dikkat edin zaten her atamada bakın kadronun yarısı hep boş kalıyor!
Ki zaten yıl içinde son dakikada dalga geçer niteliğinde bir rakamla alım yapıyorlar sağlıktan tut bir çok bu mesleğin ya olmaması ya da 3-5 tane olması bana hakaret olarak geliyor!
Vee bu atama sonrası büyük ihtimalle sıralama 80de duracak ve 80 altı alanların iki yılı boşa çıkacaktır oysa gerek geçmiş yıllar atamaları olsun gerek imam hatipler olsun 60-65 ile atanmışken...
şunu diyenler olacak yüksek puan alsalardı kimin nerede nasıl bir hayat içinde olduğunu ne kadar sürede hangi şartlarda çalıştığını ve sınav esnasını bilemezsiniz diyeceğim şu ki sessizliğimizin bedelini ödüyoruz seçimde yok zaten kanun gereği sus payı alım yapıyorlar düşünün tercih süresi bile 4 gün oluyor söyleyecek çok şey var!
Engelli personelle ilgili başka bir çalışmalarının daha bulunduğunu anlatan Selçuk, bunu, atama takvimi ve sayısıyla beraber, gelecek hafta içinde ilan edeceklerin açıkladı.
Arkadaşlar yukarıdaki açıklamayı pazar günü yapmış milli eğitim bakanı.engelli personelle ilgili ne gibi bir açıklama yapacak acaba?
HERŞEY nasip kısmet işi SON kez TERCİHTE bulunacağım. OLMAZSA da ALLAH in takdiriyatıdir. Büyük konuşmayayım bir DAHA SINAV denemeyi düşünmüyorum. NE YAZIK KI MAALESEF BUGÜNKÜ KADRO SAYISI BENI HÜSRANA UĞRATTI. BEKLEDIGIMIZIN ALTINDA BIR SAYI .2020 ARALIK DA PEK PARLAK BIR SAYI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.
TAT1988 DIYE BIR ARKADAŞ VARDI 2500 ALINACAK DİYORDU ??
HANI 2500 KIŞI ALINACAKTI .DEMEK KI YALAN MIŞ. 650 KIŞI KIME YETECEKSE ??
Bunu öyle diyanete bu kadar eleman fazla olarak düşünmeyin. Diyanet ihtiyacı olan sayıyı belirtmiş diğer kurumlar engelli ihtiyacını belirtmemişse diyanetin bunda suçu yok. Eldeki kadroları yayınlamak zorundalar. Olayı farklı düşünün niye diğer kurumlar engelli kadrosu alımı yapmıyor ihtiyaç bildirmiyor diye böyle düşünün
Toplam 1304 alımın olması komik oysa 2017 yılında tek bir atamadan bırakın toplamını sadece önlisansa 1300+ alınmıştı
Ekonomiye göre alıyoruz diyiyorlar ee o zaman ekonomi kötü diyiyoruz yok öyle bir şey deniliyor! Bize gelince kemer sıkılsın ama birileri lüksten vazgeçmesin şahısların borçları ödensin Suriyeliler konusunu açmıyorum bile ne diyeyim saldım artık
Diğer atamalar ya seçime denk geldi ya da seçime yakın o yüzden alımı çok yaptılar. Kontenjanın az olmasının yanında kadro dağılımlarında büyük eşitsizlik var. aceleye gelmemiş özenle hazırlanmış resmen. 2018 de Sağlık Bakanlığı işkur üzerinden temizlik personelini almasaydı şuan belki tercihlerde sağlıkçı alımı olacaktı sonra kadroyu doldurduk dediler. Sağlık Bakanlığı engelliler içinde ayrı alıma çıkmalı şuan kpss ile aldığı 12 binle 8 bin kontenjanın içinde engellilere de kontenjan vermeli engelli kontenjanı sadece temizlikçiden ibaret değil üniversite okumuş kişileriz çoğumuz. zamanında engelliler okusun nitelikli meslek sahibi olsun demişlerdi. Sağlıkçı arkadaşlara sürekli söyledik sesimizi duyuralım diye.
keşke birlik olup tercih yapmasak tepki koysak ama mümkün değil bu ortamda bu işsizlikte imkansız ama bir şekilde cevap vermeliyiz bu haksızlığa. bu kadar sahipsiz kimsesiz itilip kakılan başka bir toplum kesimi var mı bilmiyorum ? ALLAH yardımcımız olsun sesimizi duyan yok bu atama kimseyi güldürmez tek teselli az sayıda da olsa arkadaşımız iş sahibi olacak ve yeniden yaşama tutunacak umarım ihtiyacı olan arkadaşlar atanır.
Aday memurluk esnasında eğitim veriliyor, Onunla ilgili bir sınav. Türk Dili, Atatürk İlke ve İnkilapları ve 657 ile alakalı sorular soruyorlar. Çok basit oluyor zaten. Onun için stres yapmayın. Önemli olan atanmaktı. Hayırlı olsun