Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması ne zaman olacak?

Dpb santral numarası var sadece dahili numaraları salladım tutmadı ulaşmak için bugün tutturursam tekrar bilgi vereceğim

Verdiğin numara çalmıyor Engin Bey ne ulaşılamıyor diyor ne başka birşey numara yanlış olabilir mi?

O zaman bu hafta sonuna kadar kılavuz yayınlanır
4-5 gün tercih süresi verse
4/5 gün de de sonuçları açıklar (sonuçları isterse 2 günde de açıklar her şey onların elinde zaten)

ve aralık sonu yapılacak kura sonuçlarına yetişmiş olacak

bu hafta çıkması lazım telefonda millete söylenenlere bakılırsa

TERCİHLER 1 HAFTA içinde OLACAK ise ÇOK BÜYÜK bir MEMUR ALIMI DEĞİL. BÖYLE yorumlayabiliriz. EĞER ÇOK BÜYÜK bir MEMUR ALIMI OLSA 1 HAFTA da ZOR BİTER .

Skolyoz23 'e düşüncesine katılıyorum .

Arkadaşlar ÖSYM nin elinde kesin kılavuz yok, telefonlara cevap verenler sürekli bu ay diye ısrarla cevap veriyorlar ama bu sadece baştan savma.

Bu ay anladık tamam da ay bitti,ne zaman tercih yapılacak da ne zaman atama olacak :) bence ne yaptıklarını onlar da bilmiyor,sadece bizi oyalıyorlar.

ÖSYM Ekpss branş sıralamalarını güncellendi bu iyiye işarettir arkadaşlar
kılavuzun çıkmasına işarettir
hayırlısı beklemeye devam

Genel sıralamam 171 di şimdi 75 olmuş, hayırlısı olsun bakalım

MALİYE alanında BRANŞ SIRALAMAM geçen SEFER 68 idi. Şimdi 23. Sıradayım. GELİR mi?? Bilmiyorum

Branş sıralaması 2016-2018 diyor haberlerde. 2 mezuniyette sınava girdiğimiz bölümün puanı diğer bölümün branş sıralamasını kapsıyor mu? bilenler cevaplayabilir mi?

Genel sıralamaları da güncellendi mi ben sadece branş sıralamanın güncel halini görüyorum. Genel sıralamaya nereden bakıyoruz?

EKPSS1: 86.3 puan alanı yok/ dalı yok 417.sıradayım. haydi hayırlısı. Tabi bide kadroları görmek lazım

Arkadaşlar genel sıralamaya nasıl baktınız

ÖSYM’ye giriş yap tercihler bölümünde branş sıralaması var oradan

Branş sıralamamı görüyorum 75 den 25 düşmüş fakat genel sıralamamı göremiyorum Tskler

Ösym tarafından merkezi sınavlarda kadrolu pozisyonlara yerleşenler dahil edilsin /edilmesin ne değiştiriyor? Bayağı fark var arada.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kafama takılan bir soru var ?? Yardımcı olabilir misiniz??
BRANŞ SIRALAMASINDA kutucuğu işaretlediğim de 23. Sıradayım.

Kutucuğu işaretlemediğim de 71 . siradayim.
Kutucuğu işaretlemediğim de Bu GENEL SIRALAMA MI OLUYOR ??

Kutucuğu işaretlediğinde 2018 sınavı puanıyla atanmışları eleyip göster demektir

guleman18

Hayır.kutucuğu işaretlemediğinde güncellenmemiş branş sıralaman oluyor.geçen seneki atamada atananlar dahil olan sıralama.işaretlediğinde se atananları çıkarıyor ve güncel branş siralamani görüyorsun.genel sıralamayı göremezsin.

YIL BİTİYOR EĞER 2020 SINAVINA KAYDIRILIRSAK 2 YILIMIZ ÇÖP OLMUŞ OLACAK SIRALAMAMIZ KAYACAK TEKRAR SINAVA GİRMEK VE YİNE BEKLEMEK ZORUNDA KALACAK ÖZELLİKLE 85-75 ARASI ALANLARIMIZ
BUGÜN VE YARIN OLMAK ÜZERE
1. olarak Bakanlığı aramak (ya zaten aramışlardır deme bir arayan da sen ol amaç BİZ BURADAYIZ demektir)
2. olarak sosyal medyayı kullanmak gerek vekil hesaplarına gerek siyasi/takipçisi yüksek sayfalara gerek haber/sunuculara twittera ricalarla destek isteyerek ses duyurmaya bakalım herkes bir şeyler YAZSA / ARASA bi bakmışsınız iki günde binlerce ses çıkmış olacak sessizce beklersek burada böyle kalacağız yekten 300-500 kişi alıp kapatırlar emeklerin boşa gitmesini izlemeyelim arayın arattırın her gün telefon , yazılar o kadar çoğalsın ki en üstlere ulaşsın mecbur kalsınlar açıklama yapmaya hadi abiler ablalar kardeşler çekinecek tembellik yapacak bir durum yok hak bizim yıl bitmiştir sabır tükenmiştir!.

Üst Alt