Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması ne zaman olacak?

Branş sıralaması ne zaman güncellenir acaba? önümüzü görmemiz için sıralamanın güncellenmesi gerekir. 2018 ilk atamasında sağlık kadroların çoğu boş kalmış. fakat branş sıralaması yüksek çıkıyor.

Bence okadar komik bir atama sayısı açıklayacaklar hepimiz şok yaşayacaz...hazırlıklı olun

Arkadaşlar ÖSYM'yi aradım bu ay yayınlanacak diyorlar, başka arayan var mı?

Son düzenleme:
Crowley07
Burayı okuduktan sonra 444 Li numarayı aradım siteden takip edin belli değil dendi siz hangi numarayı aradınız

Crowley07

Normalde bole net bilgi vermezlerdi.kimdi gorustugunuz kisi.gorevi yani.cunki bir arkadas dun aramisti ve bilgimiz yok denmisti..

İşkur’dan memur / hizmetli alımları var 5-10 kişi olsada mesleği tutanlar değerlendirsin (büro işletme muhasebe halkla ilişkiler şehir planlayıcısı vb..)

Ben biraz önce aradım görevli bayan bu ay yayımlanacak sitemizden takip edin dedi

Arkadaşlar mrb ,soyologların çalışma sartları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Acaba ATAMA yapmayıp ŞAKA YAPTIK MI
diyecekler. Süprizlerle dolu ülkem. Bence 31 ARALIK Yılbaşında ATAMA yapsınlar. İYİCE TADI KAÇTI BU İŞİN . HER GÜN SITELERI TAKIP ETMEKTEN GINA GELDİ. 😕

Belkide öğretmen sayısı kadar alım yapacaklar yazık diğer bölüm mezunları niye alınmıyor çok büyük adaletsizlik bütün öğretmenleri al diğerlerini kota dolu mantığıyla alma 6 sene önce giren niye şanslı oluyor zaman ilerledikçe bazı şeyler kolaylaşacakken bizim ülkede zorlaşıyor Allah yönetenlere basiret nasip etsin

Tercihler 31Aralik alımlar seneye 31 Aralık [emoji16] Bunlardan herşey beklenir.

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aralığın son haftası yapacaklarsa ocakta yerleştirme olacaktır. 2019'un kadroları az olduğu için 2020'nin kadrolarıyla mı birleşek eğer böyle olursa 2020 deki atamaları da yine yıl sonu yapabilirler. daha önceki atamalar hep seçimlere denk geldiği için kotaları yüksek verdiler. Bu alımlarda nitelikli-niteliksiz alımların çok olması gerek. 1 yıl boyunca beklememize değmeli.

Yemin ederim insanlıktan çıktım verecekleri alt tarafı bir TERCİH KILAVUZU .HAYATTAN SOĞUDUM. ÇOK birşey istemedik sadece ATAMA istedik. 🙁

Her sene kontenjanlar için ekim bekleniyor o zaman alım için seneye yine bu zamanları bekleriz

Arkadaşlar bugün çevre ve şehircilik yayınlandı 18-25 aralık diyor, bunlar daha neyi bekliyor aralığın son haftasına tercih falan yetişmez

Crowley07 4B sözleşmeli personel alımı için ilana çıkmış ama ekpss için hala neyi bekliyorlar dediğiniz gibi haklısınız bu gidişle yetişmeyecek

rize belediyesi de ilana çıkmış 2 engelli personel alımı yapacakmış

ocakta felan tercih yapmazlar 2020 ekpss ile birleştirirler
o nedenle benim şahsi fikrim kura töreni ile birlikte yetiştirilirse tercih sonuçları yapılırsa yapılır yok yapılmaz sadece kura töreni ile ilk okul orta okul alımı yapılırsa o zaman artık ekpss 2020 ye birlikte yaparlar tercihleri

işin görünür kısmı bu
ister buna felaket tellalı deyin isterseniz ne derseniz deyin
ama görünen köy kılavuz istemez

bu hafta kılavuz çıkması gerekiyor tercihlerin yetişmesi için

ÖSYM ısrarla bu ay diyor, kesin ellerinde tercih kılavuzu yok, baştan savmak için herkese aynı şeyi diyorlar.

Crowley07 öyle dediklerine göre aslında demek ki tercih kılavuzu çıkacak hissiyatı da veriyorlar
çünkü eğer ortada tercih kılavuzu olmasa hiç bir bilgimiz yok derler değil mi ?

aradım bende bana da aynen şöyle dediler: şu anda net bir tarih yok ama tercih kılavuzları çıkacak siteyi takip edebilirsiniz dediler
yani eğer tercih kılavuzu çıkmamış olsaydı böyle demezlerdi herhalde

zaman daralıyor bu hafta sonuna kadar çıkartsınlar çok mu zor sanki hayret bir şey
bekleyen bir sürü kardeşimiz var

Ösym yi şimdi aradım bu ay kesin atama olacak ama günü belli değil denildi

Bakanlığı aradım muhtemelen 15 gün olan tercih süresini 1 hafta içinde yapacaklar dedi. Dpb yi mi arasam dedim bilgi vermezler dedi. Ösym bu ay olacağını söylediyse en yetkili merci onlar dedi doğrudur. Dpb bilgi verir ösym açıklarmış DPB nı arayıp bilgi almaya çalışacam bir onlar kaldı

Üst Alt