Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması ne zaman olacak?

Bu hafta olur inşallah Öğretmen arkadaşlara hayırlı olsun.Darısı bizlere.

ÖĞRETMENLERE HAYIRLI olsun ( 750 kadro)
Temennimiz ÖĞRETMEN arkadaşlar NORMAL masa başı MEMURLUK yazmazlar diye umuyorum. Öğretmen öğretmenlik yapsın. BIR de şöyle husus duyuyorum EKPSS 2020 FACEBOOK SAYFASINDA örnegin adam normal MEMURLUK yapıyor sonra bırakıyor öğretmenlik kadrosu açılınca GEÇİŞ YAPIYOR. Sonra NORMAL MEMURLUK kadrosu BOŞ KALIYOR.
KİMSE ,KİMSENİN Kadrosunu işgal etmesin.
SONRA YIĞILMA OLUYOR.
BİZ ATANAMIYORUZ.
BİZLERE HAKSIZLIK DEĞİL Mİ ???

Bencede herkes kendi mesleğine yönelirse herkes rahatça atanır

Önce 9-11 Aralık diye bir tarih dolaştı ortalık da ses seda yok... Bari yetkili merciler tarihi yalanlayıp tarafımıza tarih verilecektir, diğer sitelere itibar etmeyin desinler... Ama nerde....!!! Tek maksat O-ya-la-mak...!!!

Ben artık yıl bitmeden hatta 2020 sınavından önce atama yapacaklarına inanmıyorum...

Aralığın son haftası bir sürpriz olmazsa ekpss sınav başvuruları zaten ocakta alınacak. 2020 içinde sınav öncesi ya da sınav sonrası atama yapabilirler. kotalar büyük ihtimalle istenilen sayıya ulaşmadı. açıklanacak kotalar az olduğu içinde açıklama yapılmıyor olabilir. yoksa bu zamana kadar neden tarih verilmedi, ya da neden Ösym'nin yerleştirme takviminde tarihe yer verilmedi. normal kpss'den 2019 alımı yapıldı.
yurttta kalanlar içinde 3. atamayı neredeyse tamamlayacaklar. öğretmen atama tarihini 1 ay öncesinden verdiler.

Nurtan ocakta başvurular alınacak diye bir açıklama yapılmadı aralığın son haftası kura töreni yapılacak diye bir açıklama yapıldı yani kılavuzun bir an önce açıklanması ve artık bu konuda bir açıklama yapılması gerekiyor haftaya bakanlığın açıklamasına göre tören olacak çünkü ösym nin sitesini takip etmekten bıktık usandık artık

guleman18

Dostum ayni puani iki kere kullanabiliyorlarmi eminmisin.Yani aralikta atanip ayni puanla subattaki ogretmenlige basvurma hakki oluyormuki.

fztahmetygc OCAKTA ekpss sınavı için başvurular başlıyor erkene aldılar başvuruları sınav yine aynı tarihte olacak ama başvuru tarihini şubattan ocağa çektiler

yani atama olacaksa bu hafta kılavuz yayınlanması gerekiyor yayınlanmazsa lise önlisans ve lisans için alım yapılmayacak sadece ilkokul mezunları için küçük bir kura alımı olur
bu hafta kılavuz yayınlanması gerekiyor
yayınlanmazsa başka açıklaması yok

çünkü ne zaman kılavuz çıkacak ne zaman tercih yapılacak ne zaman sonuçlar açıklanacakta kura törenine yetiştirilecek
benim şahsi fikrim bu cuma yani 20-12-2019 mesai bitimine kadar kılavuz çıktı çıktı çıkmadıysa dediğim gibi olacak malesef

sıkıştırın arayın her yeri önünüzde kocaman bir hafta var daha

Tercih kılavuzu bir yana, kaç kişi alacaklarını bile açıklamıyorlar sanki devlet sırrı. Takip et takip et sıktı artık

Arkadaşlar ben düşündümde ösym yi aramanın pek bir anlamı yok bence bakanlık açıklama yapmıyorsa ösym ne yapsın yada kadrolar ösym
Ye bildirilmediyse ösym ne yapsın arkadaşlar burada bakanlığın acilen ve acilen bir tarih ve atama sayısı hakkında bilgi vermesi gerekiyor bu bizim hakkımız yada alım olmayacaksa açıkça ifade edilmesi gerekiyor kişisel düşüncem bu aile ve sosyal politikalar bakanlığı bu konuda artık bir açıklama yapmalı bize de yazık günah

o zaman Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını arayalım bilgi isteyelim. atama olacak mı? diye..

Nurtan ben bir kaç kere aradım ulaşamadım telefona cevap veren olmadı sizin de dediğiniz gibi MEB bakanı aylar öncesi açıklama yapıyor 2 senedir bu böyle ama aile ve sosyal politikalar bakanlığında ses yok bunaldık resmen işkence çekiyoruz artık bir açıklama yapılmalı öyle değil mi

YARIN 17 .12. 2019 tarihinde Asgari ücret toplantısı var. AÇIKLAMA yaparlar belki diye umuyorum. 😕

Hiç bir beklentim kalmadı hayatımı karardı bu sınavın atamasını beklerken

ne yapmalı programında trt türk te
aralığın son haftası bir yerleştirme olucak dediler.izlemenizi tavsiye ederim.you tube de var.

fztahmetygc

Surda kalmis 2 hafta hala esrarengiz net olmayan demet veriyorlar.araligin 2 haftasindasin aralikta atama var diyor pasam

İnşallah 2 hafta içinde bu söylemlere göre alım olabilir

Merhaba
Bugün Bakanlığı aradım kendilerinin de bilgisi olmadığını bakan hanımdan gelen açıklamaya göre hareket edeceklerini söylediler ve büyük ihtimalle kurayla birlikte yapılacağı söylendi. Herkese hayırlı olsun

Adam resmen sınava giren sayısı çok herkesi kamuya alamayız özel
Sektöre yönelsinler demiş son cümlelerinde

Özel
Sektörde kimse çalıştırmak istemiyor bizleri
Bari kamu da güzel istihdam yaratın

Çıkıp şu kadar kişi alacağız şu tarihte kılavuz çıkacak demek zor mu
Bu Cuma’ya kadar çıkması gerekiyor
Aralık sonu geldi
Soruyu soran arkadaşı da tebrik ediyoruz

Ayın bitmesine 14 gün kaldı, ne ara sıralama güncellenecek ne ara tercih verilecek ne ara açıklanacak. Artık beklemekten panik atak hastası oldum verecekleri kökü kütüğü bir tarih bekle bekle gına geldi yapacaksanız yapın şu atamayı da kurtulalım.

OLASI SENARYO

YARIN Asgari ücret toplantısında diyecekler ki
Haftaya TERCİHLER ALINACAK diyecekler.
Sonucları da OCAK ILK HAFTA SONUÇLARI açıklayıp ve Şubat 'ta ENGELLİ öğretmen Ataması yapip bitirecekler.

Böylece ne olacak ??
OCAK ve Şubat 2020 yılında 2 tane ENGELLİ Memur Ataması yaptık diyecekler.

UZUN bir dönem ALIM olmayıp bu mevzu kapanacak.

Bu yüzden bekletiyorlar. YOKSA BÜTÜN TERCİH KILAVUZU HAZIR. BIR BİLGİSAYAR TUŞUNA BAKAR.

TAHMINI BÖYLE DE YAPABİLİRLER.

Akşam gazetesine göre önümüzde hafta açıklama yapacaklarmış bizim için planladıkları bir şey varmış onu gündeme getireceklermiş. Gelecek hafta son zaten açıklama olmazsa atama olmayacak demektir. Kendi şahsıma düşük puanım var ümidim yok ama 80 alanlar var inşallah onlar atanır biz artık başka bahara herkes hayalini kurduğu hayatı yaşar umarım

arkadaşlar memurlar nette meb bakanın konuşması yazıyor .akşam gazeteside onu vermiş.engelli personel için takvim ve sayı verilcekmiş.gelecek hafta içi demiş.yakında açıklarlar .bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin sabırlı olun.burdan bir iki arkadaşında dediklerini düzeltiyim.guleman demişti galiba rize 80.469 la kapattı diye.80.449 la kapatmış tercihinde varsa nasıl atanamadın bilmiyorum ama.geçmişte bir arkadaş 80.800le girdim demişti.ben baktım 80 449 la kapatmış.hiç üşenmedim bütün memurluk puanlarını çıkardım.:)) ayrıca şunuda belirtiyim engelli öğretmenlerden 750 2018 haziran 1250 2019 şubatta atama oldu yani 2000 kişi atandı.puanlarına baktım bir çoğu 77den aşağı kapatmış.yani fazla öğretmen yok önünde guleman bilgin olsun.2020 şubatında 750 öğretmen alcaklarmış.büyük ihtimalle onu seçerler yani öğretmen mevzuğu kapanır.sadece 450 öğretmen kalcak onlarda bir daha ki sınavda iyi yaparlar atanırlar.umarım bizde atanabiliriz.herkese iyi akşamlar

kamikaze1

YOK RİZE yi yazmadım.Yazsam gelir mıydı bilmiyorum?? AMA KÜSURATLA kaçırdığım yerlerde OLDU.
LİSANS PUANLA kapatan yerler
Yozgat : 80,778
Tokat: 80, 720
Erzurum: 80,927
Rize: 80,449
Kars: 80,555

Üst Alt