Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması ne zaman olacak?

Bu 2020 de yapılacak sınavın başvuru tarihi. 2019 Ekpss tercih klavuzuyla iigili değil

Aradım ÖSYM 'yi, bana bize bilgi gelmedi diyor. Şaka galiba şu yaşadığım son 1 sene!!! Belirsizlikten çatladık

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar 183 ü aradım bana bakanın dediği gibi ayın son haftasında ekpss tercih sonuçları ve kura sonuçları açıklanacak dediler tercih kılavuzu hakkında da sitemizi takip edin veya bizi hergün arayabilirsiniz dediler

Hala oy atarsınız siz :D birde resmen dalga geçiyorlar artık

İzleyici kalmayın
Twitter’a yazın
Haberlerin wp hatlarına , sunucularına yazın
CİNER’e yazın YOĞUNLUĞU görürlerse seve seve açıklama yapmak zorunda kalacaklar! Yazık böyle sisteme düzene ya arkadaş yeni sınav ne amaçla yapılır 2 yıl beklemiş emek vermiş ENGELLİLERİ harcadıktan sonra yüz tane sınav yapılsa ne yazar mal gibi oturup tekrar mı çalışalım! O psikoloji motivasyon kimsede yoktur eminim
Önceden siyaset ayağına doldurdular şimdi seçim kaybı ve tınlayan yok!

Ya arkadaşlar sağlık bakanlığı 2. alımlar için klavuz yayınladı. Ösym ve ösym başkanının twitter sayfasına bakın Bizim aralığın son haftası kura töreni olacaksa klavuzumuz neden yayınlanmıyor düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum o zaman kura töreninde sonuçlar açıklanmayacak mı sadece ilkokul mezunlarının mı sonuçları açıklanacak

2019/1 11 Aralıkta diye paylaşılan haberin aslı olmadığı öğrenildi

Merhabalar bu haberin asılsız olduğu ve haberi paylaşan Engelliler Platformu soruşturma açıldığı bilgisi geldi. Whatsapp grubuma beklerim.Tüm bilgi ve haberler için.0546 792 33 49 Emre Alan

evet nerde tercih klavuzu nerde engelliler ..??
batsın bu dünya beee olmaz olsun....eskiden bir sınav puanı ile 3 -4 atama olurdu şimdi 2.ciyi zor yapıyorlar....

sınavıda ataması da yerin dibine batsın ...
insanların engellilerin umudu ile oynamaktan başka bişey değil Allah kahretsin....biz yılda 3 atamayı zor göürürz...

Arkadaşlar,umutla yorumluyorum,13-19 tercihse bizimkide 20-26 olur.30-31 de açıklanıp kura çekilir

arkadaşlar kendim branşım harita kadastro memleketimde kalmak istiyorum uzak yerlerde kalmak istiyorum 2020 tercihlerde atanmak için kaç puan almak gerekir harita kadastroda düzcede yani boluda olabilir

puan hesaplamasını biliyor musunuz

Atama yapsalarda 100 bin boşta engelliden çok az alırlar. Göstermelik atama yaparlar.Benim bu hükümeten hiçbir beklentim kalmadı. Erken seçim olsada bu zulüm biran önce bitse.

@chappy

çevrendekilerede anlat bunları... sadece gençler oy atsa şu ülkede akp barajı bile geçemez

mrb
-Ekpss ye giren normal kpss yede girebilirmi
-Engelli raporundan şimdiki çalışılan kamu kurumunun bilgisi olurmu

sağlık bakanlığı klavuzu yayınladı sağlıkçı arkadaşlar klavuzun altına yazalım engelliler de atama istiyor diye.

Osym yi arayan varmi arkadaslar bugun.ben ulasamadimda.bilgi alabilen oldumu.

Sabayrak05

az önce aradım ""aradığınız numarayı eksik yada yanlış...lütfen daha sonra tekrar deneyiniz"

bandı çalıyor.

ulaşsakta aynı cevap olacak takip edin diyecekler. takipten yorulduk.

bence bir arkadasımız veya grup olarak fatih portakala ulaşsın ve aspb nin bize reva gördüğü zulmu haber yapsın.

çünkü normalde bir yılda iki veya daha fazla atama yapılabiliyorken (en az iki atama yapıldı şimdiye kadar) ,ekpss ile hiçbir merkezi alım yapılmadı.

fatih portakal haber yaparsa bence etkisi olur diye düşünüyorum.

Aynen artık son şansımız arkadaşlar
Gerek haber kanalları ,canlı programlara, sunucularına, büyük sosyal medya hesaplarına (Haluk Levent’te bile yazdım sizde yazın daha çok dikkatini çekecektir) Twitter’a, İmstagram’a yazınız hesabınız yoksa açın veya çevrenizden birilerinden rica edin siyasi , muhalefet sayfalara da yazılabilir kısacası izleyici kalmayalım kendi ellerimizle toplu ses getirmeye çalışalım 1 kişiden ne olur deme başkası zaten yazmıştır deme lütfen herkes birilerine duyurmaya çalışsın

Alım sayısı az olursa atamanın bir esprisi olmayacaktır hatta bu gidişle alım bile olmayacaktır puan 4 yıl geçerli zaten deyip 2020’ye atarlar sıralamalarımız da altüst olur.

mkuli

puanın 4 yıl geçerli olması hiçbişey ifade etmez. atamaların nerdeyse tamamını son iki yılda yapacakda değiller ,ki bugun söylendi niye bakan hanım gelecekten bahsederek konuşuyor diye lütfen yapın dendi.

bu bakan bize zulum ediyor ,madem alım yapmayacaktın ,niye sınav yapıyorsun veya yaptın!

şuda trajikomik bir ibare , 2019-1 , 2019 -1 varsa 2 si de var demektir ki olmalı da. ama yok zaten 1 inden de şüpheliyiz artık.

yetiştirme yurdunda kalanlar için yine tercih klavuzu açıklandı 16-23 aralık tercihler alınacakmış. 1561 kişi alınacak. bizlerinde bu tarihlerde olurmu ki?

Arkadaşlar şu önümüzdeki haftadan sonraki hafta aralığın son haftası oluyor. Bizim kılavuzdan ses yok. 1-2 hafta içinde klavuz açıklanıp tercihler yapılıp sonuçlar açıklanması yetişiyor ise tahminim çok az kişi alınacak İnşallah yanılırım. Biz hiç gündemde değiliz malesef herkes alınıyor sağlık bakanlığı, aile bakanlığı, tarım bakanlığı ....vb. Bir sürü klavuz açıklandı şu son zamanda atamaları yapıldı Neden biz böyle olduk çok üzülüyorum. Üstelik bizim engelimizde var bize daha çok önem verilmesi gerekmezmiydi Daha kaç kişi alınacağımız bile belli değil

fztahmetygc

Kesinlikle çok haklısın şahsen ben iki hafta içinde hem tercih yapılıp hem de açıklanmasını mantıklı bulmuyorum bence atama yapmayacaklar bunu söyleyip umutlu onları kırdıysam kusura bakmayın ama biraz gerçekçi olmak lazım

Çünkü sağlam insanlar gündem olmayı isyan bayrağını çekebiliyor engellileri aman acelesi yok deyip üvey evlat gibi davranılıyor tekrar tekrar söylüyorum bu formunda olan HERKES 48 saat boyunca cimer olsun sosyal medya siyasi hesaplar olsun haber kanalları , Programları olsun Twitter olsun YAZIN / YAZIN kendiniz aileye eşe dosta yazdırın son viraj bu Gündem baskı olmadıkça çöp gidecekler emekler kafalarına göre 300.500 kişi alıp kapatacaklardır beklemeyelim izlemeyelim bu boktan sistemi kabullenmeyin ve bu günleride zamanı gelince unutmayın unutturmayın !

Umutsuz konuşmak istemiyorum. Şimdiye kadar EKPSS BRANŞ SIRALAMASI GÜNCELLENMELIYDI ?? Ne ARA TERCİHLER
ALINACAKTA?? Ne ara SONUÇ AÇIKLAYACAK ?? ARALIK AYI BİTMEK ÜZERE. YETISMEZKI ZAMAN AZ . ENGELİLERİN YERİNE DEVLET KORUMASINDAKILERI ATAYACAKLAR. OLUP BİTECEK . BU HAFTA BIZIM TERCİHLER AÇIKLANMAZSA ZOR !!

guleman18 katılıyorum 2018/2 atamasının kılavuzu 29 kasım da çıktı 7 aralık da tercihler bitti ve 24 aralıkta sonuçlar açıklandı

şimdi bakan hanım aralık sonunda kura sonuçları çekilecek diyor
ne zaman tercih yapacak bu millet ne zaman sonuçlanacak
o nedenle önümüzdeki bu hafta çok önemli açıklandı açıklandı
açıklanmazsa mucize beklemesin kimse

o nedenle 16-17 hadi en kötü 18 aralıkta kılavuz çıksa bir hafta da tercih süresi verse 25 aralık ta tercih süresi bitse
30 -31 aralıkta sonuçları yetiştirirler problem olmaz
hala neyi bekliyor bunlar kimse neden ses çıkarmıyor

Üst Alt