Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması ne zaman olacak?

Skolyoz23
17 ARALIK 2019 tarihi Asgari ücret toplantısı var .O gün ENGELLİ Memur alımı ile ilgili bir AÇIKLAMA yapmaları gerekir. YOKSA işimiz ZOR.
Fazla sessizlik hakim .Ya 700 veya 1000 gibi bir ALIM yapip bitirecekler. Zaten sayı böyle ise kısa sürede açıklarlar ve bitirirler.
Ya da bizi kekliyorlar ALIM yapıyoruz ayağına KANDIRILDIK .

Tahminim sadece kura alimi olcak arkadaslar.Bu durum onu gosteriyor.Oncedende dedigim gibi ilk aciklamasinda kura dedi.gecen senelerki aciklamalarinda alima cikiyoruz deniyordu.Bu sene farkli bir agiz kullandi.İnsallah bu dedigim gibi olmaz ama durum onu gosteriyor.

Sabayrak05
Sadece kura olursa lise, ÖNLİSANS, LİSANS gibi SINAVA giren kesime HAKSIZLIK OLUR.
AZ bir ALIM yapıp 700-1000 gibi bu mevzuyu kapatacaklar.
ATAMA yaptık mı yaptık.
Normalde şu an BANA göre TERCİH kılavuzu hazır. Sayı az ve bekletiyorlar.
Zaten 700-1000 kişi Ataması çabucak yapılır ve SONUÇLAR kısa sürede AÇIKLARLAR.
Aralık Ayı TERCİH bakımından sıkışık bir Ay oldu. ( KPSS 2019/6, KPSS 2019/7 ,DUS..vs)

valla ne yaptıklarını anlayamıyoruz ama mantıklı olan şimdilik dediğiniz gibi 700 gibi komik bir rakam verecekleri için ellerinden geldiğince geç çıkarmak istiyorlar sanırım kılavuzu
yüksek bir alım olsaydı her yerde bangır bangır duyuruyor olurlardı

umarım kılavuz çıkar haftaya yoksa çoğu engelli kardeşimize şok yaratmış olacaklar :(

Arkadaşlar bu kadar beklemeye 700-1000 kişi olmaz bunun içinde lise önlisans ve lisans var her bölümden 2-3 kişi mi alacaklar 1 yıldır bekliyoruz bazı bölümler 2 yıldır bekliyor bir de bu yorumları yaparak işkence yaşıyoruz yeter artık ne alacaksalar net bir şekilde açıklasınlar almayacaksalarda net bir şekilde söylesinler çok ama çok yıprandık bu kadar bekletip 1000 kişi mi alıyoruz diyecekler

Sabayrak05
Dua edelim de kardeşim ALLAH BÜYÜK UMARIM inşallah Sayı YÜKSEK olur.

Guleman18
Arkadaş ne zaman buraya baksam senin felaket Tellalı gibi ağzında bu rakamlar sakız gibi çiğneyip duruyorsun arkadaşım bakan çıkıp demedi mi niteliksiz bir sayıya ben alıma çıkmam diye senin için niteliksiz sayı bu değil mi ? Bir ikincisi bazı yerlerden bilgi alıyoruz senin telaffuz ettin rakamlar ile uzaktan yakından bir ilgisi yoktur.
Bence senin puanın yüksek atama konusun da sıkıntı yok ki sürekli bu rakamı telaffuz ermektesin merak ediyorum senin alan ve puan kaç benim whatsap da lisans grubum var .

Tat1988

Sen beni YANLIŞ Anladin .700 rakamı sabah gazatesi FARUK ERDEM'in yalancısıyım. Gönül ister ki 10.000 ENGELLİ Memur ALIM olsun. ATAMA KONUSUNDA SIKINTIM VAR. Endişelerim de var. HATTA SORUYORUM KENDİME BU PUANLA YERLESEBILIRMIYIM
?? ŞÜPHELİ ??? ATANSAYDIM İLK TERCIH DE GİDERDİM BENİM PUANIM 80,463 Sıralamam 1947 gördüğünüz gibi hiçbir yere GİREMEDİM.
VE BENIM PUANIMDA YERLEŞENLER OLDU BEN BUNU SORGULARIM ?? NASIL OLUYOR 80,449 PUANLA RİZE MILLI EĞITIM BAKANLIĞINA YERLEŞEN OLDU??
BENDEN KÜSÜRAT OLARAK DÜŞÜK ??

MADEM bazı yerlerden bilgi alıyorsunuz?? Sayıyı AZ ÇOK biliyorsunuzdur ?? TERCİH tarihlerini de biliyorsunuzdur bunları bizimle paylaşsanız ?? İnsanların kafasındaki soru işaretlerini giderseniz ??

guleman18
BİZİM ALDIĞIMIZ BİLGİ BAKANLIKTA ÇALIŞAN GRUPTAN BİR KİŞİNİN YEĞENİ VE KENDİSİ DE ARAMA BEKLİYOR .
ONUN BİZE SÖYLEDİĞİ RAKAM 2200-2500 GİBİ BİR EVET SAYI YÜKSEK DEĞİL BU KONUDA HEMFİKİRİZ .NET Mİ DEĞİL ÇÜNKÜ BAKAN AÇIKLAMA DI SAYIYI AMA BİZE DENEN RAKAMLAR BU YÖNDE BUNDAN ÖNCE DEDİKLERİ AÇIKLAMA NE KADAR GEÇ OLURSA SİZİN İÇİN O KADAR İYİ SAYI ARTIRIYPRLAR DEDİ NİTELİKSİZ BİR RAKAMA BAKAN ALİMA ÇIKMAYIZ DEDİ BUNU HERKES BİLİYOR ŞUNUDA BİLİYORUZ Kİ 2500 DEN YUKARI OLMAYACAK

2500 gibi bir rakam bekliyoruz bu hafta herşey belli olur 700 rakamı yalanlandı ve bunu söyleyen kişi Kulis bilgisi dedi manipülasyon yaptı

Tat1988
ZATEN o 700 rakamını söyleyen kişiye o kadar ÇOK kızıyorum ki . Gündem de bilgi kirliliği ÇOK. İnsanlar kaç AYLARDIR BEKLİYORUZ VE 1 ATAMA gördüm onda da ATANAMADIK.
Dileğim ENGELLİ Memur ALIM SAYISI ARTSIN ve Herkes yerleşsin.
Gözümüzde YAŞ KALMADI . DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI. İNSANLAR ÇALIŞMAK İSTİYOR .ARALIK 2018 den beri BEKLİYORUZ. Belki BENDEN çok uzun zamandır BEKLEYEN VAR.
Yani lafın kısası ARTIK bu çile bitsin ve Herkes ATANSIN

TAT1988
Hocam benide gruba ekleyin.Linki gonderirseniz..ayrica bu 2200-2500 konusu net mi? Umarim bu hafta bir aciklama gelir..

2200 - 2500 iyi bir rakam bence bu şartlarda iyi bir rakam çünkü alım bile yapmayı düşünmüyordu bakanlık nerdeyse

2018 ilk ataması da 2500 dü yani ikinci atamada en az 2000 2500 olmalı (gönül ister daha çok olsun tabi)

önümüzdeki hafta sayı ne olursa olsun kılavuz yayınlanması gerekiyor
yoksa alım felan yapılmayacak anlamına geliyor
bu haftayı iyi değerlendirmek gerekiyor boşa geçirmemek lazım, arayarak sorarak giderek sosyal medyadan ilgili kuruma baskı kurmak gerekiyor kendi fikrim

hadi açıklıyorum 500 kişi yeterlan fazla bile devlet aç siz burda aşkna fişnedesiniz...devleti düşünün az devleti...:D

Binlerce engellinin emeğini yıllarını hayallerini umutlarını çöpe attınız ya dilerim allah’tan kat kat çıksın bu ! Sizlere olan inancım tükenmiştir kocaman bir yazıklar olsun demekten başka bir şey denilmiyor! Adından belli engellerimiz var ve her sağlıklı insan için her yerde her iş yerinde olamıyoruz bir sınav sunuldu tek umudumuz olan o da yeni dönemle beraber zehir oldu! Unutmayın herkes engelli adayıdır umarım eşiniz dostunuz çocuğunuz bu durumları yaşamaz ayaklarınızın üzerinde durma isteği nedir bilmezsiniz çıkar olmadan bizi düşünen de yok bu nettir! Yeni sınavla 2018’de emek vermiş binlerce insan hiçe sayılacak ‘git bir daha çalış gir 2 yıl daha bekle’ deyip bu moral , psikoloji ile ne denilir ki tuzunuz kuru! Ben ve benim gibi mağdur olan binlerce insan bugünleri unutmayacaktır hayallerimizi elimizden alanları ve buna göz yumanları! Ağzınız açılmıyor atama lafı geçince alsanız bile 600-700 kişiyle son anda ayak üstü 2018 ekpss’yi kapatacaksınız vicdanınızla baş başa bırakıyorum!

mkuli hocam sakin Allah büyüktür önümüzdeki hafta inşallah yüreklerimize su serpecek güzel haberler alacağız
bölüm ve puan neydi hocam

TAT1988
Saçmalıyorsun. 2000 kişi alınmaz, nedeni ise şu DPB her yıl Engelli Kont. Açığını yayınlar, bu yıl yayınlanan sayı 7 bin bunun 5 bini MEB 1300'ü Diyanet. Öyle bakanlıkta çalışıyormuş yok kılavuz yarın yayınlanıyormuş diyenleri biz çok gördük. Bu palavralara kulak verseydik alım Ağustos ayında yapılacak deniyordu.

Herkes Farklı konuşuyor.

Kimi ALIM OLMAYACAK diyor.
Kimi 2500 kişi alınacak diyor.
Kimi 700 kişi alınacak diyor.
Kimi sadece ilkokul kurası OLACAK diyor. TERCİH YOK DİYOR.
FELAKET BILGI KIRLILIGI VAR !!!

BAKALIM NE OLACAK ?? ARALIK AYI SON HAFTASI MERAKLA TAKİP EDİYORUM.

DEGISIK BIR ÜLKEYİZ .

Ben yarın açıklanması yönünde umutluyum. Bu haftada açıklanmazsa ne olur bilemiyorum ocağa sarkar diyeceğim ama bakanlık aralık sonu tören var diye açıklama yapmıştı

SON DAKİKA

arkadaşlar milli eğitim bakanı ziya selcuk şubatta 750 engelli öğretmen atamaları yapacaz dedi bunu dışında engelli personel ile alakalı bir çalışmamız daha var dedi gelecek hafta açıklayacaz dedi.

EKPSS 2020 FACEBOOK sayfasından alınmıştır.

https://www.memurlar.net/haber/873363/subat-ta-750-engelli-ogretmen-atanacak.html

Arkadaşlar millieğitim bakanı engelli öğretmenler için müjdeyi verdi

Diğer engelli ataması bekleyen arkadaşlar daha bizler için bakan açıklama yapmadı

Engelli öğretmenler arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim bizlerede atama müjdesini nasip eder inşallah

Sağlık teknikerleri olarak inşallah bizler de ve diğer arkadaşlarada müjde verilir inşallah

https://twitter.com/mehmetfendogluu/status/1206283368041787392?s=21 Öğretmen arkadaşlar burdan habere bakabilir

750 ENGELLİ öğretmen Atama haberi çıktığına göre bizimki de bu hafta NORMAL ENGELLİ MEMUR ALIMI açıklanır. HADI INŞALLAH .

BIR ŞEYLER NETLEŞİYOR GÜZEL HABER

Ben de sağlık mezunuyum bizim içinde en az 750 alınır İnşallah çünkü 2018 ekpss den beri 2 senedir bekliyoruz bizden hiç kimse alınmadı

Üst Alt