Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması ne zaman olacak?

hizmetli veya memur atanınca kendi sehrimize alabi,liyor muyuz gitmeden bunu net biri söyleyebilir mi

https://www.sabah.com.tr/memurlar/h...kpss-engelli-memur-atamasi-icin-mujde-verildi
Yav arkadaş şu kura lafını duyuyorum hiç hoşuma gitmiyor ne gavur bir kişi bu insan dilim tutuluyor ben ne yapam şimdi okadar engelli var puanıyla hak kazanmış kamu hizmetine girmeyi bu gidip kura mure bu ne biçim insanmış konuşamıyorum sinirimden kafamı kopartacam Allahımdan bulasın ınşaallah bu bana çektirdiğin yüzünden

Özür dilerim gvr için yıllardır atanmayı bklyrm😂

2019 EKPSS tercihleri 11 Aralık'ta başlıyor

Engelli memur adaylarının sabırsızlıkla beklediği 2019 EKPSS ataması için başvuru tarihi belli oldu.

Türkiye Engelliler Platformu tarafından yapılan açıklamaya göre; 2019 EKPSS tercihleri 11 Aralık'ta alınamaya başlanacak. Atama sayısı ve tercih kılavuzu bilgileri ise 9 Aralık'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanacak.

-Bakan Selçuk açıklamıştı-

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Kamu kurum ve kuruluşlarımızdan topladığımız talepler neticesinde aralık ayının son haftasında engelli kardeşlerimizin kamu kurumlarına atanması için bir kura töreni düzenleyeceğiz." ifadesinde bulunmuştu.

SON DAKİKA!

EKPSS 2019/1 ATAMASI TERCİH ALIMLARI 11 ARALIK 2019 TARİHİNDE ÖSYM SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

Türkiye Engelliler Platformu
Ankara İl Temsilciliği
— Türkiye Engelliler Platformu (@turkeydisabled) December 6, 2019

https://www.engelsizler.net/2019-ekpss-tercihleri-11-aralik-ta-basliyor/5304/

İnşallah alınlar dalga geçecek bir rakam olmaz 3000 aşağısı evet az olsada bazı arkadaşlarımız atanıp mutlu olacaktır ama emin olun bir ÇOK kişide yine mağdur olmaya devam edecektir temennimiz en azından 3000 olmasıdır
Ama tahminim 1700 kişi ‘

gözümüz aydin aralik 11 de tercihler başlıyor hayirlisi olsun

ENGELLİLER gününde fazla ses ermeyelim diye sahte tarih verip umut bağlayan oyalan bir derneğimiz var hiçbir şeye yaramayan hançer vuran bir derneğimiz var ve bizi tınlamayan bir devletimiz var
Bu mesajı da hiç sanmıyorum yayınlayasınız her şeyi bilen gören rabbime bırakıyorum emeği geçenleri vicdansızlık adaletsizlik !

6 Aralık da Engelliler gününde pek ses etmeyelim diye sahte tarih verip umut bağlayan oyalayan bir derneğimiz var hiçbir şeye yaramayan hançer vuran bir derneğimiz var ve bizi tınlamayan bir devletimiz var
Bu mesajı da hiç sanmıyorum yayınlayasınız konu başlığı olarak kabul etmediniz çünkü her türlü fırıldaklığa sahipsiniz! her şeyi bilen gören rabbime bırakıyorum emeği geçenleri yazıklar olsun vicdansızlık adaletsizlik !

Ben atama olacağına artık inanmıyorum. Engellileri oyalamak için 11 Aralık tarihi ortaya atıldı. Umarım yanılırım.

Engelli platformu baskani ve ankara il temsilcisi ekpss 2019/1 atamasi ile ilgili gozaltina alinip, adli kontrol sartiyla serbest birakilmis.Bilginize

11 Aralık EKPSS Atama haberine gözaltı

Türkiye Engelliler Platformu twitter hesabından yapılan açıklama. Hayaller başka bahara kaldı galiba...

9Yj458.jpg
[/url][/IMG]

engelliler platformu genel başkanı ve ankara temsilcisi gözaltına alınmış adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış twitter hesaplarında paylaşmışlar bugün klavuz yayınlamayacak yalan habermiş arkadaşlar..

11 Aralık Tercih Kılavuzu Yalan Haber Çıktı

Engelliler platformu twitter hesabından genel başkanın ve Ankara temsilcilerinin gözaltına alındıklarını ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıklarını paylaşmışlar verilen tarih yalan Ösym bu konuda henüz bize iletilen bir şey yok diyor..

Böyle olacağı belliydi. çünkü hiçbir resmi ağızdan açıklama yapılmadı nede teyit edildi. Anlayacağınız arkadaşlar bu iş bitti artık kimse ümitlenmesin. Herkes başının çaresine baksın. EKPSS sınavı yapılıp atama yapılmayan ilkler olarak tarihe geçeceğiz...

Bakan zaten bir tarih vermedi aralık sonu dedi. platform genelde asılsız haber yapıyor. resmi olmayan açıklamalara ve kaynaklara inanmamak gerekir. umudumuz aralık sonu.

Nurtan bakan aralık sonu kura töreni yapacağız demiş yani yetişmesi için bence bu hafta klavuz açıklanması gerekir yanlış mı düşünüyorum

sadece takip edelim ösym'ye bağlı aralık sonuna 2 hafta süre kaldı bu hafta netleşmezse kadrolar fazla olsun da beklediğimize değsin inşallah.

Ya hem geç açıklanıp hemde çok az bir kadro olursa

Yada sadece kurayla alım olursa ortaöğretim, önlisans ve lisansı kapsamazsa

diğer atamalara bakabilirsin. kura hepsini kapsıyor. çok kadro olur inşallah temennimiz.

Kura sınava girmeyen ilköğretimi kapsıyor. Hiç mantığı var mı sınava güzelcene hazırlanmış lisans mezununun maraba gibi kurayla seçilmesinin? O zaman bu insanlar neden sınava girdi?

Sanırım önce kurra ile ilköğretimliler atanacak Aralık ayında, sonrada yeni sınav yapılıp Mayıs Haziran gibi üniversteliler atanacak. Nasıl olsa 1yıl bekleyen 7-8 ay daha bekler. Bana kalırsa liseyide kurraya dahil etmeleri gerekir artık. Lisenin popülasyonu çok olduğu için para kazanmak için sınava sokmaya devam ederler ama günümüzde lise mezunlarının memurluk için yetersiz kabul edilmesi gerekir asgari üniversite mezunu şartı getirilmeli ki üniversite diplomasının anlamı olsun. Artık herkes Üniversite mezunu malum...

valla arkadaşlar bu kılavuz neden yayınlanmıyor diye düşünmeye başladı tüm engelli arkadaşlarımız

şöyle geçmiş tarihlere bakınca kılavuz ile sonuç açıklama arasında hep bir aylık mesafe olmuş

misal geçen ki 2018/2 tercih kılavuzu 29 kasımda çıkmış ve 7 aralık'a kadar tercihler alınmış
sonuçlarda 24 aralıkta kura töreniyle birlikte açıklanmış

yani arkadaşlar kılavuz bu hafta çıkmazsa ne zaman çıkacak?
önümüzdeki hafta yani 16-17 aralık günü kılavuz çıkmazsa bilin ki sadece kura töreni yapılacak
çünkü başka açıklaması olamaz

Türkiye engelliler platformuna göre bugün çıkması gerekiyor kılavuzun
inşallah doğrudur :(

Engelsizbiz Ben de aynı fikirdeyim. Lise mezunuyum. 2004 yılından beri bu sınava giriyorum. Aldığım puanlar 75-85 aralığında. Puanla atanamayacağım malum. Bari kuraya tabi olalım ki Lise Mezunlarının da bir şansı olsun.

ösym merkezini aradım arkadaşlar internette dolaşan o tarih yalan haberdir lütfen dikkate almayın dedi
peki sadece kura mı olacak tercih yapılmayacak mı dedim.
tercih de olacak dedi ama kılavuzun ne zaman yayınlanacağını şu anda bilmiyoruz dedi.

demek ki yayınlanacak ama ne zaman kimse bilmiyor daha şaka gibi

ösym merkezini aradım arkadaşlar internette dolaşan o tarih yalan haberdir lütfen dikkate almayın dedi
peki sadece kura mı olacak tercih yapılmayacak mı dedim.
tercih de olacak dedi ama kılavuzun ne zaman yayınlanacağını şu anda bilmiyoruz dedi.

demek ki yayınlanacak ama ne zaman kimse bilmiyor daha şaka gibi

Biliniyordur ama bilgi vermezler.Kurumlarin genel durusu bu malesef.Ama yakindir cikmasi.

Çıkacağından emin olalımda, geçen seferki tercih gibi kaçırmayalım. 27 kasım doğum günümdü şaka gibi. Aradan bir sene geçti. İnşallah bu sefer kaçırmayız.

Üst Alt