Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019-2020 3. engelli öğretmen ataması istiyoruz!

Binali atanamayan engelli öğretmen sayısı çok az dedi. Yani 900 kişi kalmış ben inanmadım yerseniz.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

900 kişi kalmışız dedi sayın yıldırım. Doğru mu bana çok az geldi

Merhabalar hocam insanın en çokta canını sıkan durum belirsizlik , bu kontenjan ve kaç kişinin tercih yaptığını öğrenmek ÖSYM yi aradım maalesef bilgi vermediler 😠

Kalan 900 ün içinde bende varım 😁 sınavdan önce son bir alım olsa ve hepimiz alinsak süper olur da nerdeeee

Bugün cimere ve meb danışma hattına "yakın tarihte engelli öğretmen alımı yapılacak mı" diye başvurdum.Net bir cevap verileceğni sanmıyorum ama bakalım. Bu şekilde başvuru oluşturup cevap alan arkadaşlar var mı, varsa kendilerine ne cevap verilmiştir? Paylaşabilirler mi lütfen

çok sıkıldım valla bu işten ,hayırlısyla bir an önce atanmak istiyorum ve bunu hakettiğime inanıyorum

Atanan öğretmenler

E-KPSS ile atanan öğretmen arkadaşlar var mı?

Ben de öğretmen mezunuyum ve E-KPSS ye gireceğim yardımcı olur musunuz?

Herkese merhabalar bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. 2018 Ekpss’ye giren arkadaşlar öğretmen atamaları nisan ayından kaç ay sonra oldu? Ben Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak sınava gireceğim formasyonum var. Şansım sizce kaç 85 alsam atama için yeterli olur mu?

Hocam branşınız nedir kaç puan aldınız?

2020 ekpss

Herkese merhabalar.2020 de ekpssye Edebiyat öğretmeni olarak gireceğim bir kaç sitede herkes baya umutsuz bende yeni çalışmaya başladım biraz modum düştü atanan ve bilgisi olan arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum. formasyonum var sınavdan 85 alsam atama için yeterli olur mu? Nisan da olacak sınav tahmini kaç ay sonra atama yapmaktalar?nasıl çalışmalıyım.. lütfen yardımcı olur musunuz...

Arkadaslar adalet öğretmeni kaç kişiyiz?

ben inşaat öğretmeniyim.2018 ekpss ye girdim. ikinci şubat 2019 da atandım.umarım hepiniz atanırsınız bu bekleme sürecinden kurtulursunuz.

2019/2 engelli öğretmen alımı ne zaman olacak?

Geçen sene 2. Atama haziranda olmuştu bu yıl neden yapılmadı. Yine 2. Pilana itilmeye devam ediyoruz.

Ocakta kontenjanı arttiracaklarina haziranda da atama takvimi açıklasaydılar

yakın zamanda engelli öğretmen ataması yapılmayacak!

başvuru yolu: CİMER

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
ILGILI MAKAMA

Ağustos ayı içerisinde engelli öğretmen alımının yapılıp yapılmayacağının tarafıma bildirimesi için gereğini arz ederim
saygılarımla

BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞTİR.BAKANLIĞIMIZCA YAKIK ZAMANDA ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASINA İLİŞKİN ÇALIŞMA BULUNMAMAKTADIR.

BAKANLIĞIMIZ RESMİ İNTERNET SİTESİ PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAYFASINDA YAYINLANACAK OLAN ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMALARINA İLİŞKİN DUYURULARI TAKİP ETMENİZ GEREKMEKTEDİR

İLETİ KONULARINDAKİ GÖRÜŞ ÖNERİ VE İSTEKLER İLGİLİ MAKAM VE BİRİMLERE İLETİLMEKTEDİR

Bana gelen cevap: "İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü
Başvurunuz incelenmiştir.İlgi konu ile ilgili olarak Bakanlığımızca
herhangi bir çalışma olması halinde resmi internet sayfamızdan
yayınlanacaktır.Bu nedenle Bakanlığımız duyurularını takip
etmeniz gerekmektedir.Bilgilerinizi rica ederim."
şeklindeydi.Bu yıl alım yapmaya niyetleri yok gibi görünüyor.
Cevabı doğru dürüst yazamamışlar bile .Yazım hatası dolu.Boşluktan buna taktım galiba.Güler misin ağlar mısın?..

doğrusu yazım hatasına bende takıldım ...ama tarih vermedikleriiçin ona kızdm..yakın zaman ne demek onu da bilmiyorum

ama ağustosta atama yok burası net

binali yalanmi soyledi yani..canli yayinda bile

Secim gitti vaad bitti. Ayrıca zaten bakanlik yazin engelli ogretmen atamasi yapmayacagini veya calisma yapmadigini temmuz ayı gecmeye baslayinca belli etmisti

Bakan bugün televizyona çıktı acaba engelli atamalarına yönelik bir çalışma olduğunu soyledimi

İsmail küçükkayayı abantta gördüm durumu anlattım rica ettim bu konuyu paylaşmaları için, tamam dedi 9 eylülde bunu söyleyeyim dedi

Atanan öğretmenler

herkese iyi akşamlar ben yeni ekpss'ye çalışmaya başladım ama bazı yorumlar canımı çok sıktı atamaların sorunuyla ilgili? atanan öğretmenler veya tanıdıkları olanlar lütfen dönüş yapar mısınız???:confused:

arkadaşlar kendi kendinize konuşarak atamayı alamazsınız. engelli öğretmen adaylarından sürekli faaliyette olan bir grup var gidin onlara katılın birlik olun. çorbada sizinde tuzunuz olsun.elinizi taşın altına koyun.

Ekpss ile Atama Bekleyen Adalet Öğretmenleri Buraya

Arkadaslar kaç kişiyiz?

bırakın yetkililerle görüşmeye çalışmayı bir twit dahi atmadan atama olacağını bekleyen engellilere sinir oluyorum. Siz nasıl öğretmenlik yapacaksınız öğretmen olacaksınız kendiniz daha birlik olmayı birlikte mücadele vermeyi bir iş için emek vermeyi bilmiyorsunuz.

bende twitter etkinliklerine katılmak istiyorum. Atanamayan engelli çğretmenlerin whatsapp grubu var mı ? b

Twitterda mevcut idarecilere sürekli atama duyurusu talebinde bulunmak hiç bir şey yapmamaktan iyidir belki ama yetkililer talepleri kulak ardı ediyor ve umursamıyor. Meb öğretmen alımında %3 'kotayı dikkate almıyor. Bunun hukuki bir yaptırımı yok mu acaba. Alımlar sistemli olmadığı için sürekli aynı şeyleri başka başka öğretmenler yaşıyor, yaşamaya devam edicek. Kalan 1200 öğretmen kendisi için bir şekilde mücadele ediyor.Atama yapıldığı takdirde yeni mezunlarda kendi ataması için twitterdan hak aramaya devam edicek. Bu durum çok saçma. Bu şekilde olmamalı. Sistemli hukuki olmadığı sürece sürekli maduruyetler yaşanacak. Meb ' e % 3 lük kotanın öğretmen alımlarında uygulanmadığı ile ilgili bir dava açılabilir mi ? Bununla ilgili bilgisi olan ya da bu konuyu danışan arkadaşlar var mı? Twitterdan hak aramak çok da işe yaramıyorki.Hepsi kulak tıkamış.İşine geleni yapıyor. Cimere yaptığım son başvuruda "2019 da engelli öğretmen alımı olcak mı, olmayacaksa Meb in gerekçesi nedir "diye sordum. Cevap : "engelli öğretmen alımıyla ilgili bir planlama olursa duyuru yapacağız " oldu.Demek oluyor ki planlama yok. Sosyal medya vs dikkate aldıkları yok.Başka bir şey yapılmalı hem kendimiz için hem bizden sonrakiler için. Bir öğretmen olarak sürekli bakana yardımcısına vs yazmak çok ağır geliyor. Öğretmenin bu duruma düşüyor olması onur kırıcı. İnsan yetiştiren , o insanlarda dahil kişileri yetiştiren meslek sahibi yapan öğretmenin ondan bundan atanmak için ricacı olması çok ağır geliyor bana . Sosyal medyadan destek olmayı denedim ama bünyem kaldırmadı bıraktım. Tek amacı sesini duyurmak olan arkadaşlara da Allah kolaylık versin. Çünkü biliyorum ki durum herkes için zor.

Üst Alt