Twitterda mevcut idarecilere sürekli atama duyurusu talebinde bulunmak hiç bir şey yapmamaktan iyidir belki ama yetkililer talepleri kulak ardı ediyor ve umursamıyor. Meb öğretmen alımında %3 'kotayı dikkate almıyor. Bunun hukuki bir yaptırımı yok mu acaba. Alımlar sistemli olmadığı için sürekli aynı şeyleri başka başka öğretmenler yaşıyor, yaşamaya devam edicek. Kalan 1200 öğretmen kendisi için bir şekilde mücadele ediyor.Atama yapıldığı takdirde yeni mezunlarda kendi ataması için twitterdan hak aramaya devam edicek. Bu durum çok saçma. Bu şekilde olmamalı. Sistemli hukuki olmadığı sürece sürekli maduruyetler yaşanacak. Meb ' e % 3 lük kotanın öğretmen alımlarında uygulanmadığı ile ilgili bir dava açılabilir mi ? Bununla ilgili bilgisi olan ya da bu konuyu danışan arkadaşlar var mı? Twitterdan hak aramak çok da işe yaramıyorki.Hepsi kulak tıkamış.İşine geleni yapıyor. Cimere yaptığım son başvuruda "2019 da engelli öğretmen alımı olcak mı, olmayacaksa Meb in gerekçesi nedir "diye sordum. Cevap : "engelli öğretmen alımıyla ilgili bir planlama olursa duyuru yapacağız " oldu.Demek oluyor ki planlama yok. Sosyal medya vs dikkate aldıkları yok.Başka bir şey yapılmalı hem kendimiz için hem bizden sonrakiler için. Bir öğretmen olarak sürekli bakana yardımcısına vs yazmak çok ağır geliyor. Öğretmenin bu duruma düşüyor olması onur kırıcı. İnsan yetiştiren , o insanlarda dahil kişileri yetiştiren meslek sahibi yapan öğretmenin ondan bundan atanmak için ricacı olması çok ağır geliyor bana . Sosyal medyadan destek olmayı denedim ama bünyem kaldırmadı bıraktım. Tek amacı sesini duyurmak olan arkadaşlara da Allah kolaylık versin. Çünkü biliyorum ki durum herkes için zor.