Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019-2020 3. engelli öğretmen ataması istiyoruz!

başvuru süreci nasıl ilerliyor oluyor nettenmi başvuru oluyor sonra evraklar onaylanıyormu il milli egitimde bilgi verirmisin
2 ci sorum 2 yılda toplam kaç alım oluyor
Suskun Mutsuz Umutlu

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

hacı baba sistem değişmezse şu şekilde oluyor. önce netten başvuru sonra çıktısı sonra onaylama için il milli eğitime gidiliyor.

Arkadaşlar duyuru geldiğinde buradan paylaşalım lütfen takip edelim

Engelli öğretmen ataması

ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK

Geçtiğimiz haftaki MEB bütçe görüşmelerinde bazı konularda açıklamalar yapan Ziya Selçuk, engelli öğretmen atamalarına da değindi. İşte, Bakan Selçuk'un öğretmen atamaları hakkında yaptığı o açıklamalar;

Bakan Selçuk, 2003'ten beri 23 bin 590 engelli çalışanlarının bulunduğuna, bunların 7 bin 728'inin öğretmen kadrosunda olduğuna işaret ederek, şubatta 750 engelli öğretmeni kadrolarına katacaklarını bildirdi.

Engelli personelle ilgili başka bir çalışmalarının daha bulunduğunu anlatan Selçuk, bunu, atama takvimi ve sayısıyla beraber, gelecek hafta içinde ilan edeceklerin açıkladı.

E-Kpss Öğretmen Ataması Nasıl Oluyor?

Arkadaşlar merhaba öncelikle geçen senelerde atananların hangi şehire kaç puanla atandığına dair bir belge var mı varsa paylaşabilir misiniz?
Ekpss ile öğretmen atamasında mülakat var mı?
Atama tahmini ne zaman olur? Daha önce pdr veya başka bölümden atanan biri varsa ve yorum yazarsa çok sevinirim. Bir de normal sadece üniversite mezunu alan memurluk kadrosu oluyor mu bir bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben raporumun yenilenmesi için yarın kurula gircem. Raporun altında istihdam bölümünde ne yazması gerekiyor atamam için

Bu konuda ayrıntılı bilgiye sahip arkadaşlardan destek bekliyorum raporların formatı yenilenmiş buna göre cevap verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaslar.
Engelli ogretmen whatsapp grubunu paylasabilir misiniz?
Online olarak aradim ama bulamadim

EKPSS şubat 2020 öğretmen ataması

merhaba arkadaslar,

bu başlıkta bu atamayla ilgili yorumları ve haberleri paylaşalım.

evet sizce ne zaman yayınlanır branş dağılımı?

2020 Engelli ataması sınavdan önce olucak mı?

2020 Engelli ataması sınavdan önce olucak mı?

Bilgisi olan paylaşabilir mi? 2018 sınavından önce yapılmıştı atama

brk.tnl

2019 ataması zor bela yapıldı sen 2020 ataması sınavdan önce olurmu diyorsun sınavdan sonra bile olacağını sanmıyorum...

meclis, bakan, başkanla görüşen ve kendi branş kontenjanlarının yüksek olmasını sağlayan arkadaşlara hayırlı olsun. Gönüllerince olmuşsa ne âlâ.

MEB: Engelli Öğretmen Atama Duyurusu

Biz formasyon alan kişilere hiç kontenjan verilmemiş...

Mrb,ben de muhasbeden formasyon aldım. Muhasebe alımı için geçen sene sadece 1 kişilik kadro vardı. O tercihlerde 2. öncelik vardı bizlere maalesef .1 öncelik muhasebe öğretmenliğini bitirenlere veriliyor.

Sosyoloji bitirdim.Formasyon aldığım için felsefe öğretmenliğini tercih edebiliyoruz.Bu alanda 1. veya 2. öcelik gibi bir durum yok.

mylife

Bende aynı durumdayım. Muhasebeden alım olmadığı olmadığı için tarih bölümünü okuyorum. Öncelik durumunun olduğu tek bölüm sanırım muhasebe. Çünkü çok fazla mezunu var özellikle geçmişte, çok fazlada formasyon alıp bu hakka sahip olan var engelli yada engelsiz. Böyle anlarda mücadele etmeyi bırakmamak lazım. Çalışan engellinin memur yada öğretmen olması önünde engel yok. Bu yıl ki alımlarda branş dağılımları oldukça dengesiz olmuş. Önceki yıllarda 20 kişi alım olan branşlarda bu kez 100 e yakın alım var. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Benim de başka bir bölüm daha okumam lazım galiba formasyonu kullanmam için o zaman muhasebe öğrt. Olamıyoruz resmen.. Memurluktan da atanamadık 75 puan 😣

Engelli olan formasyon almış muhasebe ve Finansman öğretmeni ne kadar olabilir kii. Veya 1.öncelikli olan o bölümü bitirmiş engelli var mıdır ki çok fazla.

20 bin ek öğretmen atamasında engelli öğretmen alımı olur mu ?

merhaba arkadaşlar; 20 bin ek öğretmen atamasında engelli öğretmen alımı olur mu ? bunla ilgili sosyal medyada sesimizi duyurmalıyız..!

Engelli ogretmen alimi.

Arkadaslar su an icin engelli ogretmen bos kadro sayisi ne olabilir.yani bu 200 alimin disinda onumuzdeki subat ayinda alim sayilari yada ogretmen alimi olabilirmi.Simdiden tesekkurler..

Hocam engelli öğretmen alımı şubatta olacak, kaç tane engelli öğretmen kalmış sayısı belli değil şimdilik çünkü bazıları memur olarak atandı.

Sabayrak05

Emiro

Hocam ben mebdeki kalan kontenjan sayisindan bahsetmistim.bunla ilgili bilginiz varmi.ben fizik ogretmeniyim ama alim 1 taneye kadar dustu

Sabayrak05 hocam 2018 de 1200 tane engelli öğretmen sınava girdi bunlardan 729 kişi atandı işte Haziran’da da 200 kişiyi alacaklar bide Memur olarak atananlar oldu yani az kişi kalmış sizin bölümde 1 kişi alacaklar niye az vermişler bende anlamadım.

İyi günler Arkadaşlar ben adalet öğretmenliği adayıyım atanmayan kaç arkadaşım kaldı ve kaç puanla kapattı benim puanım 57.2 bu konuda bilgisi olan var mı ? Şimdiden teşekkürler

Siz engelli ögretmenlere helal olsun birlik olup atamanız yapılıyor.Bu normal ekpss ye girenlen 2020 de hiç atama yapılmadı.

Emiro

Haziran ayında yapılan atamada oluşan taban puanları MEB neden açıklamadı bilginiz var mı

Üst Alt