Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?

Fetewmre
Bilmiyorum herşey sayıya bağlı bende çok korkuyorum bu kadar bekledikten sonra ne olur inşaallah sayı çok olur

EKPSSP1 Puanı 85,01919
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2250
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320
ne gelir bilmiyorum sizce ne gelebilir puanda düşük gibi sanki

Valla ben puanı mı iyi olarak görüyordum ama maşallah daha iyileri varmış bize sıra gelmez heralde

Aslında ben iyi görmüyorum sonuçta kura diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hayirlisi neyse o olsun hakkımızda

Sıralama 1200 memur olarak atanırmıyım sizce puan 87

EKPSS 2018 Puanım(Ortaöğretim):78,24529
Sıralamam:7812
2019/1 EKPSS atamaları sonucunda atanma ihtimalim nedir?Bugün kadro sayısı kaç olur?

88,4 puanım memur hizmetli fark etmez ne gelirse yeterki yerleşiyim

Bence bugün açıklanamaz boşuna bekliyoruz

Alay geçer gibi hergün bir ileri tarih umudumuz söndü bilsinler

Benim 88.87 puanım var başarı sırası 861

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ösym yi aradım. Haber sitelerin de yazılan haberlere inanmayın dedi. Bu ay içerisinde tercih yapılıcak ama kesin bi tarih yok dedi.

Evet bende aradım ama bu nedir ya bütün gazetelerde haber var engelliler platformunda da yayinlamislar ama yapan yazıklar olsun insanların umutlsriyla oynuyorlar

ben 2018 /2 tercih yapmıştım buu da tercih yaparım

2018/2 tercihinde tercih yağmıştım bunu da tercih yaparım ama kılavuz onemli tabii sanırım herkes tercih yapıyor galba o işleri ben pek anlamıyorum ya çok karışık

Ortaöğretim Puan 87,48 sıralama 1217 fakat umudum yok

Son düzenleme:
Bu sıralamalrın içinde lisans ve ön lisanslar var mı

Arkadaşlar 85 üstü alanlar siz sınava genel kategorisinden mi girdiniz yoksa zihinselden mi? Şizofreni, Bipolar veya anksiyete gibi rahatsızlığı olanlar sınava genel kategorisinden girmeai gerekliydi de o yüzden sordum. Yarın bigün soruşturma yenilebilir.

Genelden bipolarım rahatsızlığım

Aile bakanlığının ataması büro personeli 85 ti puanım 87yle kapatmış ya karışıyor kafam sınavda yoksa yüksek alırım

Bipolara ruhsal duygusal bozukluk veriyorlar ya oyüzden genel den girmek zorunda şizofreni zihinsel galiba
Smilemisty benim anlamadığım ne demek istiyorsun 59320 kişi yanı o kişiler arasında zihinselde mi var ozaman bize haksızlık

ENGELLİLER gününde fazla ses etmeyelim diye sahte tarih verip umut bağlayan oyalayan bir derneğimiz var hiçbir şeye yaramayan hançer vuran bir derneğimiz var ve bizi tınlamayan bir devletimiz var
Bu mesajı da hiç sanmıyorum yayınlayasınız konu başlığı olarak kabul etmediniz çünkü her türlü fırıldaklığa sahipsiniz! her şeyi bilen gören rabbime bırakıyorum emeği geçenleri yazıklar olsun vicdansızlık adaletsizlik !

6 Aralık da Engelliler gününde pek ses etmeyelim diye sahte tarih verip umut bağlayan oyalayan bir derneğimiz var hiçbir şeye yaramayan hançer vuran bir derneğimiz var ve bizi tınlamayan bir devletimiz var
Bu mesajı da hiç sanmıyorum yayınlayasınız konu başlığı olarak kabul etmediniz çünkü her türlü fırıldaklığa sahipsiniz! her şeyi bilen gören rabbime bırakıyorum emeği geçenleri yazıklar olsun vicdansızlık adaletsizlik !

Üst Alt