Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?
EKPSSP1 Puanı 85,01919
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2250
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320
ne gelir bilmiyorum sizce ne gelebilir puanda düşük gibi sanki
Evet bende aradım ama bu nedir ya bütün gazetelerde haber var engelliler platformunda da yayinlamislar ama yapan yazıklar olsun insanların umutlsriyla oynuyorlar
ben 2018 /2 tercih yapmıştım buu da tercih yaparım
2018/2 tercihinde tercih yağmıştım bunu da tercih yaparım ama kılavuz onemli tabii sanırım herkes tercih yapıyor galba o işleri ben pek anlamıyorum ya çok karışık
Arkadaşlar 85 üstü alanlar siz sınava genel kategorisinden mi girdiniz yoksa zihinselden mi? Şizofreni, Bipolar veya anksiyete gibi rahatsızlığı olanlar sınava genel kategorisinden girmeai gerekliydi de o yüzden sordum. Yarın bigün soruşturma yenilebilir.
Aile bakanlığının ataması büro personeli 85 ti puanım 87yle kapatmış ya karışıyor kafam sınavda yoksa yüksek alırım
Bipolara ruhsal duygusal bozukluk veriyorlar ya oyüzden genel den girmek zorunda şizofreni zihinsel galiba Smilemisty benim anlamadığım ne demek istiyorsun 59320 kişi yanı o kişiler arasında zihinselde mi var ozaman bize haksızlık
ENGELLİLER gününde fazla ses etmeyelim diye sahte tarih verip umut bağlayan oyalayan bir derneğimiz var hiçbir şeye yaramayan hançer vuran bir derneğimiz var ve bizi tınlamayan bir devletimiz var
Bu mesajı da hiç sanmıyorum yayınlayasınız konu başlığı olarak kabul etmediniz çünkü her türlü fırıldaklığa sahipsiniz! her şeyi bilen gören rabbime bırakıyorum emeği geçenleri yazıklar olsun vicdansızlık adaletsizlik !
6 Aralık da Engelliler gününde pek ses etmeyelim diye sahte tarih verip umut bağlayan oyalayan bir derneğimiz var hiçbir şeye yaramayan hançer vuran bir derneğimiz var ve bizi tınlamayan bir devletimiz var
Bu mesajı da hiç sanmıyorum yayınlayasınız konu başlığı olarak kabul etmediniz çünkü her türlü fırıldaklığa sahipsiniz! her şeyi bilen gören rabbime bırakıyorum emeği geçenleri yazıklar olsun vicdansızlık adaletsizlik !