Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?

sıralamayı nasıl güncelliyoruz ortaöğretim anadolu lisesi mezunuyum.

90 üstü alan arkadaşlar hizmetli tercihi yapacak mısınız

Ortaöğretim puanım 87 sıralamam 1280 memur gelme ihtimalim nedir yoksa hizmetli mi yazmalıyım

Yaz bence hizmetli. Benim önümde bile 85 kişi var memur çok düşük ihtimal diye düşünüyorum

jumanji
Hocam ms de kötü bir hastalık eğer hareket kısıltığı veya iş yapman zor olursa tabi hizmetli tercih etme ama işe ben bunu yapmam o neden memur oldu diye bakarsan o iş nasip işi daha önceki sınavlarda da düşük puanla memur olan var ne yapsın istifa mı etsin ne diyelim bu saatten sonra senin kararın.

Arkadaşlar ortaöğretim 87.4 puanım kod 2001 meb hizmetli yaptım tercihlerimi sizce gelme ihtimali varmı

Zaten krumlarda hizmetli de memur gibi çalışıyor yazın gitsin

memur0606

Hangi kurumda oyle calisiyormus hizmetliler, soylede bizde bilelim. Ben suan meb de calisiyorum iskurdan girdim ama birak hizmetlilerin memur gibi calismasini, memurlar bile hizmetlilere selam vermiyor. 2 tane engelli calisan var her tenefus tuvalet fircaliyorlar. Her yerde ayni durum olmuyor. Kimileri acimasiz davraniyor ve işi bu zaten deyip herseyi yaptiriyorlar. Bu arada biraz once arkadas milli egitim ile gorustu ve ataninca calisma zorunlulugu var, tayini asaletin geldikden sonra degerlendiriyoruz diye bir cevap aldi.

arkadaşlar kadroların hepsi hizmetli.
diyanet desen aldı başını gidiyor.Kardroları yine boş kaldı
memurluk olmadığı için tercih yapmayacak olan var mı

KaRaKaN_19

Ya sen kim tuttu gelip buraya sürekli kötü şeyler yazıyorsun madem atandın buraya gelip insanları yanlış yönlendirme ben bu güne kadar senin diğin gibi engelilere ( hatta normal insan çalışan veya memura ) böyle muamele yapıldığını görmedim sen hangi şehir de ve hangi kurum da çalışıyorsun sana böyle davranıyorlar bi söylesene

Nur sena

Sen hizmeyti kadrosunu amir veya şef gibi bisey saniyon galiba. Kimseyi umutlandirma, herkes engelli burada herkesin yapabilecegi isler kisitli burada. Sen ve senin gibiler veriyorlar gazi millete, hizmetli atananlar memur gibi is yapiyor, memur gibi calisiyor diye, ondan sonra atanip bir bakiyolar anaaa tuvalet temizliyor, cam siliyor, ambiane tabirle ogrencilerin kiclarini bekliyolar. Gercekleri konusun şu forumlarda birazda. Evet engellileri bazi kurumlar memur gibi calistiriyor ama hicbir milli egitimde degil. Sadece aile ve sosyal hizmetler bakanliginda yaparlar genelde. Milli egitimde zaten personel eksikligi varken hizmetli olarak atanan birine hosgeldin al bu senin masan, aksama kadar otur git denmiyo. Bu arada ben atanmadim suan normal bir calisan olarak gorduklerimi soyluyorum. Ve bu gorduklerim tek bir okul icin degil cok okulda gordum. Sende gelmisin burda asip kesiyon memur gibi memur gibi diye. O zaman niye millet o kadar calisip sinava giriyor. Mal mi bu kadar yuksek puan alanlar. Herkes hizmetli yazsin sonra otursun koltukda. Hicbisey bildiginiz yok anca car car konusuyon.

osmanberk

Sen konusda senin dolulugunu gorelim o zaman. Sen ne diycen acaba ? Hizmetliler bakanlik yapiyor dersin falan simdi bide.

KaRaKaN_19
Sen gerçekler dediğini çok yanlış anlamışsın olanı mübağla yoluyla anlatmak değil sen kötümser olduğun sürece bu gün olduğun gibi kaldırsın eğer gözün o kadar yüksek bir meslekteyse otur çalış bize ahkam kesme

Bu arada senin o beğenmediğin hizmetlilik varya sen onu hiç hak etmiyorsun ister hizmetli ol ister doktor önce insan ol çünkü daha karşındaki bir kadınla bile nasıl konuşacağını bilmiyorsun önce onu öğren sonra gözüne kestirdiğin o mesleği yap asıl gerçek bu okey

Nur sena

Peki sen madem kadınsın o halde sana kim veriyor bir erkekle seni kim tuttu diye konusma hakkini ? Once sen bi insan gibi konus daha sonra karsindakina ithafda bulun. Kadinsin diye kimse bisey diyemez diye dusunme. Ayrica benim gozum yukarde degil ben her zaman hizmetli tercih etmekden yanayim. Ben asla gocunmam temizlik yapmakdan. Nitekim tek istedigim seyde hizmetli kadrosu zaten. Sizin gibi hizmetli oluyumda bana masabasi is versinler diyenlerden degilim. Aksine ben hizmetli oluyumda temizlik yapiyim diye dusunenlerdenim. Biraz gercekci olun, hizmetliyi kucumseyenler sizlersiniz asil. Bu arada benim neyi hak edip neyi haketmedigimin kararini sen mi vericeksin ?

KaRaKaN_19

bir erkek olarak susmanı rica edicim. istediğin gibi düşünmekte özgürsün ama insanlara niye bu tarz bir üslupla yaklaşıyorsun onu anlamadım. bu çekememezliğinin motivasyon kaynağını çok merak ediyorum. hizmetli olan biri temizlik yapmak istemeyebilir gayet normal bir istek bu, şartlar uygun olursa da temizlik harici rahat bir şekilde çalışma ortamı sunulabilir kendisine. şahsen ben basit ve keyifli bir yaşam sürmek istiyorum bunun için bakan olmak şart değil mesela. :D

KaRaKaN_19

o zaman sana tek şunu diğeceğim daha fazlasını hak etmiyorsun senin gibiler bu şekilde insanlara sen hizmetli hizmetli her h altı yapar diye söylerse üstüne bu gerçek gibi çağ dışı düşünürse rabbim onları ve seni ıslah etsin sana daha da diyecek bir kelime yok çünkü ha duvar ha sen fark yok arada

dayımlardan biri halk eğitim de biri ilkokulda hizmetliydi tmizlikte wc de yaptılar. gerçi emekli olalı baya oldu onlar ama. ya sansına güvenip gittiği yerin tutumuna kalacağız ya da yazmayacağız. yani bunu sorun edenler için. baska çare yok.

valla bu işler hiç belli olmuyor benim bu sınava 4. girişim ne adamlar gördüm 75 -80 ile atanamadılar ama 65 70 ile atanan larda oldu kısacası bu işler piyangodan para çıkması gibi birşey hi belli olmuyor ....

Ankara Danıştay Zabıt Katibi ( 6225) yazanlar nerde hadi çıkın :)

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tercihler kapandı arkadaşlar. Hayırlısı olsun herkes için. Kura töreni yapıldıktan sonra bizim sonuçlarda aynı gün açıklanır. Kura ne saman olacak bakalım?

mebs91888

Bu senin sınav sonuçları açıklandığın da ki ilk genel sıralan mı? Benim 86.3
1639 du sıralamam

Acaba hizmetli kaç puanla kapatacak 85 puanla tamamen hizmetli yazdım. Gelme ihtimali hiç yok ama kısmet bakacağız

Ortaöğretim de hizmetli kadrosunun çok olması ve fazla kadro olmaması hizmetli atama puanlarını yükseltecektir. 95-90-85 aralığında kapatabilir. Hizmetli diğer atamalar da hep yüksek kapattı. Hizmetli olarak okula atanan arkadaşların yükü fazla olabilir. müdürlük vs. gibi yerlerde masa başı ya da evrak işi de şansınıza ve amirinize kalır. hizmetli olarak atananların çoğu okullarda görev alır.

mebs91888

2018 ekpss sınav sonucunu görüntülediğin de doğruların yanlışların yazıyo ve altında aday başarı Sırası yazıyor ya onu soruyorum. 87.4 puan ile 86.3 puan arasında 1500 kişi olma ihtimali sıfır. Benim ilk sıralalamam 1639 du 86.3 puanla. Senin ki 113 olamaz

Üst Alt