Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?

Tercih yapan herkes aynısını yapmıştır zaten 😂 bende aynısını yaptım.. İşte dua edeceğiz önümüzdeki 200 kişi var oraları yazmazsa atanmış say kendini 😂

Sevgili önümdeki 200 kişi azıcık bana da yer bırakın nolur 😂 off valla çenem düştü :)

Arkadaaşlarrrr ben neden pozitivimmm ozaman 😂 bendemi sıkıntı var yoksa 😂 bu kadar negativ olmayın..bu olmazsa önümüzdeki atamada kesin memurluk gelir zaten.. Bakalım Allahtan umut kesilmez.. 🙏

osmanberk du be ben zaten karamsarım iyice dibe çökertme beni 😂 umarım iyi olur hepimiz için...

Sezinsila Kardeşim dediğimi sanırım anlamadın... Ben ilk atamaları ve şimdiki atamaları hesapladım hadıi taş çatlasın 250 de atananlar atanır zaten 89 ile 88 puan olanlar 200 é yakın..tamam ha 300 kişi olsun senimi kırcam 😂

muhammed0677

Yanlış anlama kardeşim bende çok mutsuzum ÖSYM nin sitesinden 40 lı branş sıralamasını seçtiğinde tek tek 89.66 puanım var önümde 337 kişi var
atanan arkadaşların içinde imam Hatip ve teknisyen olduğu için yüksek puanlar gitmiş olmuyor

Çok karamsar da olmayalım çok umutlu da. Hepimiz için en iyisi neyse o olsun,sıkmayın canınızı :)

Sezinsila Kardeşim umudumu pek kaybetmemeye çalışıyorum.. Buda benim yapım.. 88li hizmetli olarak atanmış 87 barajına inerse atanırm.. 90 küsürlü puanları hemen atanır sayma kimin ne hastalığı olduğunu bilemeyiz.. Doğu uzak der soğuya hassastır yazmaz.. Yani ne ilim tercih yaparken çok ince düşündüm.. Umarım Atanırız..

Mersin’de olan varsa yarın ısmarlayabilirim. kahve de olur. şu an çalışıyorum, bir kağıt fabrikasında gerçekten seviye yerlerde arkadaşlar, çok kültürsüz insanlar var, bu yüzden arkadaşlık kuramadım kimseyle burada. sinema, edebiyat, psikanaliz, felsefe dolu sohbet varsa her şeyi ısmarlayabilirim :D

osmanberk düşünmen yeter kardeşim ☺️ özel sektör hep yerlerde zaten.. Ben daha önce eğitim kurumunda çalışırken tesis müdürüm üniversite mezunuydu ve işini iyi yapıyordu onu işten çıkardı ilkokul mezununu tesis müdürü yaptılar.. Sonra okulun parasını çaldı kaçtı... 😂 Ha bu hikayenin neresindeyim derseniz o hırsızlık yapan tesis müdürü ve sonradan. Fet*CÜ olduğu ortaya çıkan ortaokul müdürü ve kampüs müdürü el ele verip mobbing uygulayıp beni işten çıkardılar sónra dava açtım kazandım.. Engelli dediler hemen istifaya zorlarız dediler ters köşe oldular 😂

valla bana da mobbing uyguladılar ama laciverde boyadım hakkımı savunarak. ben istifa etmiyorum, buyurun beni işten atın isterseniz dedim. insan kaynakları şok :D

osmanberk tüh bak şansına küs yada ben şansıma küseyim :) ben Mersin'deyim ama evden çıkamıyorum bu aralar bazı aksiliklerden dolayı. Kahve teklifini cebimde tutayım da ben, kahve zayıf noktam,fırsatını bulmuşsam hiç kaçırmam :D

Ben hiç çalışmadığım için mobbing falan türünde hiç bi sorun da yaşamadım,bakalım çalışma şansım olursa onu da yaşarım herhal :)

denizkızı

ne zaman istersen seslen, kahvesi harika olan bir yer biliyorum

hiç iyi bir şey değil ama korkusuz bir duruş sergilenirse hiçbir işveren ezemez personeli bundan eminim.

İlk tercih Danıştay Zabıt Katibi yazan var mı?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammed0677

Kim atanmış 88 ile dostum. ben niye atanamadım 89 ile ya. bu atamada da atanamazsam kendimi 52 kattan aşağı atarım.

Aslında puan kadar tercih ettiğimiz şehir de önemli,nokta atışı yapabilmek lazım.

denizkızı Alım çok az olduğundan nokta atışı dahi yapmak çok zor hepiniz hakkında hayırlısı olsun umarım atanırsınız

O konuda haklısınız,puan kadar şans da lazım. Umarım iyi olur herkes için.

Üst Alt