Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?
Ben 86 puanla hakkari bilgisayar işletmenliği yazdım. Başka hakkari yazan var mı ? Diğer bir sorumda üniversite kadroları çakılı mı ? Herhangi bir şekilde farklı bir üniversiteye tayin ya da değişim imkanı var mı ?
@ALTINBİLEZİK Bilgisayar sertifikan varsa hayırlı olsun kardeşim ömür boyu hakkaridesin Benim bilgisayar sertifikan olmasına rağmen hakkariyi yazmadım..
Trioit rahatsızlığım var kardeşim... Trioitin bipoları tetikleyebileceğini biliyorum.. Hastalık zor be kardeşim bin türlü hastalıkla uğraşıyoruz.. Valla troit için hastaneye tedavi için kaç senedir randevu alıp gidiyorum.. Ve ömür boyu bunu yapmam gerekecek..
murat7044 Zihilselden girdim..Ama troit rahatsızlığı kötü bir şey inan.. Ama bunada şükür. Allah herkese acil şifalar versin.. Senin ne rahatsızlığın var kardeşim? murat7044
Ben troid kötü bir hastalık değildir diye bir şey demedim hocam. Ama troid hastaları genelden girmesi lazım değilmi. Raporunuzda zihinsel engellimi yazıyor