Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?

muhammed0677

Aynen nasip kimin daha çok ihtiyacı varsa rabbim ona nasip etsin bunu en içten dileklerimle söylüyorum

Sınav olalı böyle bir atamada olmadı bu ortaogretimle lisanda atılan bir kazıktir umarım atanamassak bizim onlisansta bu gidişle zarar çünkü 2020 ye onlisanstan girecem o zamanda onu düşürurler yada hiç atama yapmazlar 80 bu atamada atanan onlisansta o zaman 90 olur sert cikismayin ama yorumum bu beni hep şansızlıklar vurdu hayat bana yüzume gülerken arkamdan siritiyormus

20 gün oldu heyet sonucumu vermiyorlar ya bu nasıl bir düzen

Maalesef şansız bir döneme girdik Milllet zamanın da 75 70 le atanan oldu lisanstan 60 65 le atanan oldu.
güzel bir puan alırız 85 90 oda kabak elimizde patlar. Zamanında adaletsiz fazla fazla doldurdular en düşük taban puana kadar şimdi de tavanda geziniyor puan. Yüksek puan alsakta işe yaramaz oldu

Arkadaşlar diyanetten hizmetli yazan varmı. Nitelik kodlarını bilen varsa yazabilir mi

Pazartesi yada Salı atama olur mu acaba? 🤔Yoksa ocağın ilk haftasına kaldı.. Doğuya bile razıyım gelsin nereye gelirse gelsin..

hizmetliler tuvalet temizligi de yapar, camda siler. Hizmetli demek temizlikci demek zaten. Butun pis isleri hizmetliler yapar.
@jumanji
ahahaha ne kadar eminsiniz
TEKERLEKLİ YADA KAREDYENLİ OLDUĞUMUZU VARSAYALIM.TUVALET NASIL TEMİZLETİCEKLER.TABİKİ SİZE UYGUN BİŞİ VERİRLER MANTIKEN

Bakıyorumda herkes 90 üstü almış nerdeyse ne zekiler varmış aramızda yanlış anlaşılmasın hakkıyla alanlara sözüm yok helal olsun haketmiş der geçerim ama hiçbir boku olmayıpta sahte rapor alıp kolay yolu seçen şerefsizler onuda geçtim zihinsel olmayıpta zihinselden girenler siz ekstra şerefsizsiniz böyle düzenin ta....

_DELAL_

O zaman herkes engeline gore bir kadro sececek. Tekerlekli sandalye ile hizmetli kadrosunda ne işin var ? Git memuriyet kadrosunu sec. Niye milletin hakkini gasp edesin madem temizlik yapamiycan

Arkadaslar ortaöğretim hakkari bilgisayar işletmenliği yazan var mı ? Yazdıysanız puan nedir acaba ?

KaRaKaN_19

Sanki paso memur açtılar da geyik olsun diye hizmetli yazıyor. Özelde iş yok güç yok- laf olsun diye 3-5 amele kadrosu açıyorlar onu da 1 ay sonra gönderiyorlar.

osmanberk KaRaKaN_19

Mesajları ben kaldırdım, yine kaldırıyorum, yine kaldıracağım ve değerli arkadaşlar, bu düzeyi sürdürmemizi öneririm.

Arkadaşlar ortaöğretim ekpss 88 üstü doğu hizmetli kadrolarını kimler tercih etti

ben 89 puanla akdeniz çevresi, ankara, Hatay, Eskişehir yazdım.

Bordo ben 87.6 puanla doğu yazdım hadi hayırlısı.. Sen nereleri yazdın?
osmanberk Bende Ankara yazdım ama Yüksek puanlılar Ankarayı bana yedirmezler. 😜 Ne varsa doğuda var 😂

muhammed0677

valla bilemiyorum. benim en çok istediğim yerlerden biri Ankara. ilk 4 tercihimden biri. hayırlısı bakalım.

Zihinsel kategorisinden sınava giren arkadaşlar puanlarınız kaç acaba?

MEB ortaöğretim hizmetli doğu bölgesi

MEB ortaöğretim hizmetli doğu bölgesini ve nereleri kaç puanla yazdı? Sayımızı bilelim 😁

88.4 ortaöğretim ankaradan kars a kadar her yeri yazdım

Arkadaşlar ortaöğretimden 88 ve üzeri olup şırnağı yazan var mı hizmetli

89.05365 puanım😂ben yazdım doğu bide şırnak

Kars yazmadım

Üst Alt