Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?

benim genel sıralamam 761 idi kaç olmuştur şimdi?

osmanberk

Branş bazında sıralama değişir her tercihden önce fakat genel sıralama değişmez diye biliyorum

Bir önceki atamada atanamayan en yüksek puanlı-sıralamalı kişi kimdir, nerdedir şimdi acaba? Sanırım burda değil ama ona yakın olanlar var mı?

Sanırım artık topluca dilimizi de yuttuk. Heves mi kaçtı desem...

SezerS.

hepimiz sonuçları bekliyoruz. neticede yapabileceğimiz en iyi şey beklemek. tercihlerimizi verdik.

Puanım 88 di,başta Mersin bir çok ili yazdım ama bakalım...

88 puanla sizin kesin olur gibi gözüküyor inşallah

denizkızı

Bir önceki atamada puanlar belli. Hizmetli kesin olur diye görüyorum ama memurluk çok zor.
Herşeyden önce nasip kısmet 😊

denizkızı

ben de Mersin'i ilk sıraya yazdım. moral bozmak gibi olmasın ama puanım 89. umarım 5 kişilik kontenjanda yer alırız ikimizde.

osmanberk yok neden moral bozmak olsun. Ben geçen atamada 97 puanla hizmetli yazanı gördüğümden beri pek ümitli olamıyorum zaten :) bakalım şans yüzümüze gülecek mi :)
murat7044 memurluk yazmadım hiç zaten memurluk kadroları hem az hem de çoğu çakılı kadroydu bakalım artık şansıma ne var :)

onlar kirli mi yani? senin için de bir kısmet vardır elbette. bozma moralini, insan olduğu kadardır.

Sizce Ekpss ortaöğretim hizmetli puanları 87 görür mü?

Sizce Ekpss ortaöğretim puanları 87 görür mü? 2018/2 atamalarında 88le hizmetli ye atanan olmuş.. Fikirleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.. Ve Doğu bölgesini yazan varmı yada yazan varsa nereyi yazdı?

Ben doğuyu hiç yazmadım. Puanım 88. Bi çok kişi umutlu baksa da ben geçen atamada 97 puanla hizmetli yazan gördüğüm için pek umutlu bakamıyorum çünkü alım sayısı az. Yine de belli olmaz,umarım dilediğimiz gibi olur.

denizkızı ben neden umutluyum çünkü atanmak için bir çok faktör yerine gelmesi lazım mesela 5 kişi alım vardı 4 kişi yazar ama o 5inci kişide ben olurum yani hem şans hem mantıklı tercih olması gerekir.. Ne kadar alım az olsada umudumu kaybetmiyorum.. Umarım Herşey gönlümüzce olur :)

Ben genel yapı olarak karamsar bi insanım zaten bana takılma :) ben geçen alımda çok umutluydum şöyle ki dedim yüksek puanlılar hizmetli yazmaz,neden yazsın ki puanı yüksek falan ama yukarıda dediğim gibi 97 ile yazanı görünce sonuçlar açıklandığında baya bir hayal kırıklığı oldu. Sanırım olumsuz bakıyorum ki hayal kırıklığı yaşamamak için. Umarım dediğin gibi olur :)

Ben de 89,062 puanla sadece MEB hizmetli Kocaeli yazdım, 6 kişi alınacakmış umarım olur

denizkızı

97 puanla hizmetli yazan arkadaş ta hata yaptı heralde o puanla ilk tercihte istediği ilk ile memur olarak atanırdı :) çoğu kişi 90 puanım var diye düşünüp hizmetli yazmadı puanlar 4 yıl geçerli olduğu için tercih yapmak istemeyen arkadaşlar oldu bakalım artık kaderde nasipte ne varsa o olsun 😊

Ben de yazdım ben de :D umarım herkesin istediği gibi olur.

ben 89.3 puan ile Edirne’den Ardahan’a kadar her yeri yazdım. ilk tercihim Mersin. memurluk olarak sadece Bursa devlet tiyatroları genel müdürlüğünü yazdım. hakkımızda hayırlısı, artık daha sahici ilşkiler ve kendime ait bir düzen istiyorum. umarım Ankara Eskişehir Hatay veya yaşadığım şehir olan Mersin’e atanırım. Ha Van’da olur. her yer olur aslında. :D

neden rahat olmayım ki :D

Benim mersin olursa süper olur ama İstanbul'u da yazdım ve oraya taşınma planım var orası da olur. Bana her yol Angara 😂 çeneme vurdu bu bekleyiş kusura bakmayın artık :)

osmanberk Kardeşim sen şimdi devlet tiyatroları yazdın ya kaçıncı tercihte yazdın? . Bende orayı yazdım.. Bende her yeri yazdım 200 kişi oraya yazmazsa atanırım işte diye düşünüyorum 😂

Aslında aldığımız puanlar atanmaya hem de memur olarak atanmaya yetecekken biz hizmetli kadrosuna atanır mıyız diye kendi kendimizi yiyoruz. Ah bizi bu hale düşürenler ahh... Ne vardı güzel bir alım yapsalar?!

denizkızı Olurmu öyle şey sizinde yorumlarınız değerli.. Hepinizin amacı aynı ATANMAK 😂 bende yaşayabileceğim taşınma ihtimalini bulundurarak tercihler yaptım 😂 istanbulda 17 sene yaşadım ama yazmadım.. Yaşadığım Ankara var ama yüksek puanlllar Ankarayı bana yedirmezler 😂 ne varsa doğuda var.. Tabi olursa Antalya İzmire hayır demem 😂

Ben işin içinde olan bir tanıdığımdan fikir aldım,kendine yakın yerden başla uzağa doğru git tercih yaparken dedi bende ona uydum,atanamazsam yakarım çırasını 😂 bakalım umarım hepimizin şansı yaver gider.

ben ikinci tercihe yazdım devlet tiyatrolarını. ilk tercihim mersin. bilemiyorum ilk 5tercihim gerçekten yaşamak istediğim şehirler; Ankara, Hatay, Eskişehir, Bursa. terk etmiş olmasaydım Ankara’da sevgilimle beraber yaşardık Ankara’ya atansaydım ama kısmet değilmiş. hakkımızda hayırlısı. bu puana gerçekten hizmetli için yarışıyoruz bir nevi. fakat ben biraz umutsuzumu 89 puan alsam da bir türlü inanasım gelmiyor atanacağıma.

Ben de aynı durumdayım osmanberk sonuçlar açıklandığında orda herhangi bir kuruma yerleşemediniz yazısını görünce nolacam bilmiyorum...

Üst Alt