Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?

Bende bipolarım ilaçları kullanıyorumki şizofreniye çevirmesin umurumda değil ne yazarsak yazalım hak isterse herkesten hakkını alır siz bildiğinizi okuyun birazda şanssızlığımıza bırakalım adaleti allah sağlar mahkeme bizim işimizde görmez allah yardımcınız olsun hadi by bu kadar bu forumunda pisleten insan varsa benim işim olmaz

Sınav dönemi ÖSYM den kayıt yaptırırken, zihinsel engeli bulunmayan insanları, zihinsel diye kaydetmişlerdi. Ve bu arkadaşların tercih klavuzu bizim ki ile aynı. Gerçekten zihinsel engeli olupta zihinselden sınava girenlere
lafım yok. Ama bipolar veya anksiyete bozukluğu olupta genel yerine zihinselden sınava girenler var bide. 85 üstü puan alıpta böyle atanan çok insan var. Ve bunun denetimi yapılmıyor.

Smilemisty

kesinlikle katılıyorum. Geriye dönük incelenmiyor herkesin ataması incelensin. Hak yerini bulsun.

geçenlerde yine sahte rapor operasyonu vardı. bunların raporu ne amaçla aldığını ve hangi engel grubundan aldığını bilmiyoruz böyle sahtecilik yapanlar yüzünden gerçek engelliler mağdur oluyor. bunların gerçekten araştırılması gerekir.

EKPSSP1 Puanı 80,09441
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 5759
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı59320
Sizce hizmetli gelir mi?
Birde bu sıralamada önlisans ve lisanslar var mı?
Bilgisi olan söyleyebilir mi..

Yok mu şöyle ilk 534'de olup da tercih nedeniyle atanamayıp bekleyen? Çünkü 534 ortaöğretim ataması yapıldı ama eminim ki kendi şehrini isteyip atanamayan, fırsat bekleyen vardır.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90.8 puanım lise hemşirelik
458 sıralamam(atananları cıkarınca 78 gibi hesapladım)
Brans sıralamam 5

Ben her yeri yazdım memurluk gelmedi .

Adalet bakanlıgandan memurluk olarak 3 yer geliyormus sadece oralarıda yazmamısım .kısmette yokmuş.

Kahramanmaraş'tan ortaöğretim puanı ile atanacak olan var mı? Umarım hepimizin gönlüne göre olur arkadaşlar.

Beyhan bakım

Sende Bilgisayar İşletmenliği sertifikası var mı kardeş?

Bu danıştay zabıt katibi kadrosu nedir arkadaş, katipler sınavla alınmıyor mu ilave olarak mülakat falan?

Yazacak mısınız hizmetli kadrolarını, ne diyorsunuz? Çalışıp yükseltip beklemeli mi gitmeli mi?

SezerS.
Benim 82 ama hizmetli yazsam mı bilmiyorum temizlik görevi gibi şeyleri verseler ben yapamam

hizmetli tuvalet temizliği yapıyor mu bilen varsa lütfen yazsın arkadaslar

Herkes listesinin bir kısmını puanıyla beraber paylaşsa bizde ona göre tercih yapalım bizden yüksek alan biriyle aynı yeri vermeyiz

Hizmetliler tuvalet temizligi de yapar, camda siler. Hizmetli demek temizlikci demek zaten. Butun pis isleri hizmetliler yapar.
jumanji

Insanları istismar etme benim bi arkadaşım hizmetli atandı kütüphanede çalıştı böyle yaparak elinize ne geçiyor şimdi bana gerçekçiyim gibi abes bir cevap verme çünkü sen gerçekçi değil hem kendin umutsuz karamsarsın yetmiyormuş gibi bunu insanlarada aşılamaya çalışıyorsun

arkadaslar temizlik neyse de tuvalet temizliği yapamam ben. hangi kurumun hizmetlileri tuvalet temizliyor lütfen bilgisi olan yazsın ona göre tercih yapacağım bende.

@jumanji
Hocam tuvalet neden temizleyemiyon engel durumundan dolayı mı yoksa psikolojik olarak mı 2. Olarak da senin ne yapacağına başındaki amir karar verir atıyorum sağlık durumun el vermez masa başı iş veya santral olur veya sağlam olursun odacı veya evrak getir götür yaparsın şimdiden derdine düşersen kafayı yersin. Veya hizmetli kadrosunu yazma sen bilirsin.

engel durumumdan değil ms hastasıyım elimden is gelir ama benden daha az puan alanlar memur olm us biz 85 küsür puanla wc mi temizleyelim simdi? tabi ki psikolojik yani. düsük bir puan alsak yine bir sey demeyiz de kalburüstü bir puan alıp wc temizlemek istemiyorum. o yüzden soruyorum. kaçıncı olmamız lazım anlamadım ki ilk 100 e mi grelim napalım zaman geçiyor sürekli erteleye erteleye. iki arada bir derede. yani temizliğe de razıyım çay falan ama diğeri... ya görmezden geleceğiz ya da ders çalısacağız ama çalıssakta zor yine kadro yok ki. ilk 100e 200 e girmek bunlar çok zor isler yani. bize üstelik böyle olmamalı.

SezerS.

Bugüne kadar öyleydi herhangi bir nitelik bildirmeden böyle kadro açmışlar bilinçli yapmak lazım sonuçta katiplik gerek klavye gerek PC ister

Merhaba arkadaşlar 3.sınıf lisans öğrencisiyim. 2018'de yapılan sınava ortaöğretimden girdim, bu atamada tercih yapıp atanırsam Nisan'da ki sınava girip mezun olduk sonra kendi bölümümden atanabilir miyim?

Hizmetli kadrosu kuruma göre değişir yaptığı iş cam silmek ayıp mı neden irite oluyorsunuz. Sen silmezsen ben silmezsem o camı gelir elin suriyelisi siler bu tarz egoları geçin herşeyi hazır beklemeyin. İş bir bütündür biri cam siler biri evrak hazırlar biri kaloriferi yakar biri kapıda gelenleri yönlendirir biri biri uzar gider gün dolar o devlet dairesinde işler yürür

Benim puanım 91 sıralamam 86 toplam 7 tane memurluk için kadro var. Hizmetli de yazmalı mıyım sizce

Üst Alt