Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?

Arkadaşlar, tercih yapmayı kaçıran o kadar çok yüksek puanlı olmuştur ki inanın. 1 gün de branş sıralaması güncellendi, tercih klavuzu ve robotu yayınlandı. Tercih süresi de çok kısaydı. Kadro sayısı az olduğu için, kamuya bangır bangır duyurulmadı da. Bakın şurda konuşan kişilerin sayısı belli. Eski atama dönemlerin de çok daha fazlaydı. Bence çoğu kişinin atamaların yapıldığından haberi yok

Kaçıranlar illa olmuştur ama yüksek puanlılar zaten atama için sürekli takiptedir bu duruma o kadar bel bağlamayın
Ortaöğretim 87,48 puanla ösym sitesinde branş bazında sıralamama baktım, 40 bölüm seçtim 578. Sırada olduğumu gösteriyor yani atanamayacağım atanabilmem için puanı benden yüksek 150 kişinin tercihleri kaçırması gerekiyor (sıralamaya atananlar dahil değil)

muhammed0677

Üniversitelerin çakılı kadro olduğunu biliyordum ama değişim yada mübadele vardır kendi aralarında diye düşünmüştüm. Benden başka bu formda hiçkimse hakkari yazmadı mı acaba ?

@ALTINBİLEZİK Kardeşim benim pc sertifikan olmasına rağmen yazmadım.. Çünkü çakılı olduğu için.. Ama doğudan var yazdıklarım.. Puanın kaç ve doğudan hiç yazdın mı başka?

muhammed0677 ortaöğrettim 86 puanım var. Ben bilgisayar sertifikam oldugu için ve açıkcası geleceğine pek inanmadığım için hakkari bilg işl yazdım. Doğudan şırnak hizmetli yazdım birde..

Üst Alt