Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2129_656x400.jpg

!Susun ne ataması devlete gelir lazım gider değil birde maaş mı ödeyeceğiz size!!!

Cimer Cevabı
"T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 19.08.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1901866033 sayılı başvurunuz 09.09.2019 tarihinde DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Kamu kurum ve kuruluşlarınca EKPSS sonucuna göre veya kura ile yerleştirme yapılması amacıyla Başkanlığımıza intikal ettirilen kadrolar; unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, atanacaklarda aranacak eğitim düzeyi ve diğer nitelikleri itibariyle Başkanlığımızca kontrol çalışmasına tabi tutulmakta ve bu çalışmalar sonuçlandırıldıktan sonra yerleştirme yapılacak kadrolara ilişkin bilgiler ÖSYM tarafından Tercih Kılavuzunda ilan edilmektedir. Başkanlığımızın belirli bölümden veya unvandan daha fazla alım yapılmasını sağlama yönünde yetkisi bulunmamaktadır.Rica olunur." Bikerede işe yarasınız biz bilmiyorduk sanki ÖSYM'yi

Buradan devlet personel başkanlığının kadroları belirlemeye başladığı sonucunu mu çıkartalım?Arkadaşlar 13 eylülde Ankaradaki eyleme herkes katılsın.Bu iş baskı yapmadan olmayacak

Devlet Personel Başkanlığı 2019/1 Ekpss tercih kılavuzundaki kadroları belirlemeye başlamış midir?Kadrolar ne zaman netleşecek?2018 Ekpss'ye girenler 9 aydır bu atamayı beklemektedir.Cevaplarınızi tarafıma bildirmenizi rica ederim.
Bu yazıyı cimere gönderdim.

Arkadaşlar hepimizin çabalaması lazım her kanalı ve yolu denemeliyiz.

Kpss ile ekim ve aralık aylarında iki atama yapılacak bugün açıklama yapıldı.Bu atamalarda 19 bin kişi atanacakmış.Bizim şu Ekpss'nin de atamasını yapın o zaman yahu...

ARKADAŞLAR YİNE TEKRAR EDİYORUM 13 EYLÜL'DE ANKARA'DAKİ EYLEME HERKES KATILSIN BU EYLEM BIZIM ICIN BÜYÜK BİR FIRSAT BUNU DEĞERLENDIRELIM.Engelliler Konfederasyon Başkanı Turhan Içli'de katılımın yüksek olması halinde sonuç alacağımızı söyledi.

Eylül ayı çok kritik bir ay...

2018 sınavına girip ilk tercih için bizi 7 ay bekletmişlerdi aralık gibi tercih yapmıştık

aynısını şimdi ikinci atama için yapıyorlar

kasım aralık gibi çıkacak tercihler

engellileri düşünen yok
binlerce engelli kardeşimiz çalışmak için emek verdi sınava girdi, bu kadar stres yeter
en yakın zamanda tercih kılavuzunun yayınlanması gerekiyor

bu resmen bir zulümdür
sınavdan sonra 7 ay bu zulmü yaşayan bir kardeşiniz olarak
size bol bol dua ediyorum dostlarım, Rabbim emeklerinizi boşa götürmesin

bir fabrikada çok ağır şartlarda çalışıyorum tek umudum bir engelli alımı yapılıp atanmak artık dayanacak gücüm kalmadı yapılsın bir an önce bu atama insanların umutlarıyla oynamayın..!!!!

Böyle böyle doldurdular aylardır kadroları, sonra 3 bin kontenjan bile vermeyecekler merkezi atamaya "boş kadro kalmadı" diyerek.

0000000.jpg

Herşeyi bir kenara bırakında dün bir kuzenim ekpss için ankaradaki dershanelerin fiyatını ögren dedi aradım 3 tane dershaneyi en ucuzu 5000bin tl den başlıyor.Engellilere bir kazıkta burdan atılıyor. :(

hakan bence dershaneyi boşver kitap al evinde çalış bir de geçenlerde yanlış hatırlamıyosam ankarada ücretsiz ekpss kursu vardı.

hakan73

Dershaneler tamamen para tuzağı, 5 bin lira masraf yapmaya hiç gerek yok, Murat Yayınlarının kitap çıkartmasını bekleyin o kitap her işinizi görür ama tabii ki iş sınava girmekle bitmiyor biz girdik çok şükür iyi de bir puan aldık ama elimizde bir a4 kağıdı dışında bir şey yok.

Arkadaşlar hangi eğıtım düzeyinden girdiğinizi ve puanınızı yazar mısınız?Çoğu kişi sınava girdiği eğıtım düzeyini belirtmiyor.

Atanamadığımız ekpss ye tekrar girmek mi? Bence ekpss sınavına başvurmayıp protesto etmek lazım.

Arkadaşlar engelli kadrosu olmasa sürekli işçi ilanı yayınlamazlar. işçi ilanlarında daha seçici olunuyor şartlara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. yakında ekpss ile merkezi alım olmayacak derlerse şaşırmayalım. 90-100 alsanızda böyle giderse hepimiz açıktayız. yeni sınava hevesimiz kalmadı. normal kpss atamaları ekim-aralık gibi olacakmış bizlerin klavuzu da bu aylarda açıklanmazsa ekpssyi unutmalı.
2019 KPSS Tercihleri ile 19 Bin Memur Alımı Tarihleri

Arkadaşlar açıklama yapılmış (Türkiye Engelliler Platformu)
SON DAKİKA !
Yoğun çalışmalar neticesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk hanım, atama bekleyen engellilerle ilgili olarak 16 Eylül 2019 tarihinde kendisiyle görüşülmesi için randevu vermiştir. Konuyla ilgili olarak Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli ve heyeti ile görüşme yapılacağı bildirildi.
https://tr-tr.facebook.com/turkeydisabled/

Nurtan

çok teşekkür ederiz bilgi için arkadaşım total alım içinde yüklü miktar sağlık personeli alımı da bekliyoruz artık 2 senedir sağlık personeli atanmadı

Eylem yapılacağını gördü tabi hemen randevuyu kabul etti arkadaşlar durmak yok bastırmaya devam bu randevu çok gecikmiş bir randevudur ama yine de buna şükür.

Nurtan

Kesinlikle kotanın arttırılması ve olmassa olmaz10 bin atamanın yapılması ile ilgili bastırılması lazım yoksa görüşmenin bir faydası kalmayacak.

Kotanın arttırılması belki diyorum o da önümüzdeki sene ancak olur ama 10 bin alım hayal ötesi bence. Şu saatten sonra pek bi şeyin anlamı da kalmadı, Eylül ayını yarıladık zaten. Bir parmak bal çalıp gönderecekler çok bir şey beklemiyorum bu görüşmeden.

Diyeceği şeyi söyleyeyim size. 1 ekimde meclis açılacak. Kota artırımıyla ilgili bir kanun hazırlıyoruz. Kurumlardan da engelli eksik sayılarını alalım yıl sonuna atama yaparız diyecek. En olumlu hali budur.

Bu görüşme bizler için önemli görüşmeye katılacaklar sadece söz alıp geri dönmemeli.
Atama kontenjanı sayısı, sayının ve kotanın yüksek olması
Tercihlerde nitelikli-niteliksiz alımların olması
Diyanet kadrolarının çoğunun memurluk olması
Sağlıktan alımların olması gibi maddelere daha çok yer verilmeli.

HATIRLATMA
Bugün eylem yapılacaktı eyleme katılamayacak olanlar şu numaralara mail veya fax atarak destek olabilir.
Faks: 0312 296 18 60
Faks teyit: 0312 296 60 62
E-mail: ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr

Arkadaşlar ümidinizi kırmak istemem ama pazartesi için çok ümitlenmeyin. Eğer tarih açıklayacak olsalar zaten randevu vermelerine gerek yok. Açıklar tarihi şov yaparlar Turhan İçli'ye ben aldım dedirtmezler. Muhtemelen yine sallama olacak. İnşallah yanılırım ve atama olur ama mantıken böyle olacak. Yorulduk bittik artık. Kendimi yakıcam sonunda

Ilk olarak şu tarihi adamakıllı netlestirsinler bizi belirsizlikten kurtarsınlar

Esasen hangi kapı hayır yolunda cereyan etmez ümidinizi kesmeyin arkadaşlar ozelkaleme yollayalım insaallah

2019 Kpss Branş sıralaması güncellenmiş. Ekpss hep muaamma!

druid allah başa çıka ne diyem bende burda stresten öldüm ama bak sen rahatsın mı?

Saat kaçta sen onu söyle saati sormuştum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt