Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarayın günlük gideri 3 milyon 800 bin yıllık gideri 1 milyar 387 milyon.Sadece RTE nin kızının korunması ve yolculuğu için hacanan aylık gideri 5 milyondan fazla.Sadece kızı kendi cebiyle gezse bile ordan çıkan tasarufla 3 bin engelli atanır. Saraydada 400 çeşit yerine 200 çeşit yemek çıksa sadece o tasarufla bile engelliler tek değil birçok atama bekleyen kişi atanır.

Arkadaslar yarın hepimiz şu bakanlığı arayalm tekrardan bdaha söyleyelm takvm yok açıklama yok dye

0312 296 58 41 bunu arayp yarn sıkıştralm arkadaşlar

Ben 184 üzgün aradım bana dedi her yıl oluyor bu yıl olmadı ama olmayacak manasına gelmez inşallah olur diye😀

Sizinde çok aradığınızı söylediler

Bide devlet Personel Başkanlığı kadroları belirliyomus

hozgul

bakışı bile çıldırmaya yeter vasıfsız kadın önceki adanalı kadın o kadar uğraşmıştı

Fetewmre

bellemişler inşallah diye bir ibare

Sizinde derken sz baska bi niyetle mi arıyosnz engelli değil mi sizn

0312 296 58 41 Numarayı şimdi aradım. Basını ve sosyal medyayı takip edin oradan duyrulacak diyor. Sizin bir duyumunuz var mı bıktık biz bu durumdan dedim bizim duyumumuz yok dedi.

boşa bence aramayın hep aynı şeyi söylüyolar sizin yapacağınız oy zamanında oy istediklerinde kendiniz ve çevrenizce bu günleri hatırlamak ve ders vermek bence. Ben Allaha havale ettim.

Ben konuşurken bazı ları gibi kendimi aciklayamam ekpss için aradım o doğru ne yazık ki atamalar bize yük olur gibi me geliyor nedense bir bekleyen bir kişi mi sanki herkesi muhatapa alan olmadığına göre bizde acı cektirmenin lüzumsuz olduğu farkındayım é ne diyelim allah ıslah etsin😤

Merhaba arkadaslar burda tartisarak bir yere varamayiz avukat turhan icli olaya el atti hepinizi 13 eylul 2019 saat 11 de hepinizi ankara bakanlik onune bekliyoruz burda tartismayin gelin bakanlik onunde hakkimizi arayalim

2018 nisan da sınava girmiştik normalde 2012 yılından itibaren nisan ayında yapılan sınavdan hemen bir iki ay sonra tercihler açıklanıyordu

ve en az ilk atama da 6 7 bin alım oluyordu (google dan bakabilirsiniz) ama bizim şansımıza nisan da sınava girdik tam 8 ay sonra ARALIK AYINDA tercih yapma hakkı verdiler

yani 8 senede yapılmayan bir uygulama geldi bizi buldu ve sadece 2500 gibi komik bir rakam verdiler (çoğu ilahiyat kadrosu)
şimdi anlaşılan o ki , yine ARALIK ayını bekleyecekler tercihler için

çünkü 3 üncü atama yapmayacaklar

bunun içinde bu alımları uzatmak istedikleri kadar uzatacaklar

ve malesef üzülerek söylüyorum ki korkarım ki yani, yine komik bir rakam da alım yapacaklar

inşallah güzel bir alım olur can kardeşlerim
inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız

biz atandık ama kalbimiz sizinle

2018 ekpss sınavından 1 ay önce atama yapılırsa olacağı budur.O atama 2018 ekpssine girenlere aktarilsaydi yine 2-3 ay sonra temmuz gibi tercih yapılırdı.2016 yılında sınava girebilseydim ben de şu an atanmıştım.

2023 seçimlerinde bizi böyle süründürenlere oy atacak olanlara ben hakkımı helal etmiyorum, yüce Mevlam boğazlarından bir lokma ekmek geçirtmesin. Yaşım daha genç olmasına rağmen kendimi elden ayaktan düşmüş dedeler gibi hissediyorum. Bu kadar engelli adayın hakkına girmek bu kadar kolay mıydı? Bu ülke de bir iş sahibi olmak bu kadar zor mu?

şimdi ben istanbul dısındayım okuyorum üniveristeyi 2 yıllık o zmanlar ortaogretimden tercih yapmıştım ondan buyana hıcbırseyden haberım yok size sorım dedim zekayla da ilgisi olmadıgını dusunuyorum

simdi soyle ben buraya arkadas tavsiyesiyle katıldım yeni sayılırım pek bilgim olmadıgı için size yazmak istedim

Atma yine 2500 olursa hiç anlamı olmaz yüksek sayıda atama için baskı yapılması lazım

Bu ay gündemimiz #engelleriaşmalıyız olmalı
Ana gündemimiz #gülümsemekiçin olmalıdır.
#ekpss
#EKPSSatamalarıhızlandırılsın
#EkpsslilerBeklemedeKlavuzNerede
Bence Twitter üzerinden bu konuya elimizden gelenin fazlasıyla yüklenmeliyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

en son yaptığım cimer başvurularının da sonucunu atıyorum buraya.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
İLGİLİ MAKAMA

eylül aynda engelli öğretmen atamasının yapılıp yapılmayacağının ve tarih olarak en yakın engelli öğretmen atamasının ne zaman yapılacağının bakanlıkça kamuoyu ile paylaşılmasını rica ediyorum
gereğinin yapılmasını arz ederim

BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞTİR. BAKANLIĞIMIZ RESMİ İNTERNET SİTESİ PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAYFASINDA YAYINLANACAK OLAN ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMALARINA İLİŞKİN DUYURULARI TAKİP ETMENİZ GEREKMEKTEDİR

AİLE,ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI
İLGİLİ MAKAMA

2019 engelli memur atamasının ne zaman zaman yapılacağı bilgisinin kamuoyu ile paylaşılmasını rica ediyoruz.
bu konuda gereğinin yapılmasını arz ederim

KONU HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ TAKVİM OLMAYIP AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLE BAŞKANLIĞIMIZ İNTERNET SAYFASINI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.RİCA OLUNUR. birim:devlet personel başkanlığı

devlet personel başkanlığı kapanmamıl mıydı niye buradan takip edin diyorlar ve niye bu birim cevaplıyor ?? kafamda soru işareti olarak kaldı

Arkadaşlar merhaba alakasız bir şey soracağım. Ben 2018'de ortaöğretim düzeyinden sınava girdim. Bu yaz lisans mezunu oldum. Ikinci tercihlerden haber yok gerçi ama olursa ben ortaöğretimden tercihyapabilir miyim sizce? Sınava ortaöğretimden girdim ama artık lisans mezunuyum.

Jinda.Mut tercihi sınava ortaöğretimden girdiğiniz için ortaöğretimden yapacaksınız.
Lisansa yeni sınavda girmeniz gerekir.
Ekpss umutsuz vaka gibi oldu. biz sürekli takipteyiz değişen bişey yok polynom

Merhaba! Bizler atama yapılsın diye uğraşırken bazı haber siteleri EKPSS sınavı için yapılan kursları haber yapıyor. Bazı haber siteleri de 2020 EKPSS nin ne zaman yapılacağını haber yapıyor. Buna bir çözüm getirmeliyiz.
Herkese mutluluklar!

47a09564b9962788c2f1005142d90241.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz atama yok diye bağırıyoruz millet kurslara gidiyor, daha sınav yapılmadan önlerinde 100 bin rakip var

Arkadaşlar atama kasım 29 başlayıp aralik 7sine kadar tercih yapilacak kadro kontenjanı 2500 hala birileri çıkıp eylem yapacaz diyoo hem kendilerini hemde biz engellileri kandırıyorlar yazik vallaha bu ülkede yasadigima çok üzgünüm hic bir şeye değer verilmiyo yaziklar olsun ama sunu kimse unutmasın kulun bi hesabı varsa ALLAH 'ın da bir hesabi var

benim mağdur duruma düşme ihtimalim oluştu. çünkü aralıkta raporum bitiyor. :(

Alibekar kaynak nedir? bunları eğitim bazında dağılım olarak hesaplasak kuraya kadro kalmaz.

Raporum ekim ayında bitiyor.o zamana kadar atama olmazsa hemen yenilemem mi gerekiyor acaba?bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

Alibekar kardeşim bilmeden atıp tutma buradaki insanların umutlarını söndürme.Senin umudun bitmiş olabilir.Bu durum buradaki insanlarında umutlarını kıracağım manasına gelmez.Elinde bir veri veya bilgi yok ona rağmen tarih vermişsin.Senin yazdığın tarih geçen seneki atama tarihi tamam mı?Diyorsun ki eylem yapıyorlar,yapilacak tabi ne yapalım elimiz kolumuz bağlı kurbanlık gibi bekleyelim mi?Senin gibiler yüzünden millet ossie kalıyor.Bu da zaten onların istediği şey.Lütfen bir daha böyle saçma sapan,mantıksız,şuurdan yoksun yazılar yazacaksan yazma.Keza zarar veriyorsun.

Alibekar kardeşim yazdıkların boş şeyler atıp duruyorsun anca bu konuda hiçbir bilgin yok.Yalnizca kehanette bulunuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt