Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sığar bişey olmaz okadar geniş düşünme sen atanmana bak zaten biz 10000 istiyoruz diye 10000 vericeklermi biz 10000 istedikki onlar enaz 5000 versin gerçi şimdi 4000 i alabilsek dua etcez

güzel kardeşim enes sen beni bir anla ben önlisans okudum sınav olduğu yılda önlisanstan mezun olmuştum fakat söyle bişey var önlisanstan yani yazın oldum mezun sınav nisandaydı bende osym yi aradım 4 yıl mı hakkım herkes gibi dedilerki senin 2 yıl ben şimdi 89 puanla açıkta kaldım hizmetli yazabilirdim keşkede yazsaydım yani yine yazacam ama olursa şimdi benim mağduriyetim epey ortada ekpss takviminin açıklanmasını istiyoruz yoksa işler sarpa saracak bende o yüzden yoksa benim seninlede eğer bir insanlada problemim varsa şu yazan kolum kopsun kendi halimdeyim ama buraya yazarak bişeyler geçmiyor elimize bize iş imkanları vermeliler

EKPSS TAKVİMİ AÇIKLANSIN
FETEWNRE VE BEN GİBİ ARKADAŞLAR RAHAT ETSİN ARTIK
BEKLE BEKLE BEKLE.........
Nah beklerim bende burda sana atıp tutacam ey iktidar
Bu kadar da ALÇAK olma

Senin benimle derdin olmadığını biliyorum kardeşim

FETEWNRE

O yüzden bazıları için gerçek adresimi yazdım

Bizim birliğimizi bozmaya çalışanlara lanet okuyacağım

Hele o adamda dediği kadar yürek varsa gelsin bakalım

Ama dörder dörder değil 2 şer 2 şer

Ben demiyorum 2500 kadroyu devlet personel başkanlığı söylüyor ben sahsen aile bakanliginin ozel kalemine meail attim cvb yok cimere yazsan ne olur takan yok bunlar düşmüş afrin idlib derdine bizi düşünen yok sunu iyi bilin arkadaslar kadroyu belirleyenlerde ne bakan nede cumhurbaşkanı kimin ne yaptığı belli değil 2012 den beri yilda iki atama oluyordu şimdi neoldu 2019 da atama yok anlamıyorum 17 yıldır hükümet ayni bilen varsa söylesin.

Gelsinler

Atama yapmasınlar
Bende burdan taa Türkiye’nin hepsini haberdar edecek bu rezilliklerini
Ben engelliyim bana karışma normal insan gibi davran ki topluma adapte olayım
Diğerlerinin hepsinin ya önceden belirleniyor ya da adamı qabız etmiyor senin engellilerle ne zorun var
Benim aklıma farklı kokular geliyor
Bunlar sırtımıza binip ülkeyi öyle yönetecekler demedi demeyin😠

atama mı bekliyorçunuz siz amanda aman oyları atın sonra bekleyin az daha bekleyin

calisma-bakani-duyurdu-duzce-deki-afetzedelerin-b-4175292.Jpeg

Oy işine girme be kardeş böylelikle elimize bişey geçmez sonuçta olmuş bitmiş bişey geri döndüremeyiz

Şu anda önemli olan onlar var atama yapmıyorlar
Onlara elimizden geldiğince yüklenmeliyiz bu devletin vatandaşına fark gözetmemesi gerekir REZALAETE HAYIR EZDİRMEMEYE EVET

Ekpss tercih 2019

Tercihler ne zman yapılacak yoksa ben mi kaçırdım bilgisi olan var mı

ekpss 2019 tercih
EKPSS 2019 TERCİH YAPILDI MI İNTERNETTEN BAKTIM DA PEK BIRSEY BULAMIYORUM BU ARADA 2018/1 TERCİH OLMADI ORTAOGRETİM 85 PUAN ALDIM BENDE 2018/2 TERCİH YAPTIM ONDA DA ATANAMADIM 2019/1 TERCİH YAPABILIRMIYIM BILGISI OLAN VARSA YAZABILIR MI

Saadet Partili İslam: 7 bin engelli memur ataması ne zaman yapılacak?

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili İslam, engelli memurların atamasının ne zaman yapılacağı hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın cevaplaması için TBMM'ye yazılı soru önergesi verdi.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, Ünvan Değişikliği Sınavına tabi olmaksızın mezuniyet durumlarına göre, engelli memurların branşlarında çalıştırılması ve kamu da boş olan 7 bin engelli memur atamasının ne zaman yapılacağı hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın cevaplaması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu.

Sağlık sorunlarından dolayı güçlüklerle öğrenimini tamamlayıp yine çeşitli zorluklarla sınavlardan yeteri puan alıp atanan engelli memurların atandıktan sonra üst öğrenim veya farklı alanda mezun olduktan sonra Ünvan Değişikliği Sınavının açılmasını beklemeleri ve engellilik durumlarına rağmen sınavlarda başarılı olsa dahi sözlü mülakata tabi tutularak branşlarında çalışma imkanı verilmesiyle engelli bireyleri bir kez daha engellenmiş durumda.

Yıllardır sorunun çözümünü bekleyen engelliler için Saadet Partisi İstanbul Milletvekili İslam, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a yazılı soru önergesi sunarak bu mağduriyet ve engelin kaldırılması konusunda engelli memur ve memur adaylarının umutlarını yeniden yeşertti.

Kamu da 7 bin açığı bulunan engelli memur kadrolarının ataması ve istihdam edilen engelli memurların ünvan değişikliği sınavına katılmaksızın branşlarında çalışmayı bekleyeme devam ediyor.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili İslam'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a sorduğu soru önergesi şu şekilde:

Türkiye'de 657 sıra sayılı Devlet Memurlar Kanunu kapsamında ögrev yapan engelli memur sayısı 53 bindir. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre atanan engelli memurların birçoğu uzman oldukları alanlar ve aldıkları eğitim dışında istihdam edilmektedir. Ayrıca hala engelli memur kadrosunda kontejan açığı bulunmaktadır.

Buna göre:

1. Engelli memurların mezuniyet durumlarına göre istihdam edilmeleri ve mevcut engelli memurların unvan değişikliği sınavına katılmaksızın eğitim durumlarına göre atanabilmeleri husunda bir değişiklik yapılması planlanmakta mıdır?

2. 60 bin engelli memur kadrosu bulunmasına rağmen hâlihazırda 53 bin engelli çalışmaktadır. Eksin olan 7 bin kontejanın ataması ne zaman yapılacaktır?

https://www.milligazete.com.tr/habe...-bin-engelli-memur-atamasi-ne-zaman-yapilacak

ferdaist

nasıl 85 aldın bu zeka ile hayret :/ 5 aydır atama yapmıyorlar diye kıçımızı yırtıyoruz burda sen 2019/1 kaçırdım mı diyorsun ilginç...

Arkadaşlar bence aralığa kadar bekleyelim
Çünkü hiç atama yapmama ihtimalleri var
Eğer aralıktan önce atama yaparlarsa ne ala o zaman 3. Sü için çalışırız fakat aralıkta da atama yapmazlarsa KIYAMETİ KOPARALIM çünkü aralıkta da atama yapmazlarsa hiç atama yapmama ihtimalleri fakat eğer 3 atama olmasını istiyorsanız şimdi iyice yüklenelim KAHROLSUN EMPERYALİZM

Hadi bana eywallah

Sizden bi cacık olmaz

İnsan olsaydınız biraz destek verirdiniz

Ben qaçar

Ya arkadaş senin yazdığında laf yani tabi şimdi bastiricaz aralığı beklersek bunlar işi uzatabildigi kadar uzatır şimdiden son şiddetle bastırmalıyız sesimizi her platformda duyurmaya devam

Ey iktidar sen kim oluyorsun bunca engelliyi bekletmeye ne hakkın var Allah senin belanı verecek Allah engellileri sen onların sırtına binesin diye mi yarattı
DİKKAT ET O ENGELLİ BEŞ PARASIZLAR SENİN SIRTINA BİNMESİN
Hele bi düşün 10000 lerce engelli sana karşı örgütlenmiş
Yedin mi ayvayı
Bi daha Meclis’e zor girersin
Çünkü bu engelini aşmış engellilerde öyle bir güç var ki dünyayı değiştirmeye yeter
KATIR GÜCÜ YANİ
YETER SIRTIMIZA BİNDİĞİN
bırak bu engellilere öncelik ayaklarını Zehra hanım
Önce TAKVİMİ AÇIKLA

Ağustos da bitti şükür...

Şimdi polyannalar piyasaya çıkıp "Arkadaşlar Ekim ayını bekleyelim",
Ekim bittikten sonra aynı tipler "Arkadaşlar Kasım ayını bekleyelim",
Kasım bittikten sonra aynı tipler "Arkadaşlar Aralık ayını bekleyelim" masalı anlatacaklar. Dönün bakın son 10 ayda (Aralıktan bu yana) neler yazılmış eski sayfalarda :)

Masallar bitmiyor, aylar da bitmiyor, bu kafada devam edildikçe daha bu rezilliğin çoook uzun yolu var bitmesine.

Arkadaşlar kısa ve öz oldu
Kusura bakmayın ama ben kendimden korkmaya başladım
Herkesi Allah a ısmarladık
Yolunuz vana düşerse bana uğrayın size bi Van çayı ısmarlıyayım
Göt korkusu böyle bişey işte insan yalnız kalınca🙏🤲🖐

Arkadaşlar geçen yılı düşünün. Geçen yıl sınavdan önce dediler ki Ekpss artık 4 yıl geçerli olacak. Bunun bir sebebi vardı. Kötü giden ekonomik koşulların istihdamı etkileyeceğini açıkça söylemediler ama ima ettiler. Şu ay bu ay alım olur diye temenni edip temennilerini burada insanların umutlarını yıkmak için kullananlar artık konuşmasın. Neden kpss ataması var da ekpss atamadı yok diyenler içinde şunu söyleyeyim. Toplumun gözünde sokak hayvanları gibiyiz, acınası bir grubun ötesinde değiliz. Kpss ataması olmasa toplumun her yerinden ses çıkar ama engelliler için durum maalesef öyle değil. 3 aralık dünya engelliler gününden önce bir atama olacağını düşünmüyorum şahsen. Temennim daha erken olsun ve sayısı fazla olsun ama 2500 ü de geçmez sayısı. Gerçekçi olmak faydalıdır. Tersi olursa mutlu oluruz.

Ekonominin ekpss ile ne ilgisi var öyle olsa o kadar öğretmen, sağlıkçı, atamaları oldu. şimdi de orman bakanlığı alıma çıktı. bizim açıkta olan kadrolar belli. puanların 4 yıla çıkması hiç bişeyi değiştirmedi eksisi çok. 2018 atamasından bu yana Ekpss ile ilgili tek söz edilmedi. bizi temsil eden dernekler ortada yok. kendimizce yazıyoruz çiziyoruz onu da duyan yok.

Ekonomi ile istihdam arasında doğrudan ilişki var. Kpssye her evden bir kişi mutlaka giriyor ama ekpss ye mahalleden belki bir kişi giriyor. Ekpss den aylardır atama yapmıyorlar buyrun aldıkları tepki ortada. Kpss den aynı şekilde uzun süreli atama yapmasalar ortalık karışır iktidardan olurlar. Ekpss ile ekonominin ilişkisi yok diyorsan eyvallah. Atama falan yapmayacaklar

Atama takvimi için beşinci günün şafağında doğuya bakın deseler bile yeterliydi :(

o zaman yeni başlık yeni heyecan ...

" 2020 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı"

burda toplanabiliriz

atamalar arasında bu kadar süre geçen baska sene oldu mu arkadaslar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt