Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nurtan

Aynen Arkadaşım katılıyorum üstelik sağlıkçı alımları da sonuçlandı 2 yıldır sağlık personeli alınmadı hem sağlık bakanlığı hem aile bakanlığını arayacağım

Sağlık atamaları ve diğer alımlar için mücadele etmemiz gerek. haber sitelerinde hep engelli emekliliği ile ilgili haber veriliyor. sanki çalışma hayatına girdikte emekliliğe kaldı. Eylül'de atama istiyoruz diye Twitter'de destek olalım. ve aramalara devam edelim.
Orman Bakanlığı da alımlara çıkıyor. Biz kaldık!

Merhaba! Ben de sizler gibi ekpss adlı sınava girdim. Atanmayı bekliyorum. Birlikten kuvvet doğacağını düşünerek bu hesabı açmış bulunmaktayım. Her ay bir gündem belirlememiz gerektiğine inanıyorum. Bir de ana gündemimiz olmalı aylık gündemin yanında. Herkese mutluluklar!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya delidir ya cahildir cevap bile vermeyin Allah aşkına

işim var atamada aldım.
Sen oturuyorsun evde post atıyorsun.

Kim Cahil Kim Deli?

Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. 40 deliye bir akıllı anlatmaya çalışıyor problem o.

Salim G. işin varsa , atama da aldınsa burada durmanın ve polemik yapmanın anlamı var mı? cahil biri konunun başlığını okumadan gelip burada egosunu tatmin etmeye çalışan (sen) olabilir misin? :rolleyes: kendini geliştirmek adına araştırma-geliştirme yapacağın sitelere takılmalısın.:rolleyes:

2016 yılında ekpssye girenler çok rahat atandılar 2018 yılındaki ekpss sınavından 1 ay önce atama yaptılar o atamayla millet 68-70 puanla atandı o atamayı 2018 ekpss sınavına girenlere öncelik verilmeliydi sınav öncesindeki atama yüzünden 2018 yılında sınava girenlerin atamaları 2018 aralıkta yapıldı yani 2018 ekpssye girenlere büyük haksızlık yapıldı bu yüzden o atamalarda düşük puanlarla atananlar burada yazıyorlarsa bunu bilsinler

Bütün Allah ın verdiği engelleri Allah ın onlara artı olsun diye vermiş olduğunu anlayan benim gibi özür gurubundan ekpps ye giren ve ne yazıkki iktidarın bu zaaftan yararlanmaya çalışarak bizi ezen, arkadaşlarıma içten selamlarımı sunarım

Benim engelim bipolar ömür boyu ilaç kullanmaya mahkumum

Ekpssden 91,91puan aldım

Ve halaa lanet olası atamayı bekliyoruz

65enes49

çok enteresan yahu tam puan mı almak lazım atanmak için 90 da işe yaramıyosaa :(

edebiyat öğretmeni olarak atanmak için 99 almak lazım o zaman kpss alan zor diye buna başladım olduğu gibi ümidim tükendi.

Alımların sorunu benim deği

Ben Allah tan bahsederken neden engelli kardeşim derken neden umut kırayım ki
Yine de öyle olguysa özür dilerim

Arkadaşlar toplanın

Mesele aslında hükümet meselesi değil

Sev veya sevme farketmez

Atama yok

Gerçek olan budur

2017 den sonra neler oldu neden böyle oldu bunlarla ilgili yazdıım görüşlerimdir paylaşıyorum
2016 komusunada bi açıklık getiriyim ben o sınavada girmiş biri olarak kesinlikle çok şanslı bi dönemdi o budönem yanına yaklaşamaz çok şanslı ve adaletli olan belkide tek dönem hem sayısıyla hem atama süreleriyle orda yalmız son safada devlet bunlara 2 atanayı verdi ama 3 üncüyü vernek istemedi bunlar dememin sebebi ben düşük almıştım o sınavda benim beklentim umudum yoktu yani ondan öyle diyorum gerçi şu 80 i ozaman almaman büyük kayıp arkadaşlarımın ilk alımda gittiyi parlak bi ekpss idi. neyse hükünet 3 ü yapmak istemedi aslında gerekte yoktu o sınava 2 atamada yeterdi sayı çok almıştı çünki bakın 3 üncü yapılmasına bundan bugün bozuluyoruz ama şuda varki 3 atama hak gereyi olmalıydı 2014 sınavımda 3 olduu için işte 3 üncü atamayı almak için eyleme gidildi mecbur ben ozaman bizim dernekte desteklemişti yakından gördüm olayları konfererasyon platform bunların metim üzerinde bi sayı isteyi yoktu direk atama istediler tercih süresinin 4 yıla çıkmasını istediler sonrası nalum tercih süresi 4 yıla çıkarılarak eşzamanlu atama yapıldı 2500 2500 şeklinde 2 parçada 5000 tamamen devletin uygulayış biçimidir normalde 4 yıl kuralı 2018 sınavıyla başlıycaktı ilkönce böyle duyrulmuştu 2016 ları kapsamıycaktı yani işte burası tamamen körmokta karanlık oara ne oldu kimle ne konuşulduda 2016 lardan başladı bilinmiyor benimde sert eleştirdiyim burası biz baştan öyle bilmediyimiz için buna önlem alamadık bizim yeni sınavdan sonra aralıkta zaten 2500 gibi komik bi sayı var bide bunu onlarla paylaştık hallada paylaşacakmışız yeni atamadada bence kimsenin kimseyi buşekilde bölmesi doğru olmuyor bunun herkese zararı var 2 yıl iyiydi her sınav dönemi kendi kaderini yaşardı her aday 10000 istemekten vazgeçmek kotayıda ötelemek bunlarda bizim hatalarımız neclise gidildiyinde vazgeçilmemeliydi bunlardan kota yükseltilip öyle atama yapın demeliydik 10000 istemenim mantığı sen 10000 isteki onlar 5000 yapsım

Niye herkes sus pus yaw🤨
Ben de sizin bir kardeşinizim

10000 kota va mı bilmiyorum ama diyelimki yapıldı sonra ne olacak ekpss iptal mi edilsin bunu mu istiyorsunuz engelliler sayfadan mı silinsin bu da planlanıyor olabilir engellileri silelim çünkü Allah zaten belalarını vermiş bi de biz vuralım diye

İnsanda biraz benlik varsa aç kalmamak için evine ekmek götürmek için bu zulme göz yummamalıdır. Başkası için değil kendisi için. Ben bu platformda hiçbirinizi tanımıyorum sizin iyiliğinizi istememin tek sebebi kendi iyiliğimdir.bunun için bile olsa yazın arkadaşlar
Bu güzel bir platform

sem sanırım yanlış okumuş yada sözlerimi yalnış yorumlamışsım kota yükselsinki daha çok engelli atamsım yığılma bitimce meolur kadrolar boşalır engellilerim atabmadıkça bekleyenim çoaldıımın görnüyormusum amacımız atanmak tabiki 10000 istiycez kota artsın istiycez bundan doal ne olabilir

10000 istersen oyuna gelirsin
Mevcut kotaya sığar mı gelecek için
Kota arttırılsın dersen bu biz engellilere şeref katar

Ben de engelliyim
Otobüse fazla para vermek istemiyorum
Kazansam bile

Ya şu takvimi artık belirleyin.Ayıptır,yazıktır,günahtır deyin ki misal eylülün şu günü veya ekimin şu günü atama olacak diye de millette ona göre planını yapsın.Bu zulümdür başka bir şey değildir.Ailem bu konuyu sorduğunda atamalar ne zaman olacak diye sorduklarında artık bunalıyorum.Birçok kişinin psikolojisi bozuluyor.Bu Allah'tan reva mıdır?

Bakın kpssde sağlık bakanlığına atamayı daha yeni yaptılar ama engellilere gelince siz biraz bekleyin bakalım.Engellilere öncelik verilmesi gerekirken bız sanki ikinci sınıf vatandaşmışız gibi bizi umursamıyorlar.

Yaw engellilere öncelik vermesin gölge etme İhsan istemez
Hakkaten zulmü görüyor musunuz

Arkadaşlar biz burda dertleşiyoruz muhabbet ediyoruz ya bu yeter sesimiz duyulacak

Bak kardeşim aynende zulüm de sen bunları düşünerek erken yaşta ölürsün ha nasıl bir fikir böyle sürekli kovala burayı yakında senide silelim haritadan nasıl fikrim boş koy geyikte bunlar zulüm yazım iyi tutulmuş anlaşilan yakında olur atama merak etme yapmassada kim oy veririz kardeş işimize bakalım bavullari hazırlayak işimiz çok atanırım ben merak edene soyluyem hadı by

Darbeci cumtaciyada bişey yok öyle anladık Eresin yazılarını işi açığa dokturup kovuşturmanın manası yok herkesi rahat bıraksın sosyal platformlar dinlenip işimize gitmek istiyoruz bukadar açık sınırlandırılması kangren etmeden kimseyi ayrilin birbirine laf söylemeyi polise tasittirmayin haberiz olsun

Ha ayriyeten sağlık versinler paranın önemi yok baba larımiz daha bize çok bakar birahat atamanın oyuncağı olduk ya helal olsun arkadaşlarda epeyi yangın yerine çevirdi burayı

Sözlerim ağır gelmişse gelen gitsin kafasına sıkkın kurtulak pöh pöh pöh

Atama olursa talihimiz açılır za

Siyaset meydani mi ki burada siyaset meydanına çeviren mi olmuş bak kardeş ben tek kelime söylüyorum zulüm kelimesi benim ağzımdan çıktı gel sende şu patilerini çek o kelimeden sabrimi taşır ma hayır gülüm adam ol ki oğlan olmayasin

Sen yaz hele Bi senlede kavga edek bu böyle olmaz

Mezemize biber olma anladın mi lolipop

Bizdeki de kırbaçlanırken sahibine aşık olmuş köle misali.Demedi demeyin bugün ekpss hakkımızı yiyen hükümet yarın emeklilik süresini kamuda çalışanların özlük hakkınıda yiyecektir.Adalet öyle incedirki bugün bizi eleştiren atanmış engelliler yarın özlük hakları için ağlamasınlar.

ortalığı velveleye vermeyin bence atama yapılacaktır ...yalnızca ne kadar ve ne zaman bu belli değil.bunun için de gönülden bastırmamız lazım.

Atama var kasim aralik aylarinda 2500 kadroyla kimse 5bin 10bin beklemesin.

Ben Enes Dündar
Adresimi söylüyorum
Van güzel sanatlar lisesi müdürlüğü Tuşba Van
Kadro: hizmetli
2016 da yine ekpss ekmek kapısıyla dünyayı yedim 82 puanla
Ama bende neyse

Alibekar
Hayir buda henuz dogru degil ve bence bu tarz paylasimlarda aleyhimize. 2500 cok az. Bu tarz soylemlerde bulunarak kendi kuyumuzu kazmis oluyoruz bi nevi. Pekala 4 bin veya bu civarda bi atama yapilabilir. Aslinda sayi tahmini yapmak da dogru degil, isteklerimizi bastirmaliyiz bugun cimerden bir istek daha gonderdim sahsen.

Ayrica kasim aralik cok gec.

Cok cok gec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt