Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar birşeyler yapmak lazım sesimizi gür bir şekilde duyulması gerekiyor...Ne yapabiliriz üzerinde konuşmamız lazım.

bence olumsuz eleştiri de yapmamak lazım...

sonra etkili hale gelip bize dönüyor (emin değilim)

tabi umutlarımızı yazarken de ölçülü olmak iyi de ama olumsuz düşüncenin nin de pek bir hayrı yok gibi.

cimer gelen cvp 2019 ekpss atama duyurusunu takip edin dedigine gore mutlaka alim var..eylulde bisiler cikabilir

Meb yine kura ve mülakatla işkur da alıma çıkıyor. Eylül de olmazsa artık bende umudumu kesecem vhki alımı bile işkurdan yapılır oldu.

senin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten

kardeş yanlış anladın sen heralde....

polynom Mardin'de pazartesi yayınlanacak şimdi memurlar net ilanında.

merhaba,

o dediğin vhki alımı değil, irtibat bilgilerinde vhki olarak biri var . ilan temizlik görevlisi alım ilanı , ve işçi alımı. memur değil

diğer dediğin ilan da (meb) danışma memuru ve yine işçi alımı ,memur alımı değil.

ne farkeder meb alıyor sonuçta kura-mülakat şeklinde.

Nurtan

evet kura - mülakatlı alım olabilir ama sunduğunuz bilgi yanlış onu söylemek istedim (vhki alımı yok,memur alımı da yok).
birde mülakatlı alımlar bugun başlamış değil.
torpil/mülakat ile alımları şu an ki hükümet yaygınlaştırdı.

arkadaşlar işkur üzerindem engelliye dair tüm alımlar işçilik kamu işçisi net. birde malesef cimer herkese aynı yanıtı gönderiyor sıtandart

Açlık grevi yapılsaydı en azından başka bir söz daha alırdık böyle oturup beklemekten iyidir, insan baştan savdıklarını biliyor ama hiç değilse bir umutlanıyor.

oyunuzu asla ak partiye vermeyin , bununla birlikte bu fikri bence olabildiğince yakınlarımıza yaymalıyız. en azından tanıdıklarımıza ,yakın çevremize.

Yaa ne çabuk unutuyorsunuz ekpss bu hükümet zamanında başladı daha once varmıydı Ak-parti ne yapsın 86 milyona yetişmek kolaymi

herkese iyi akşamlar. ben edebiyat öğretmeni olarak ilk kez ekpss'ye gireceğim lütfen yardımcı olur musunuz? 80 ile öğretmen olabilir miyim öğretmenlik tercihiyle beraber memurluk için de tercih yapabilir miyim?

Bazı hükümet yalakaları yine yazmaya başladı.Engellileri mağdur eden başka ülke yok araştırın tabi afrikadaki birkaç yer hariç.10 bin engelli ataması çok kolay sadece sarayın 3 günlük bütçesi.Ekpss başka devletlerde yok çünkü konttenjanlar öncelik iş bulmakta zorlananlara verilir engelileri mağdur etmek istemezler.Bizim amacımız eleştirmek değil zaten var olan insani hakkımızı istemek.Bazıları halen hükümetten önce musluk olmadığını snıyor boşverin bunları engelleri öncelikle kafamızdan kaldıralım.

Bizim kadar şanssızlık kısmetsizlik yaşayan olmamıştır, benim tek umudum bu sınavdı 87,48 puanla açıkta kaldım

Bi haber bi gelişme varmı Nurtan kesin eylülde atama olacak mi şimdi paylastigin şeye gore

sus hain fedocu vatan hainimisin ne diyorsun :D :D
Ak parti ve ak partililer zaten kendinden olmayan herkesi kotuluyor hatta terorize ediyor.

Sonunu cok cok merak ediyorum dogrusu..

Sabredicez.

chappy
Yakinda bir ay kole gibi calisan universite mezunu asgari ucretli isci tek bir cumhuriyet altini bile alamaz hale gelecek. Ama dedigim gibi, sonunu cok merak ediyorum

Diğer atamalar Temmuza denk geldi evet kaynak nedir? Aralık uzun süreç, Eylül gibi olur inşallah.

haklısınız açlık grevimi bende çok istemiştim ama olmadı fakat eylül ortasına kadarda ses çıkmaması durumunda ses getirecek bir etkimliye hazırlanmaktayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt