Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memur çok az açıldı zaten 2. Atama yüksek bir sayı alabilirsek olur inşallah da bu gidişle olmaz

85 puan almıstım 2bininciyim. yine mi atanamayacağım memurluğa? hay lanet olsun ya. 90 puan alan atanamıyorsa biz napıcaz. 5 bin falan açılması lazım kontenjan yoksa yine yas.

@jumanji aylardır bunu söylüyoruz kimse anlamıyor ki. 85 puan bile atanamaz bu durumda ama millet hesap yapmayı bilmediği için geçmiş senelerin atama puanlarına bakıp atanacağını zannediyor

Süresiz işçi personelleri Twitter da tag açmışlar arkadaşlar. Bizde ekpss için ücretli tag organizasyonu yapalım artık

zehra hanım trendtopic olmuş arkadaşlar #ZehraHanımSüresizeKadro yardırın bunun altınada kendi hashtagimizi yazalım birlik olup sesimizi duyurma vakti #ekpss

Bence e devlet (cimere) de yüklenmeliyiz. ben 2 tane bilgi edinme başvurusunda bulundum. ..

ve her ay mutlaka birkaç tane göndereceğim ...atanana kadar. yarın da bir tane göndermeyi düşünüyorum .

şöyle ki siz de bu sayıyı değişik yöntemlerle çoğaltabilirsiniz.

mesela bir tanesini aile ,çalışma ve sosyal politikalar bakanlığına engelli memur atama kamuoyu ile palaşılması ricasında bulundum.diğeri mebe gönderildi. öğretmen ataması hakkında

2 tanesini de şu şekilde yapmayı düşünüyorum.

ağustos ayında öğretmen atamasının ve memur atamasının yapılıp yapılamayacağını (ayrı ayrı 2 tane ) toplam 4 tane e devlet başvurusu.

bence siz de bunu mutlaka yapın. çektiğimiz sıkıntıyı ve gerçekleri en azından görsünler

İstediğiniz kadar yazın pek umurlarında olduğunu düşünmüyorum o tepkiyi sandıkta gösterecekteniz 4 yıl boyunca tabiri caiz se ebemize atlıcaklar

tolgahankiyakli
ordan 50 puanla atanan bi yandaş sana copy paste bir cevap verecek

yalnizadam

yazdım ama adam bana copy paste cevap atmassa şerefsizim :D herkese aynı cevap verilecek allahtan 4 yıl geçerli sınav

Arkadaslar atamalar kasım aralık gibi yapılacak kadro sayisi toplam 2500 kisi kimse fazla umitlenmesin üzgünüm

druid

Kardeş senin zihniyetini az çok tahmin edebiliyorum seçim diyorsunda neyin ne oldugunu hepimiz görüp biliyoruz.Sana şuan içinde yaşadığın olanakların hepsini şimdiki hükümet sağlamıştır.Şuan ülkemizdeki engellilere maaş veren bakmakla yükümlü olan kişiyede maaş veren.Eğitim görmen için sana rehabilitasyon merkezleri açan sana istediğin en güzel arabayı alman için vergiyi kaldıran senin atanabilmen için sana daha kolay sorular hazırlayarak atanmanı sağlayan,senin bütün şehirlerde ücretsiz bir şekilde ulaşımını sağlayan indirimli uçaga bindiren,senin diğer insanlardan bir farkın olmadığı yani açıkçası engellilere değer veren hükümet bu hükümet işte.Ben hiç bir zaman parti övmedim ama bugüne kadar sizin için yapılanlarıda göz ardı etmeyelim.Tamam bencede şuan hükümetinde çok yalnışları var tabi şuan engelli arkadaşlarımın mağdur olması hepinizden çok ben üzüyor çünkü bende engelli bir bireyim.Şuan sınava girip boşta olan 100 bin engelli kardeşim var bunun için yapılması gereken şey birlik olup düzgün bir şekilde gerekli mercilere çıkılması ve engelli kotasının artırılması onun için hepimizin birlik içinde yapıcı ve akılcı bir şekilde davranılması gerek.Yok sen oy vermeseydin bu olmazdı şu olmazdı bırakacaksın bu işleri kendim için arkadaşlarım ve memleketim için neler yapabilirim diye hareket etmen lazım.Yoksa böyle yıkıcı sözlerle hiç bir yere varamassınız.Saygılarımla....

Ağzın iyi laf yapıyorda nedense bu söylediklerinin hiç biri bende geçerli değil bizim için 10 bin atama yapsınlar bizde sesimizi duyurdugumuzu zannedek😁 boş laflara karnımız tok ya senin

Bak issiziz millete el açar olmuşuz puanimizi aldık hakettigimizi versinler bizi rahat bıraksınlar savaş çıksaydı ülkede suan bitmis olacaktı 8 ayda

Memur zammı görüşmelerinden sonra sıra bize gelecek gibi. Bakanlığın yükü ağır iki bakanlığın işi tek bakanlığa yüklendi. haberler de bakanlıklar eskisi gibi tekrar aile ve kültür bakanlığı-çalışma bakanlığı diye ayrılacakmış yazıyordu. :confused:

Bakanlık istedi de mi yapamadı ? Çok basit madem çok işleri var çık iki dakika açıklama yap de ki ENGELLİLER beklesin bir ay sonra açıklayacağız :) çok mu zor

hakan73

yağla yağla :D sen kpss'siz atarnırsın ayrıca zihniyetim seninkini 1000 basar burda 1 ton insan var aç aç gezen ordada senin yağladığın vekikller var 4 maaş alan yağla koçum yağlaa

druid

Ben 2 Yıldır Zaten atanmışım.Yağlamaya ihtiyacı olan sensin, ihtiyacım yok çok şükür.Emin ol sen sadece engellilere böyle konuşarak zarardan başka bir şeyin dokunmaz .Söylediklerimin bir tanesinin yalan olduğunu söyle hadi.Senin o güvendiğin zihniyetininde neler yaptığını gördük.

hakan73

konuşmandan belli zaten atandığın tuzu kuruluk yapma burda yürü başka yere

Engelli öğretmen adayları tag yapmış helal olsun sayıları çok az ama mücadeleleri çok büyük ;)

druid
Kardeş Tuzu kuru olan sensin ben atanamayan arkadaşlara herzaman destek olmaya çalışıyorum bizi bilen bilir.Biz senin gibi sadece kendini düşünenlerden değiliz.Tuzum kuru olsaydı sürekli olarak platforma girip zamanımı harcamazdım.Uzaktan davulun sesi hoş geliyor sana galiba sen uza bakayım zarardan başka bişey yaptığın yok.

işkur sürekli ilan açıyor madem açık var artık merkezi atama yapsınlar. Ağustosu yarıladık. Arkadaşlar hepimiz sıkıldık lütfen tartışmayın haklı-haksız ayırt edecek durumda değiliz. hepimizin beklentisi aynı.

Nurtan
Atama yaparlarsa memur ve nitelikli kadrolar açmak, dolayısıyla minimum memur maaşı vermek zorunda kalacaklar.

Kurumların kadrolarındaki engelli açıklarını işçi ve büro işçileriyle doldurup "engelli kadroları (büyük oranda) doldu" diyecekler (az bir sayıda merkezi atama için kadro açacaklar). İşçi ve büro işçilerine (asgariden başlatılıyor çoğu kurumda) de, memur ve diğer kadro personellerine verecekleri maaştan daha azını verecekler. Bir taşla iki kuş vuruyorlar İşkur üzerinden engelli aldıkça kendilerince, hem engelli atıyorlar hem giderden tasarruf yapıyorlar.

----

Diğer tartışmalar için de birkaç şey söylemek isterdim de, okuduklarımı görünce boşa gidecek hissiyatı oluştu.
"Sosyal devlet" nedir, "günümüzün sosyal devletleri" neler yapıyor biraz araştırmak lazım. Yapılan/yapılmayan şeyler "görev"dir, birilerinin lütfu değil. Bilincinde olmak lazım.

afterexams

kardeş salla atanmış adam gelmiş bide buraya ahkam kesiyor yalamaktan iyice dili nasır olmuş sanki biz devlete borçluyuz gibi devlet zaten biziz bunun gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten

Atanmış adam öylemi evet atanmış olabilirim ama ama senin gibi tuzu kuru olan insan değilim.Bütün Engelli arkadaşlarım atanmadan rahata ermeden ben hiç bir zaman atanmama sevinmedim sevinmemde anladınmı druid biz senin gibi rahat bir yaşam yaşayıp klavye başında atıp tutanlardan değiliz.icraat lazım önemli olan sen bugüne kadar engelli arkadaşların için ne yaptın daha doğrusu kendin için ne yaptın.Sen konuyu farklı yerlere çekmeye çalıştın siyasi bir amaç gibi göstermeye çalışıyorsun ama yanılıyorsun ben bugüne kadar senin gibi bir partinin yada bir kişinin destekçisi olmadım olmamda bunu senin gibileri yapar ancak, benim niyetim herzaman engelliler olarak daha rahat daha huzurlu bir ortam oluşturabilmek,sosyal yaşam için neler yapabiliriz diye düşünen birisiyim.Ağzından çıkanlarada dikkat et doğru konuş bu sana son uyarımdır.Burası senin gibi kendini bilmezlerin tartışacağı bir yer değildir.Burası Herkesin ümitlerinin olduğu dertlerini paylaştığı aile ortamıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt