Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda belki de benden çok daha fazla sıkıntısı olan arkadaş var ama çok bunaldım okul bitiğinden beri evde oturuyorum arkadaşlar yüreğim daralıyor içimi dökmek istedim Allah herkesin yardımcısı olsun Her gecenin bir sabahahı vardır derler olacak İnşallah

Bekliyoruz umutsuz vaka.. ama köşeye çekilmedik mücadeleye devam ediyoruz ..

fztahmetygc

adam işşizlikten web profesörü oldu :D valla acıyorum halimize ya

geleceğimiz 2 dudak arasında

evde yediğinizin içtiğinizin hesabını soran, arkanızdan kuyunuzu kazan birisi yoksa işiniz nispeten biraz daha kolay. canıma tak etmenin de ötesinde artık. dilerim Allah'tan bu yapılanların hesabı sandıkta sorulur.

bizim bu yazdıklarımız zaten buradan öteye gitmiyor. muş gibi yapıp geçiştiriveriyorlar. biz zaten adı üstünde engelliyiz, çoğu konuda soyutlanıyoruz, sizi bilmem lakin ben çok yoruldum, bir şeyler olsun diye çabalamaktan ve beklemekten.

Evet çok sıkıldık sokakta sorsak insanlara engelliler işe kolay giriyor devlet dairesine derler.
çoğumuz üniversite mezunu hepimiz zorluklarla okuduk, 4-5 yıldır atanamayıp atamayı bekleyenler var. bizler sosyal yardım beklentisinde değiliz normal insanlar gibi çalışıp üretmek istiyoruz. kendi ayaklarımız üzerinde durmak kimseye muhtaç olmadan hayatımıza yön vermek istiyoruz. klavuz açıklanır açıklanmasına da önemli olan atanmayı bekleyen herkese açılan kontenjanın yetmesi.

20.000 öğretmen ataması yapıldı DAHA EKPSS TERCİH kılavuzu YOOK. Demek ki şu kadarcık değerimiz YOK. Hiç değilse bir Açıklama istiyoruz. O ZAMAN ATAMA YOKSA EKPSS yi kaldırın .İnsanlar boşuna SINAVA girmesin. BIÇAK KEMİĞE DAYANDI.BEKLEYECEK SABRIMIZ KALMADI !!!

2018 ilk sınavına biz girenlere yapılan haksızlığı şimdi ikinci atama bekleyenlere yapıyorlar

normalde sınav 2018 nisan da yapıldı tercihler temmuzda olacakken tam 7 ay sonra yani aralık da yapıldı
bu da normal olarak ikinci atamayı bekleyenleri de etkiledi

2016 yılının 3 üncü atamasını gelip 2018 sınavına girmeye bir hafta kalmaya yakın yaparsanız olacağı böyle olur tabi

2018 sınavına girenlere çok büyük haksızlık yapıldı hemde çok
2016 sınavında girmiş olsaydı millet 70 puanla gözü kapalı atandı millet çünkü
2016 yılında 3 atama ve toplam 12500 kişi atandı

2018 sınavına girinlere ise şu anda sadece 2500 kişilik yer açıldı resmen şaka gibi

O kadar haksızlık yapıldı ki şu an emeklerin çoğu boşuna gitti çok mücadele edildi ama nafile..

puanların 4 yıl kullanımı kötü oldu. zaten kadrolar az veriliyor daha çok yığılma var. diyanetin boş kadroları da sayıyı etkiliyor. Meb bakanı ve diğer bakanlar çalışanları ve atanacaklarla ilgili sürekli açıklama yaparken bizlerin sesine ses olan yok.
Sağlıktan çoğumuz açıkta nitelikli-niteliksiz demeden alımlar çok olmalı artık.

Zaten tüm alımlarda önce engelliler düşünülmeli sürekli pozitif ayrımcılık deyip duruyor hani nerede

Nurtan

Bunun yüzünden bizi unuturlarsa ya da bizimki umursanmazsa ya da arada kaynayıp giderse işçilerin en azından bir işi var biz işsisiz

Sağlık bakanlığı 30 000 atana yapıyor öğretmenlere 20 000 başka bakanlıklar bilmem kaç tane atama yapıyor engelli ataması ortada yok

Bakıyorum ne bakanın gönderisine yazan var ne Twitter’a abi neyden çekiniyorsunuz neyi bekliyorsunuz!

@mkuli hiç durmadan tweet atıyorum ama dediğin gibi 3-5 kişi tek tweet atıyor.
Fethi Gürer tweeti okuyup beğendi 1 saat önce demek ki arefe bile olsa telefonlar ellerinden düşmüyor bizim toplumumuz çok rahat olduğu için hayal kuruyor 10 bin atama kesin olacak kafasında...

Arkadaşlar ? Niye Bıraktımız herşeyi ? Bi tweet atın ya 5 dakikanızı almaz

İşçiler bakanlıkla uzlaştı sıra inşallah bizde

Grev yapacaklardı ya hani hatırlarsanız

Engelliler UNUTULDU. Bizi hatırlayan var mı??
YOK. BAŞKALARININ İSTEKLERİ KABUL EDILIYOR VE BIZ BIR SEY ISTEYINCE YOK. BU SESSIZLIK HAYIRLI DEGILDIR. PUANLARIN 4 YILA CIKARILMASI KÖTÜ OLDU.YILLARIMIZ GIDIYOR VE ÖMRÜMÜZDEN GIDIYOR .BIR ÖNEMSEMEZLIK VAR ORTADA .EN AZINDAN bir bilgi verilmeli ATAMA VAR MI?? YOK MU?? BIZ ENGELLILERIN ağzına bal çalıp göndermeyin. ADAM YERINE konulmuyoruz. BİZDE HERKES GIBI PARA KAZANMAK ISTIYORUZ. CALISMAK ISTIYORUZ. YARIN BIR GUN BUYUKLERIMIZ ÖLÜNCE BIZ NE ILE GEÇİM SAĞLAYACAĞIZ??

Engellilerin bugünkü basın açıklamasını dinlerken gerçekten duygulandım.Ve engellilerin kendi haklarını aramak için bu kadar duyarsız oluşunu şaşkınlıkla izliyorum.Ve benim kendi düşüncem gruptan bir arkadaşta yazdı kasım ayı gibi olacak diye aynen katılıyorum.Kimse inanmak istemesede Turhan Içlide Ekim sonunu işaret etti. Elimizden ne gelir dicem bugünkü basın açıklaması herşeyi gösteriyor. Sizlerden ricam en azından baskı oluşturalım twitter dan ve aile ve sosyal politikalar bakanlığını hergun ariyalim.

Engelliler bugün basin açıklaması mi yaptı internete de yazdım çıkmıyor nerden ızleyebilirim

Ne olacak bu halimiz bilmiyorum yeter artık ne sabır kaldı ne dayanma gücüm birimiz kendini öldürdüğü zaman ancak bizi görecekler galiba

Değerli arkadaşlar,

Bugün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde 12:00'de başlayan açlık grevine 14 kişinin katılması üzerine sadece basın açıklaması ve 1 saatlik oturma eylemi yaparak tamamlamış olduk. Basın açıklamasına basın mensubu arkadaşların ilgi gösterdiği ve bakanlıkta bulunan nöbetçi memurlarına 10 bin atama,EKPSS atama tarihinin belirlenmesi ve engelli kotasının artmasıyla taleplerimizi ilettik. 15 gündür geniş çaplı duyuru yapmamıza rağmen katılımın az olması basın mensupları ve bakanlıkta bulunan yetkililere karşın hiçbir şekilde dikkate alınmamasına sebebiyet vermektedir. Bu süreçte atanamayan engelliler gurubu olarak verdiğimiz mücadeleye ara vermeye karar verdik. Fakat bu mücadeleye öncülük eden gurup,sivil toplum kuruluşu ve dernek olduğu zaman Türkiye Engelliler Platformu olarak destek vermeye her zaman hazırız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Engelliler Platformu
Ankara İl Temsilciliği

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz, bir alım olur mu meçhul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt