Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçiştirilmek için uyudurulmuş bir yalan, 2019/1 ekpss atamalarının zamanı geldi de geçiyor, neredeyse 2020 sınavına 8 ay kaldı ve hala 2500 den başka kimse puanını ekarte etmiş değil.
Ne engelli memur ataması ne de engelli öğretmen ataması yapılmadı, ama diğer bütün herkese atama var napalım, bu zehra zümrüt gibi kadınlar oldukça daha çok bekleriz hepsi yalandan oraya oturmuş kişiler
selam bende 2018 ekpss ye liseden girmiştim puanım 80 tercih sürelerinim 4 yıla çıkarılması başta çounuza avantaj gibi görünsede bu 2018 sınavıyla birlikte başlamadığı için bizlerde tamamem dez avantaja dönüştü çünki 2018 tercih 1 de yani aralıktaki atamalarda malesef 2016 lılarda tercih yapabildi benim sormak istediyim farzedelim buay yapılacak bi atamada yada nezaman olursa 2016 ekpss ye girenlerde yine tercih yapıcakmı yoksa süreleri doldumu
chappy 2 gun once foruma uye olmussun.. bence sensirf boyle sacma ve asli olmayan bir bilgiyi verip direnc kirmak istiyorsun. Asli astari olmayan bu tarz bilgi verenlerin uyeliklerinin durdurulmasi gerekir...
Bu bekletme 2020 sınavına girecekler içinde büyük bi motivasyon kaybıdır girenler atanamamış biz nasıl atanacağız diyiyorlar binlerce atama bekleyen umut bağlayan insanlarız gelin herkes Twitterdan #engellileratamabekliyor paylaşsa 24 saat içinde mutlaka açıklama gelecektir ya da herkes aile bakanını etiketleyerek paylaşım yapabilir çekinmeyin oturmayın üstüne düşün yoksa yıl sonu alırlar 2500 kişi konuyu kapatırlar iş işten geçmiş olur. fztahmetygc bilgiyi verenlerde belirsizlik içinde ağzını açan yok artık
ben 2020 sınavını avantajlı görmüyorum bizi motive edicek bi tablo olmadıki mevcut kotanın yükselmemesi halinde yıılma olucak daha çok kişi sınava giricek mat yapmadam bi liseli içimde 95 leri görmek zor
Arkadaş bir iş yapacaksan mantıklı iş yapacaksın. Bayramda grev kararı alacaksın zaten otobüs bileti bulunmuyor kimse gelmedi diyeceksin. Bahane hazır kimse gelmedi. Ulan bayramda adam nasıl ve neden gelsin? Bayramdan önce yap sonra yap bayram nedir?
earthofdevil Değerli kardeşim benim amacım moral bozmak veya yanlış bilgi yaymak değil.Bizzat millet vekili dedi yıllık atama kotası var bütçeye göre belirliyorlar kasımda yıl sonu bütçe oluşturuluyor ozaman sırası gelen engelli atamaları ancak yapılır dedi.
Milletvekillerine kalsa şimdiye çoktan atama yapılmıştı, kota arttırılmıştı. Ona bakarsak Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın öz yeğeniyim ben ama sorduğumda bu konuda kimse net bilgi veremez, veren de yanılır dedi. Yani dostum senin değil ama o milletvekilinin sözüne itibar etmiyoruz, kusura bakma.
Arkadaşım seninde haklı oldugun yönlerin var ama bayramda yapılmasının bir sebebi var deilmi. Neden bayramın üçüncü günü yapılıyor çünkü millet bayram yaparken biz engelliler bayramı yaşayamıyoruz bügün engellilerin bayramı değil mesajını vermek için . Arkadaşlar herkese çağrımızdır lütfen elinden gelen gelebilecek herkesi ANKARA ya bekliyoruz lütfen sizde taşın altına elinizi koymaktan çekinmeyin.gün birlik olma günü emin olun kalabalık bir kitle oluşursa çok büyük ses getirecek ve en gelli atamasıda kotasıda en kısa zamanda netlik kazanacaktır.