Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye Engelliler Platformu
Atanamayan engellilerin 'kota ve 10 bin atama' sorununa kulak tıkayan yetkililere cevabımızı bayramda yapacağımız açlık grevinde vereceğiz. 8 aydır verdiğimiz mücadelede çoğu arkadaşımız hastalandı, sinir hastası oldu. @kacsaatolduson
Arkadaşlar Engelliler Platformu açıklama yapmış

Bakanlığın danışman numarası
Grev kararımızı söyleyin bakanlık zor durumda kalırsa açıklama yapılacaktır
+90 (312) 296 58 41

Sonuçları yazın lütfen

Bakanligi aradim arkadaslar bende aclik grevi yapacagimizi soyledim haberleri varmis zaten telefona cikan iyi bir bayandi siz de arayin arkadaslar durumu yyukariya bildirecem dedi.

Ben bakanlığı aradığımda atama kesin ama tarihî belli değil diyorlar devlet personel başkanlığı cevap vermiyor. Ösym de bize henüz bilgi gelmedi diyor
muratsevinc.gs Teşekkür ederim ekpss puanım 89
Üniv sınavı puanım 388

atanamadım

ben sanırım anlatamadım derdimi tercih yaptım zaten 2018/2 yaptım olmadı atanamadım zaten siteye de fazla onlıne değilim neden üstüme geldiğinizi anlamamdım bu yazılanlarda kaafamı çok karıtsırdı.

yani orata da daha kesin bir sey yok terichler de 2018 lerde yapacak sanırım ama 2019/1 tercih olarak geciciek değil mi

Yalaka ve şakşakcıların kadrolara yerleşmesi bunca kişinin vebali üzerine İNŞALLAH erken seçim olur rte niz giderde yerine gelen şakşakcıları yalakaları khk ile sürerde hakkı yenmişlerin hakları verilir İNŞALLAH ayıptır günahtır bu kadar vebal bu kadar ah bu kadar hak yenmesi NE HESAP verecekler acaba mahşerde oraya gidincede kandırıldık diinde inanan zebani varmı bakın HAKKIMI HELAL ETMİYORUM bir hakkımı alanın bin yerinden cıksın yeter artık bu kadar illa sesimizi duyurmak için katliammı yapalım ölüm orucumu tutalım damdanmı atlıyalım napalım bizdemi ÇALALIM bizdemi HAK yiyelim HE bizdemi yapalım

Muhalefette iktidarin yapamadığı şeyleri gösterir öyle oy toplar zaten arkadaşım tartışmasız kalleş bir dünya ve bize atamaları yapmayanlar hala etrafımızdan oy toplayacak güçte yazıktır demiyorlar bunlar bayrama böylemi girecek birtanem vicdan sahibi bu durumu cozebilir mi neden yapılmadığını yada söyleyecek bu sefer aksaklık ekonomidense inanmıyorum sadece rant meselesi allahım duymuyor mu ya bu nasıl bir bakan

Şu atamalar belli olup da konu kapanmıştır yazısını görebilecekmiyiz acaba 🤔 şu forumda en azindan ekpss bölümünde en çok msj buna ait sanırım

SAĞLIK A 30 BİN MİLLI EĞİTİM E 40 BIN ATAMA AMA ENGELLIYE GELINCE TAKVİM BILE BELLI DEĞIL CUMHURIYET TARIHIN EN PASIF VE ISLEVSIZ BAKANI...
BI ATAMA YAPAMIYORYA...
#zehraselcukzumrutderhalistifaetmeli....
#zehraselcukzumrutgorevdenalinmali...

HERKES BAKANLIĞI ARASIN! OYURDUĞUNUZ YERDE BEKLEMEYİN 3-5 tuşa basıp 1 dakika konuşacaksın bu kadar basit!.

Arkadaşlar verdiğiniz numarayı aradık kadının dediği bir bilgilerinin olmadığı veya bunun gibi başka başka şeyler söyledi ne olacak simdi

Hepimize aynı cevap veriliyor. yani belirsizliğin adını onlarda koyamıyor çünkü yetkili değiller. yetkiliye de iletseler yine de bi açıklama yok.
Ağustosun 1'i bugün bi bakmışız ay sonu olmuş.
yani bu kadar zor olan ne anlamış değiliz. önümüzde klavuz açıklansa da tercih işlemleri, tecih sonucu yerleşenlerin güvenlik soruşturması diyene kadar 4-5 ayı yine bulacak.
mkuli siz daha önce temmuz-ağustos gibi atama olacak 4.000 civarı diye duyum almıştınız. aynı kişilere tekrar sorabilir misiniz?

Sağlık bakanlığı alım yapar,işkur engelli işçi alımı yapar ama Ekpss alımları bir türlü yapılmaz..

Bu ay atama olacagi yok hukumet memurlara pazarligi dersine dusmus biran once grev yapilmali bayram sonrasi cok gec olur bayram sonrasi grev olursa ben sahsen gelmem grev olacaksa haftaya carsamba yada persembe olmalib bayram sonrasi kimse greve gitmez

Bir haber okudum Ekim kasım gibi 12 bin alım yapılacak ama ne kadarı Kpss ne kadarı ekpss açıklanmadı

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekime kasıma kalmaz o kafar da değil bu ayen geç etlül açıklanır tahminim

Ben aradım bugün tekrar bu defa farklı konuştum. Çok sıkıştırdım ve süreci aldım. Bu gruba katılın oraya yazacam uzun yazınca yazı siliniyor burdan. Lütfen WhatsApp grubuna cıvıtmayacaklar katılsın

tato78 o sağlık 2. alımlar Sabotaj bizle de paylaşabilir misin? Twitterda da etkinlik var katılmak isteyenler için. Memurlar Nette de.

Aradim bakanligi toplu sozlesme gorusmelerinden sonra engelli atamasini goruseceklermis daha cok bekleriz

fztahmetygc

Nisan'a kalmaz, Mayıs'a kalmaz, Haziran'a kalmaz, Temmuz'a kalmaz.... Böyle diye diye 2019'un sonunu getirdiniz.

Kalıyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt