Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence eylenin zamanlaması yalnış bu konuda sabit fikirliyim haziranda yapmalıydık son meclis görüşmesi zaman kaybı oldu enolmadı ekimde yapalım mecliside geçtim ohafta bakanlık bile kapalı bizi kim görücek

Grev sağlam olursa gören görür bayramın bir önemi yok bence.

İşkur üzeri sgk ve meb sürekli alıma çıkıyor. açık var madem neden merkezi atama yapılmıyor?

Ösym üniversite sınav sonuçlarını da açıkladı meb den sağlıktan alımlarda klavuz yayınlandı bir bizimki kaldı engellilere pozitif ayrımcılık nerede

Engelli sağlık personeli 2 yıldır bekliyor 2020 sınavı geldi bizden bir kişi alınmadı yeter artık sabrımız kalmadı 30 000 normal sağlık personeli alınıyor

Üniversitesi sınavları sürecinde desteklerinizi, dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sınavı kazandım ve 2 yıllık bir bölüme gidiyorum.
Kazandığım Üniversite ve bölüm:
İskenderun Teknik Üniversitesi
İskenderun Meslek Yüksekokulu
Metalurji

Bayram günü eylem olmaz! Gündem kalabalık olur kurumlar zaten kapalı 18-23 arası tarih ve saat belirlenmeli ya herkes kendi bulunduğu ilde aynı saatte bakanlık önünde sesini duyurmalı (daha çok ses getirir) ya da imkanı olan / olmayan zorlasın kendini (geleceği için..) tek bir noktada toplanılır.

Evde oturup umursamadan ya da arada buraya bakıp birilerinden bir şey beklemekle olmaz çekinilecek durum yoktur hakkın için omuz omuza PLATFORMUN öncülüğünde binlerce atamaya bekleyen insan sesini duyurmalı.

Nurtan

yapsın bakanın umrunda değildeki gidip traktör açılışı yapma peşinde vasıfsız kadın... keşke oy atarken o perde arkasında beyninizi kullansanız.. adamlar monarşi psikolojisinde şuan ne derseniz umrunda değil

oy kullanmada herkes özgür iradesine hakimdir. saygı duymak gerek. konumuz oy değil druid:rolleyes:

Kamu kurumları bu yıl engelli almayacak mı?

2019 yılı KPSS takvimi açıklanmasına rağmen, 2019 yılı EKPSS takvimi açıklanmadı.

4/2/2019 tarihli ve 2019/47 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararının 2. maddesine göre, 657 sayılı Kanunun 53. maddesine göre yapılacak engelli atamaları, "atama izni" sınırlamasına tabi değildir.

Ancak, bu esnekliğe rağmen, 2019 yılı EKPSS yerleştirme takvimi açıklanmamıştır.

EKPSS ile son merkezi yerleştirme, 2018 yılı Nisan ayında yapılan sınav sonrasında, 2018 yılı Aralık ayında 2.500 engelli alındı ama sonrasında hiçbir alım olmadı.

Bu işlerden sorumlu kurum olan Devlet Personel Başkanlığı, fiili olarak kapatılmış olduğu için uygulamanın muhatap kurumu da belli değildir.

Sınava giren engelli adayları, 2019 yılında EKPSS merkezi yerleştirmesi yapılıp yapılmayacağını, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan öğrenmek istemektedir.

Nurtan

saygı felan duymuyorum başkasının özgür iradesi ile ben çile çekiyorsam (sansür)

Arkadaşlar ösym de aktif linke bakıyorum aktif link yok galiba bu hafta da alım malım açıklanmayacak ekime kasıma bırakırlarsa bizi çok ayıp ederler iyice umudumu yitirdim

Arkadaşlar haftaya 13 ağustosu beklemeye bile sabredemiyorum sosyal medyadan bakanın yayınladıklarının altına da yorum olarak atama diye yazıyorum onları okuyorlar bence sizde yazın

En kötü durumda özel şirketlerin karpuz seçer gibi engelli seçmesi.Yok yürüyecen ,görecen ,konuşacan ,sağır olmayacan.Adamlar resmen engelimle dalga geçiyorlar.Üçüncü dünya ülkesi iran bile koşulsuz engelli kontanjanını yüzde 7 üzerinde.Yürüme eylemini gereksiz buluyorum açlık grevi daha mantıklı.Zaten açız en azında farkındalık yaratırız.

İnşallah 13 ağustosta basın da orda olur yeter artık duysunlar sesimizi

Hangi basın? Kardeş ülkede basın mı kaldı? Yarın bütün gazetelerin başlıklarına bak hepsi aynı. Sen 3 aralık dünya ajitasyon gününden başka bir günde gündem olamazsın.

bakanın daha önemli işleri var atama kasımda olursa bence şükredin

EBMFTOgXoAA4KBD

EBMFTOgWwAAWx63

EAO6ctgWwAM_MXE

druid

Kasım çok erken olur, düz hesap 2020 Nisan ayı olsun, zaten şunun şurasında ne kaldı kökü kütüğü 8 aycık

Niye herkes köşesine çekildi ? Twitter dan baskı yapsanıza arkadaşlar.. sadece greve odaklanmayın alternatifler olmazsa olmaz !

Bakanlık numarasını her gün arayacağız dedik herkes yine sus pus olmuş ?

Ösym de bir tane aktif link var yüzde 1 ihtimalle klavuz olabilir belki :)

yalnizadam

Şöyleki ösym duyurular kısmından en son duyuruya tıklıyoruz orada çıkan linkten ösym gov tr den sonraki rakamı bir artırıyoruz işte mesela 16890 ise 16891 yapıyoruz yeniden duyurular kısmında sayfa açılıyorsa yeni bir duyuru yayınlanacak demektir sayfa açılmıyorsa yayınlanmayacaktır bende internette öğrendim

Bu arada son yayınlanan duyuruya bakılması gerekiyormuş dediğim gibi internette okudum doğruluk payı nedir bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt