Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye engelliler platformu temmuz yada ağustosta atama olacak diye duyurdu VE BİZDE UMUTLANDIK VE SABIRLA BEKLEDİK tarihin açıklanmaması hakkında baskı alıyoruz falan filan diye bir sürü açıklama yaptı bu açıklamalar neydi atama tarihi vardı şimdi de buhar olup uçtu gitti mi nereden bilgi alındı biz umutla bekliyoruz çocuk oyuncağı mı bu aramızda çok zor durumda olan arkadaşlar var

Benim şahsen hiç bir umudum kalmadı. Artık bu puanlarla atanamıyorsak gerek yok emek vermeye psikolojimiz bozuldu

Engelliler platformu baskı altındaydı açıklama yapamıyordu güya. Bayramın 3 günü eylem olmaz kimse gelmez dedik anlatamadık. Herkes sorumluluğu üstünden atma peşinde. Neymiş 14 kişi katılmış bir daha atamalarla ilgili girişimde bulunmayacakmış. Ne halt yaparsanız yapın. Yalan dolanla ayakta duran stk yıkılsın gitsin

Foruma yazan arkadaşlar lütfen bana cevap verir misiniz? Ben 2020 de ekpssye edebiyat öğretmeni olarak gireceğim yorumları okuyunca umudum kalmadı hiç.... çalışmaya daha yeni başladım normal kpssden umudum yok diye buna başlamıştım bundan da umudumu kaybediyorum.. Atanamayan hala bekleyen arkadaşlar arasında 80 üzeri alıp bekleyen öğretmen var mı cevap verir misiniz?

EVET 2020 ekpss ile birlikte önümüze yeni adaylarda geçecek ve hala atama yok 2 sınav arası 3 atama yapılması gerekiyordu Türkiye Engelliler Platformuda kibarca aman daha uğraşamam demiş ÇOK GÜZEL YA oturup kasımı bekleyelim HATTA Aralık olsun 3 aralık ta kesin bişey açıklanır artık 2022 işe başlarız 2025 te olabilir

Ama en çok ağustostaki atama nere kayboldu onu merak ediyorum önce temmuz ya da ağustosta atama var deniyor sonra da atama gündemde yok deniyor bu nasıl bir çelişki

And olsun ki bizi bu hallerde süründürenlere en güzel cevabı seçimde vereceğiz And olsun!
Allahtan korkmazlar herşeyi yapabiliyorlar yolsuzluklar aldı başını gitti milyar dolarlar gidiyor 5-10 bin engelli ataması ekonomik kriz öyle mi Allah sizi bildiği gibi yapsın...

Yeter be ! Emek veriyoruz olmuyor çalışıyoruz olmuyor illa köpeklik mi yapmak gerekiyor Allahtan korkmazlar

ARKADAŞLAR HERKES TWİTTER’DAN zehrazumrutS bakanı etiketleyerek atama beklediğini dile getirsin (Twitter hesabım yok demeyin 1 dakikada açın) çabanız yok ise cehennemin dibine kadar 3-5 arkadaş hepimiz için yırtınırken yüzlerce insan izleyici oluyor anlamış değilim!.

mkuli tweet atan 10-15 kişi var gün içerisinde 2-3 tweet atıyorlar en fazla. Engelli öğretmen adayları bile sizden daha çok aktif tweet atıyor yuh size be yuh!

Arkadaşlar şimdi sus pus köşede duranlara söyleyeceğim bir kaç cümle var
Özellikle liseden 86-87 puan alanlar ve bu puana güvenip sessiz sedasız bekleyenler atanmayacaksınız bunu iyice bi idrak edin.
Niye diye soracak olanlar destek vermediğiniz için birlik olmadığımız için kimse bizi tınlamıyor yani kimsenin umrunda değiliz !
Yıl sonu Ekim Kasım bir atama yapılıp 2000-3000 arası bir atama yapılır bu sayıdan 750-1000 lise ataması açılır çoğunluğu imam hatip olur böylece Ortada kalırsınız!

Daha bekleyenler çok bekleyeceksiniz Ağustos’u bitiriyoruz!

Aylardır atama yapılsın diye buradaki, benim gibi, sizler gibi insanlar mücadele ediyor. Bu şey gibi, okyanusun ortasında mahsur kalmışız, onbinlerce insan yüzüyor, biz herkesi kurtaralım diye mücadele ediyoruz. Diğer bir tabiri caiz olan ise, boşa kürek çeken ahmaklar gibi hissediyoruz.
''Armut piş, ağzıma düş.'' Bu mu yani? Aldığınız engelli maaşı mı yetecek ömür boyu? Çıkıp açız, işsiziz, psikolijimiz berbat demeyi bilenler, iş mücadele etmeye gelince ortadan toz oluyorlar. Evinde oturup, bizim gibilerin mücadele edişini elma soyarak izlemeye gelince seve seve yapıyorlar. Ben eskiden herkes için, hepimiz için mücadele veriyordum. Ki eminim sizler de benim gibiydiniz. Ama beni bencilliğe zorluyor bu laf salatası yapanlar. Yoruldum, şahsım adına konuşuyorum yoruldum. Ve kendimi aptal gibi hissediyorum. O yüzden köşeme çekildim, atama yapılırsa olur, yapılmazsa can sağlığı olsun der geçer giderim. Çünkü buradaki bir avuç insanın mücadelesine de, iyi niyetlerimize de binlerce insan tarafından ihanet edildiğine inanıyorum. Üzgünüm.

2 yıldır hiçbir gelirim yok engelli maaşını boşandıktan sonra ailemle yaşadığım için vermediler babamın emekli parası yetermis! Eski kocam ortada yok nafaka falan da yok böylece bu atama için o kadar çok umut etmiştim ki artık bir beklentim kalmadı olan ne bana ne aileme oluyor olan sadece çocuğuma olacak. Artık intihar falan düşünür hale geldim giderken belki ses duyururum bize yapılan haksızlığı duyar ve görürler belki
Bıktım gerçekten bıktım bu hayattan artık

Engelliler herşeye müstehaktır bırakın kardeşim. Daha hakkını bile aramayı bilmeyen üşenen bir toplumuz ..

Laf kalabalığı yapmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Biz çabalıyoruz, çırpınıyoruz, onlar seyrediyor. Bir insanın intiharı düşünmesi ne kadar ağır bir durumdur bilemezler. Bu raddeye gelene kadar neler yaşadın, nelerden geçtin bilemezler. Ama bu boş konuşmaktan başka bir işe yaramayan engelliler, iş çabaya ve emeğe gelince nedense kayboluyorlar ortadan. Olan yine sana, bana, bize oluyor. Yazık...

Umarım gönlünüze göre olur herşey de kaybedersiniz kuytu köşede bekleyenler!

Twitter kullanan arkadaşlardan ricamdır : Tweet atarken sadece tag i yazın , kimseyi etiketlemeyin . Örnek : mesajınızı yazın ya da bir fotoğraf , sadece hastag yazın lütfen . Atıyorum #atamaistiyoruz gibi

turk_is_baskani_atalay_ve_calisma_bakani_selcuk_arasinda_ilginc_diyalog_mikrofon_acik_kalinca_gercek_ortaya_cikti_h78138_40e46.jpg

Amanda aman Atama mı beklermiş bunlar amanda aman

Mesele sadece tarihin belli olması değil atanacak kişi sayısıdır.Bazı arkadaşların idrak edemediği şeyler var 2 bine razılar halbuki 10 bin atama bile az 3 cü dünya ülkeleri bile yüzde 7 kontenjan verirler.27 ağustos salı günü İstanbul Taksim Meydanda oturma eylemi sonrada açlık grevi başlatacaz (zaten çoğumuz aç) şuana kadar 4 kişiyle anlaştık.Unutmayın ki gurup oluşturamazsak bu yığılma yüzünden özel sektörde bile iş bulmamız imkansızlaşacak.

Atama önemli değil ki zaten sayısı az olursa hiç atama yapılmasın daha iyi...

bugün memurlara yapılacak olan zam da sayın bakan bütçe gerçeği ortadadır o yüzden fazla zam yapamayacağız dedi ve komik rakamlar teklif ettiler

demem o ki can dostlarım, şöyle 5 bin 10 bin alım beklemeyin vallahi almazlar
Bütçe zorda deyip zenginlerin borçlarını silip alt tabandaki garibanlardan çıkarmaya başladılar

yanlış anlamasın kimse amacım siyaset değil ki muhafazakar biri olarak çoğu zaman ılımlı baktığım bir hükümettir ama son zamanlarda malesef ki durum vahimdir

sakın hayal kurup yüksek alım yaparlar demeyin, bugün bakan resmen bütçe yüzünden zam yapamıyoruz yüzde 1 bile zam yapsak bütçeyi çok zorlayacağız dedi

2 bin 2500 alım yaparlar bunun 700 800 atanamayacak şekilde özel belgeler isteyerek sırf kadro dolu olsun diye imam hatip mezunu olur (geçen tercihlerdeki gibi)

durum bu arkadaşlar

inşallah yanılırım da iki katı üç katı dört katı alımlar yaparlar
burada o gün bu mutluluğu hep beraber yaşarız
hep beraber mutlu oluruz

Rabbim büyüktür eylül sonu ekim başı tercih kılavuzu yayınların yüzde 99
inşallah atama sayısı çok çok güzel olur da
hayal kurup memur olmayı bekleyen tüm dostlarım bu mutluluğu yaşar
kalın sağlıcakla

Skolyoz23 neye üzülüyorum bilirmisin. Emeklerim, emeklerimiz yandı be. Engelliler toplumu kadarda cahil toplum yoktur afedersiniz ama bu gerçek. Çıkıp bin kişi dökülseydi sokağa mecbur kalırlardı... Ekonomik kriz dediler ama israf düzenine devam ediyorlar Allah yedirmesin Allah affetmesin

Bu bakan kadar da gerizekalı birisini görmedik şimdiye kadar. Ömründe doğru düzgün iş yapmamış insanları bakan seviyesine getiren insanlar utansın

"Her yıl üç atama yapacağız" dediler, 2019'un ilk 8 ayında tek bir atama dahi yapmadılar.
"Pozitif ayrımcılık" yapılması gereken gruba "negatifin negatifi" ayrımcılık yapıyorlar aylardır.

Unutmayın. Sadece siz değil, aileleriniz ve arkadaşlarınıza da unutturmayın size/bize yapılanları.
Hesap soracağınız gün geldiğinde -ki bu ekonomik çöküş devam ettikçe çok yakındır- sandıkta hesabını sorarsınız.

Genç yaşta hayata küstürdüler beni.
Allahlarından bulsunlar.

Eğer ki biz bu puanlarla atanamıyorsak atanmak için 90 puan almak gerekiyorsa o zaman Ne diye ekpss ye giriyoruz diye düşünmezler mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt