Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=Roboto]MADDE 1 – 12/6/2014 tarihli ve 29028 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Tanınan İstihdam Hakkının Kullanımına İlişkin Yönetmeliğin 8 inci maddesinin üçüncü fıkrasının birinci cümlesinde yer alan “kontenjanlarının yarısı Eylül ayında yapılacak yerleştirme işlemleri için, kalan diğer yarısı ise eşit şekilde Mayıs ve Aralık yerleştirmeleri için dağıtılır.” ibaresi “kontenjanları Mayıs, Eylül ve Aralık yerleştirmeleri için eşit olarak dağıtılır.” olarak değiştirilmiştir.[/FONT]

Yani Eylül ve Aralıkta iki atama olacak diyor ben mi yanlış anladım...

hakan73
son uyarısıymış napcaksın çok merak ediyorum fişlicekmisin beni muhalif diye :D :D gelir burda 8 aydır atama bekleyen insanlara dalga geçer gibi konuşursan cevabını her zaman alırsın tamam mı kolesterolcü

Arkadaşlar sosyal hizmet kanunu kapsamında değiliz, devlet yurtlarında yetişenler için geçerli 3 atama... lütfen artık gerçeğin farkına varın.. son 4557 kadro kaldı engelliler için !

oCVr6f.jpg

Toplam 4557 engelli kontenjanı kaldı bakınız 9 bin değil ...

druid senin gibiler fişlemeyle uğraşır.Asıl dalga geçen sensin ben herzaman destek olmak için elimden geleni yaptım ve yapmayada devam edecem senin gibi kendini bilmezler yüzünden bu haldeyiz zaten.Arkadaşlarına destek olacağına köstek oluyorsun.

Tekrar Bakanlığı arayalım arkadaşlar 1 dakika sürmez atamaları soralım

0312 296 5841

Aradım özel kalem sekreteri cevap verdi hep aynı cevap toplu iş sözleşme görüşmeleri yapılıyormuş görüşmeler sona erdikten sonra gündeme gelecekmişiz.sosyal medya sayfalarından takip edin dedi. Yani benim bildiğim daharıyla memurlar ile hükümet arasında sözleşme daha imzalanmamış bir türlü anlaşma olmadı,demekki bu greve giderse baya engelli atamaları uzayacak gibi görünüyor.

hakan73 aynen hocam aynı cevapları alıyoruz ama diretmemiz şart. Müdürlere bildirmeleri için baskı politikası işe yarar..
hakan73 bir yandan da öfkeliyim hocam. Bakanlık sadece bir iş için yoğunlaşacaksa niye var ki ? Tüm bakanlık birimleri zam için mi çalışıyor.. Son habere göre artık bakanlıktan çıktı o iş. Heyete gidecek memur zamları ?

Aradım şimdi, yüzlerce telefon alıyoruz herkese aynı şeyi söylüyoruz, sözleşmeler imzalandıktan sonra, ilk gündeme gelecek konu engelli atamaları sosyal medyadan takip edin, dedi. 0312 296 5841 arayın baskı kurun arkadaşlar baya telefon eden olmuş.

Görüşmeler bugün son bitecek gibi. yalnizadam sosyal hizmetler kanunu engellileri de kapsamaktadır. araştırabilirsin netten.

Nurtan ben canlı izledim 3 atama engelliler için değil arkadaşlar niye diretiyorsunuz? 3 atama bizi kapsamıyor alakamız bile yok bakanlığı arayıp sorun ya...

Bakanlık numarasını aramaya devam edin .. toplu sözleşme hakem heyetine gidiyor bu uzun sürecek lütfen artık gerçekleri görün ya !

Madde 1 – Bu Kanunun amacı; korunmaya, bakıma veya yardıma ihtiyacı olan aile, çocuk, engelli, yaşlı ve diğer kişilere götürülen sosyal hizmetlere ve bu hizmetleri yürütmek üzere kurulan teşkilatın kuruluş, görev, yetki ve sorumluluklar ile faaliyet ve gelirlerine ait esas ve usulleri düzenlemektir. yalnizadam

Nurtan siz anlamadınız galiba ? Engellilerle ilgili 3 atama diye birşey yok açıp bakınız engellilerin ataması merkezi ve puanla yapılır. Devlet korumasındaki gençler yılda 3 defa atama yapılır ve puansız ... anlaşılmıştır umarım

MADDE 4 - (1) Bu Yönetmelikte geçen;

a) Bakanlık: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını,

b) Başkanlık: Devlet Personel Başkanlığını,

c) Hak sahibi: 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu veya 3/7/2005 tarihli ve 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu uyarınca haklarında korunma veya bakım tedbir kararı alınmış olup fasılalı olarak geçen yararlanma süreleri dahil, iki yıldan az olmamak üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal hizmet modellerinden yararlanan çocuklardan reşit olduğu tarih itibarıyla bu hizmetlerden yararlanmaya devam eden ve on sekiz yaşını doldurduğu ve korunma veya bakım tedbir kararının veya himaye onayının sona erdiği tarihten itibaren beş yıl içinde Bakanlığa başvuran kişiyi,

Burada gördüğünüz gibi engelliler değil devlet korumasında ki gençler

Lütfen hepsini okuyarak sonuç çıkarın ....

2018 Aralık yerleştirmelerinde Lisans 80'den kapatmıştı.
Bu yerleştirmede Lisans kaçtan kapatır?
Alım sayısı da yerleştirme puanlarını etkiler mi?

Quwaxer

biz alım yok diyoruz buda puan derdinde allahım ya biri atanmış gelir burda iktidar yalakalığı yapar

2018 ARALIK LİSANS 80,467 PUANLA atanamadım. Madem 80 PUANLA kapandı biz niye atanamadık??

memurla hükümet anlaşamadı 28 /29 Ağustosta hakem heyeti zam kararını açıklayacak eğer memursen ve diğer sendikalar bu karara itiraz edip sahaya (yani meydanlara inme eylemi yapmazlarsa) eylül ilk haftasına memur zammı işi çözülür

ama büyük ihtimal gelen duyumlar memursen ve diğer sendikalar hakem heyetinden güzel karar çıkmazsa işi bırakma eylemleri yapacaklarmış

öyle olursa engelli atamaları uzar ama bunu bahane etmeleri de saçma

sonuçta tercih kılavuzu açıklamak bu kadar mı zor arkadaş

hakkınızı aramaya devam edin yoksa eylül sonu ekim ilk haftasından önce kılavuz çıkmayacak

yapabilecek bir şey varsa her zaman yanınızdayım dostlar

Skolyoz23 baksana hak arayamıyoruz. 4 bin boş kontenjan var resmî olarak onu kabul etmiyorlar. Bakanlığı arayın diyoruz ona bile birşey söylüyorlar ya bu toplum niye böyle ...

yapacak bir şey yok sanırım bir şey kalmadı zaten eylül sonu ekim ilk haftası tercih kılavuzu çıkacak

inşallah güzel bir alım olsun diyeceğim ama tablo ortada onun için hayal kurmak bile saçma olur

yine de güzel düşünelim ki güzel olsun

inşallah güzel bir alım olur, çoğu kardeşimiz dostlarımız mutlu mesut olup, güzel yerlere atanır

hep beraber bu mutluluğu yaşayacağız inşallah
Ne diyelim birazcık daha sabır :(

Skolyoz23

Garantisi var mı bunun?
Ben artık bu yıl tek bir atama dahi yapılacağını düşünmüyorum. Olursa yeni yıldan sonra, yeni sınava yakın bir tarihte olur.

guleman18
Tercih yaptigin donemdeki maksimum ve minimum puanlara bakarsan neden atanamadiini gorebilirsin

druid allah sana akıl fikir versin sonrada iyi bir iş nasip etsin inşallah ... Senin gibi insanların ümitleri ile dalga geçer gibi cevap vermeyeceğim..
yalnizadam kesinlikle haklısın sürekli bastırmak gerekiyor yoksa hiç bir şey elde edemeyiz.
yalnizadam hepimiz öfkeliyiz valla bakanlıklar sadece bir işle uğraşmamalı koskoca bakanlık iki işi birden yürütemiyorsa orası işlevini kaybetmiş demektir.aslında o işle sadce bir başkakanlık uğraşıyordur.atamalarla uğraşan başkanlık farklıdır zaten. Evet heyete gidecekte ama tekrar bakanlığı ilgilendirdiği için bunu gene bahane gösterecekler.
yalnizadam aslında bizim bunu fırsata çevirmemiz lazım bizde engelliler olarak toplanabilirsek sesimizi çıkarabilirsek engelli kotasının arttırlması ve 10 bin atama sözünün yerine getirmesi ile ilgili belki ozman bişeyler olabilir.

Memur sorunu da çözüldü şimdi ne bahane bulacaklar atama için

hakan73 kesinlikle baskımız devam etmeli artık zam hallolunca açıklama yapılacak diyorlar demek ki baskılar iyi şimdilik. Yarın çok yoğun bir baskı lazım bakanlığı arayıp 10 bin atama için söz verdiklerini bunu neden yapmadıklarını belirterek üstüne gitmeliyiz..

neet zam işi bitmedi son sözü heyet söyleyecek ay sonuna kadar ki kabul edilmezse bu iş uzar memurlar görev bırakır eyleme gider... ayrıca bakanlık bu bahaneyle bizi oyalıyor bizi ilgilendiren durum yokki

Bakanlık numarası aşağıdadır..
0312 296 5841

10 bin atama olursa 85 puan la atanırız ama yine 2500 olursa kaldık yine.

85 le atanmak için 3500-4000 olması lazım ancak. tabi tahmin.

Kimse fazla alım beklemesin işçisine memuruna bu kadar az para veren engellileri mi düşünecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt