Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Arkadaşlar toplanalım diyelim kimler gelecek gelecekler el kaldırsın.

Döndük dolaştık gene aynı yere geldik, eylem yapılır daha sonra gene ileri bir tarih verirler eğer atama olana kadar greve son verilmezse bu iş böyle kısır döngü şeklinde devam eder.

Bakan Danışmanından Alınan Bilgiye Göre Gündemde Atamalarla İlgili Bir Bilgi Yok....

Evet bugün bende aradım bu numarayı dünde başka bir numaradan aradım gündemde atamayla ilgili bir konunun olmadığı söylendi sizin gibi çok arayan var dedi. Bende meclise giden arkadaşlara çok yakın bir zamanda atamanın olacağı bilgisi verilmisti dedim.Sadece dinledi gundemde böyle bilginin olmadığını tekrarladı.Şahsi fikrim verilen sozler sadece oyalamak ve 3. Atamayi yapmamak icin zaman kazanmaya calisiyolar.Ve üzgünüm ben Ağustostada atamanın olacağına inanmıyorum.

nfrysmn atama olacak ama yıl sonuna alınmaması için uğraşmalıyız kimse rahatını bozmuyor uğraşmıyor

LÜTFEN artık herkes bi kenetlenip hareket etsin

Ben artık atamanin olacağına inanmıyorum Aralıkta yaparlar sınav da 2-3 ay sonra olduğu için tek atamayla gecistirirler ve sayininda yüksek olacağını zannetmiyorum arkadaşlar baksanıza basimizdakiler bile bizi önemsemiyorken bu krizden ne kota artışı ne atama diyen biri başımızda olduğu sürece zor bazı arkadaşlarımız gerçekten birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama bunlar bir skandal bir grev olmazsa hayatta kotayida artirmazlar ve düşük bir sayıyla atama yaparlar biz saglikcilari hiç almazlar zaten

Hmsre siz umutsuz olabilirsiniz ama bizim umudumuz var! Ne demek sağlıkçı olmaz şuan normal açılan kadrolara bak geçenki atamada olmadı sağlıkçı bizim bu atamada umudumuz var. sizde karamsar olmayın lütfen!

Ben ekpssden alim var diye hiç kpssye çalışmadım sınavdan atanmaya yetecek kadar puan almadım sorun etmedim ekpssden iyi bir puanım vardı atanirim diye düşündüm bütün umudum ekpssydi ama sayın koca sağlıktan kontenjanlarin dolduğunu söyleyip herşeyi bitirdi umudumumuzun yediden filizlenmesi için kota artışı şart ama şimdi en büyük sorunumumuz kota artışı çünkü bu sadece sağlıkla alakalı birşey değil verilen sonuçlara göre sadece 4-5 bin engelli kadrosu tek kalmış 9 bin diyorlar ama 2018 alimini hesaplamamislar hesaplanirsa 4-5 bin engelli açığı kalıyor bu kadar az açık varki hangimiz kimimiz tercih veripte yerleşecek ve Türkiye ortamında hiç birşey güzellikle alınamıyor ne yazıkki birşeyler yapılmalı en kısa zamanda şu unutulmamalı ki en büyük sorunumuz atamanin yapılmaması değil kota artışinin olmamasıdır

merhaba bir sey soracaktım

2018/2 kura tercihinde atanadım ve tercih yapma hakkım var mı suan agustosto mu mayıs mı olcak ne zman olcak bilen var mı
orta öğreitm den girmiştim Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 20 10
Genel Kültür Testi 25 5
EKPSSP1 Puanı 85,01919
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2250
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320

genel yetenekten dogrum 20 yanlış 10
genel kultur doğrum 25 yanlış 5
nasıl olcak bir bigsi olan varsa yazabilir mi

ferdaist

okuma yazman var değil mi millet 2 aydır bi tarafını yırtıyor sen gelip bide net bilgi istiyorsun

Oyları verdiniz bize mümin kardeşlerim biz size haksızlık yaparmıyız atayacağız 1-2 güne bekleyin müslüman adam yamuk yapmaz hile hurda torpille işi olmaz!!!

akp-li-vekiller-caglayan-i-aklarken-boyle-kahkaha-atmisti.jpg

Ya vallahi helal olsun bu sonradan gelip atama var mı net tarih ne zaman diye soranlara. Ya siz Nerde yaşıyorsunuz. Ben tam bir sene 3 aydır burda ciğerlerimi şişirdi demek benimle aynı şeyi bekleyipte rahat çok insan varmış. Arkadaşlar lütfen atama yok deyip insanları delirtmeyin. Ben cinnet geçiriyorum resmen

Kanserden dolayı engelliyim. Allah beni mağdur eden herkesi kanserle sınasın. Allah yüzünü güldürmesin.

Ben senin gibi hastalar için dahi olsa yılmayacam. O atamayı olduracaz.uarın grev yapacağımızı söyleyecez telefonda tekrar. Kendine ve bu hastalara saygısı olan arasın. Numarayı paylaşırız yarın

Normal kpss'ye giren sağlık bölümü mezunları osym üzerinden 7 Ağustos tarihinden itibaren tercih haklarını kullanabilirler.Hayırlı olsun.

Ohh mis gibi bayram hediyesi. Hakkımı helal etmiyorum vallahi yaa. Bugün tekrar arayalım saat 1 buçukta başlayalım. Ben dün aradığımda arayan yüzlerce kişiden biri sizsiniz dediler. Demek ki arayan çok kişi var. Biz bayrama kadar kılavuzu istiyoruz diyeli aksi taktirde bayramdan hemen sonra mecbur kalıp greve katılacaz diyelim. Beni duyup dinleyen var mı ses verin yaa

ferdaist ADAM atanamadım demiş millet atandı sanıp yüklenmiş

iyice okuyun adam atanamamış tekrar tercih yapacakmıyım nasıl olacak bilmiyorum diyor

Ufak bir not:bırakın şuan kotayı. Çünkü kota mümkün değil meclis açılmadan yükselmez. Biz kılavuzu kurtaralım 3. Atamada baskı yaparız tekrar kota için

Ekonomik kriz galiba yalnızca bizim için var, sağlık alım yapar yok meb yapar yok bize gelince..

Arkadaşlar konudan farklı bir şey soracağım sizlere ama lütfen bana kızmayın çünkü bilmiyıeum... Ben ekpss den 89 puan aldım tercihler inşallah başlarsa artık atanma ithimalim yüksek (ortaöğretim) aynı zamanda da üniversite sınavına girdim 388 Puan aldım gazi üniversitesi coğrafya öğretmenliğini yazdım. Sizce eğer atanırsam hem çalışıp hem okuyabilir miyim bmyle bi hakkım var mı yoksa izin vermezler mı? Nolur kızmayın soruma

Atanio unv.okuyabilirsin ama once atama yapmalari lazim aksi halde 89 ile de atanamazsin atama yok gundemde suan.

Arkadaşlar twitter’da Gündem olalım dikkat çekelim ilk 2 sıraya girmek için 2.000-4.000 arası tweet yeterlidir
Twitter kullanan çevresinde kullanan hatta kullanmayanın ‘bi zahmet hemen açıp’ buna katılması lazım hep beraber oturduğumuz yerden gündem olalım
Ha yok buna katılmayan ne atama beklesin ne de buraya yazsın! Atanmak istiyorsak bir şeyler yapmak şart...
TAG ve başlama saati belirleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt