Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar burda sesimizi duyurmada yetersiz kalıyoruz.
Memurlar Nette foruma ağırlık verelim Memurlar Netin haber yapmasını sağlamamız gerek. Anasayfa haberlerinde kpss ile ilgili çok haber yapıldı. yapılan haberlerin cevabı alınıyor. Forumda yazılan ekpss başlıklarına destek verelim.

Korkum alım olursa az bi sayı olması çünkü kpss atama sayısıda az oldu

Sabahtan beridir DPB, ÖSYM, Aile ve Sosyal Politikalar arası zangır zangır telefon görüşmeleri yapıyorum. Hiçbir bilgi verilmemiş hiçbir yere. Planlanan atama var ama ne tarih belli ne kadro. Tamamen kandırılmış gibi hissediyorum kendimi. Özellikle Aile ve Sosyal Politikalarda konuştuğum adamı sıkıştırdım, ama yok. Atama planı var ama ne kadro için çalışma yapılmış, ne gündemde ne de böyle bir şey konuşuluyor.
Benim fikrim atamalar Kasım-Aralık ayı olur. Ağustos falan boş beklenti. Verilecek kadro sayısı da yine benim fikrim 2.500'ü geçmeyecek. Çünkü bizi umursayan yok, takan yok, ötekileştirilmişiz resmen ya. Kimsenin aklına bile gelmiyoruz arkadaşlar. Kendimizi hatırlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Diyecek başka bir şey kalmadı...

Yok yok bu işte birşeyler var ama Ne... İki ihtimal var birincisi bizi yıl sonuna kadar bekletip Kasım Aralık gibi atamayı yapıp 3. Atamayı artık istememiz için..
İkincisi ise boş olan 4000 küsür kadroyu tek seferde atama yapıp artık mecliste %5 yasasını bekleyip yine de 3. Atamayı yapmamak...

Her ikisi de mantıklı. Çünkü 3. atamayı yapmak istemiyorlar. %5'e yükselme olayı da önümüzdeki yılın 2. çeyreğine kadar sarkar. Bunu da buraya yazıyorum. Kasım - Aralık ayında yapacakları atamanın sayısı da yine dediğim gibi bence 2500'ü geçmeyecek. Çünkü ikinci planda bile değiliz. Bu kadar net yani.

Engelliler platformu sen neden açıklama yapmıyorsun. 2 aydır tarih belli talimat bekliyoruz diyorsun ne hakkın var bizlere ya. Hemen greve başlanmalı

Biz kime güveneceğiz arkadaşlar ? Turhan içli ayrı bir konuşma yapıyor . Engelliler platformu ayrı .. vekiller ayrı ... ne yapacağız Allah için bir fikri olan yok mu ?

Yahu biliyorsanız niye açıklamıyorsunuz ya da niye başlattığınız bu mücadeleyi yarım bırakıyorsunuz

Engelliler konfederasyonunu aradım atama ile ilgili bilgileri yok arkadaslar memurlar netin haber yapmasını sağlayalm watsap ihbar hatları var bn her gün yazıyorum ama tek başıma olmaz ki çoğunluk yazarsa ilgi görür 0532 540 05 90

( Nfrysmn ) Link atabilirmisiniz ?? MEMURLAR. NET ' te haberi göremedim.

2019/1ekpss tercihlerinin neden yapılmadığı hakkındada haber yapar mısınız?kaç ay oldu bekliyoruz her yolu denedik ama hiç bir devlet kapısı sesimizi duymadı çalıştık çabaladık ekpss için 89 aldım üstüne üstlük sınava girdik bir devlet sınav yapmışsa neden atama yapmıyor lütfen ihbarımızı dikkate alın aylardır bekliyoruz biz engelliler olarak yardımcımız olmanısı dileriz iyi günler böyle yazdım gerisini bu foruma özel bir hikayeye bitireyim birdaha bu ülkenin evladı olmak istemiyorum birgün kötü bir söz çıkmıştı ağzımdan ehliyet almak için uğraşıyordum nüfus dairesinde 3 ayda bir kontrol şartıyla verilir demişti bende okadar esrar içen bira içen adam öldüren var ben niye bu hastaliktayim hastalığım neden bilinmiyor diye laf söylemiştim ağzıma alınmayacak nese bir adamda demezmi tanımadığım duyan bir adam da bana kufretti sonra polislik olduk adama yumruğu gomecektim yani poliste kolumu sıktı mosmor etti bana diyor lar bide sen hasta mısın evet dedim ama sinirden neşe öyle dağıldık şu hayattan birşey öğrendim dostun dediklerin hasta demeni bekliyormuş hepsi çekip kayboldu etrafımdan yazıklar olsun ne değmez insanlar varmış siz bana ne derseniz deyin bu anlattiklarimdan sonra ben 27 yaşındayım 8 yaşımdan bellidir okula gidiyorumki bü durumamı geleyim allah kahretsin önüme taş atan insanlara hastalık ujutmasınlar bizlerdede var o taşlar

Şimdi de kurban bayramı diyorlar yeter artık daha gücümüzde sabrımızda kalmadı önce seçimden sonra sonra yok efendim 8 temmuz 10 temmuz görşme herneyse şindi kurban bayramı bu daha ne kadar sürecek
[FONT=sans-serif]İnanamıyorum ya türkiye engelliler platformu bugün aslında klavuzun açıklanacağını söylüyor ama açıklanmadı tabi demek ki klavuza bu kadar yakınız bu bile rahatlattı şuan inşallah bu hafta açıklanır[/FONT]

Kim ne de yapsa bu adamlar istemediği sürece yaprak kımıldamaz. Boşaa uğraşıyoruz onu anladım

Platform bu hafta açıklanacak dedi mi sanki. Valla hiç belli değil artık kestiremiyorum

Sabotaj yok bu hafta demedi ama bugün için haber verilmişti ve bugün olmadı bende şu an ösymde olduğunu düşünüyorum belki de yetiştirememişlerdir diye ... herşeyi umut olarak kabul ediyoruz bizde

https://www.facebook.com/turkeydisa...ctM2olpGH0BuorAZWq9ZcbdubXFiQt5IHhg&__tn__=-R

"atama kılavuzu 29 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanacak" demişler sözde, yine tutmamış.

"Bakanlıktan gerekli açıklama yapılmaz ise Kurban Bayramı sonrasında tüm engellileri Ankara'da yapacağımız açlık grevine çağıracağız" demişler, bayrama var daha 2 hafta; bayram sonrasını (20 Ağustos) beklemedeki mantık ne? Aarada var gene 1 ay.

Bu kaçıncı verilip tutulmayan söz oldu?

Açık açık diyin ki kardeşim biz size umut verip verip oyalıyoruz, tepkileri yumuşatıp erteliyoruz. Siyasilerin ekmeğine yağ sürüyoruz. Kılıf bulmayın artık kendinize.

Yazık bunca insana ki sizden bir şeyler ummak zorunda kalmış garipler.

ben biraz garipsemeye başladım. . .

yada kısaca işler genel olarak kötüye gidiyor.

Alpxx
Neyi tartışacaz.tartıiacak bişey kalmadı. Ben Twitter da engelliler platformuna çok yüklendim.adamlara da ayın 29 u demişler. Sayın yetkililer biraz itibarınız ciddiyetiniz kalsın ki bir dahakine sözünüze itimat edelim. Siz nasıl böyle bir hata yapıp engellileri üzersiniz. Zehra zümrüt Selçuk sen ancak down sendromlu gençlerin madalyalarını başarısını kendi başarınmış gibi övün ürsün. Biz senden hayır yapmanı mı istiyoruz biz hakkımızı istiyoruz. Sınava girdik kazandık mecbursunuz hakkımızı vermeye ister bugün ister yarın

Bayramı neden bekliyoruz. Madem bayram bize zehir olacak o zaman durmanın mantığı ne. Özellikle bayramda yapılsın ki hak yerini bulsun. Bayramın bizim için ne önemi kaldı ki

Önce kurban bayramı derler, sonra 30 Ağustos derler, 29 Ekim derler ,10 kasım derler.ARALIK geldi ARALIK !!!!

Tarih veren bakanlığın özel kalem müdürü Soner Yalçına ulaşmanın tek yolu sekreterlik numarası aşağıya bırakıyorum arayalım arkadaşlar
+90 (312) 296 58 41

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt