Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu beklentinin karşılığında kadronun yüksek olması gerek. diğer bakanlar ve bakanlıklar sürekli kurumlara alınacak kadro sayısını ve branşlarını açıklıyor habere çıkıyor. Bu konuda Meb'in bakanı Ziya Selçuk'u gerçekten tebrik ediyorum. göreve başladığından bu yana öğretmenlerin yanında oldu. sürekli eğitim adına ve öğretmenlerin çalışma hayatına desteğini verdi. seminerlere katıldı, öğrencileri dinledi, öğretmenleri dinledi.
Sosyal Devlet anlayışında engelli önceliğine ne oldu acaba? daha tartışmalı bir konu..

Var mı benim gibi bunalımda olan. Uykuları kaçan. Gelgitler yaşayan. Hayatından aklından endişelenen. Çok emek harcayıp karşılığını alamayan. Beklemekten yorulan

Sabotaj

Ekpss'den 91 aldım Türkiye 260.siyim o kadar çalıştık çabaladık 1 yıldır atama yok intihar mı edeyim ? ben bunalımda değilim çünkü işim var aldığım maaş çok az ama kaanatkar insan olduğumdan mutluyum seni anlıyabiliyorum engelinide bilmiyorum bedensel engelliysen daha da üzücü(Bedensel engellileri işe almıyorlar kolay kolay) bazı şeyleri insanların gözüne sokmak lazım bu adamları başımıza getiren bizleriz(ben hariç tabi) yorum yazanların %50si iktidara oy vermiş adam resmen adamlar salak yerine koymaya başladı bizi aralık atamasında 600 imam aldılar çok mu lazım bu ülkeye imam ? Din kültürü öğretmeni alsınlar onun yerine siz sinir olsanızda delirsenizde onları yazacağım belki akıllananlar olur... Yoksulluk sınırı 6750 lira olmuş keşke yoksul olsak diyor insan

Sabotaj

Çalışmıyorsan, çalışma durumun var ise; asgari ücretten dahi olsa işe gir. Boş kaldıkça insan kendi kendini kuruyor, stresi-bunalımı 1'se 5 yapıyor.

Mart-Haziran arası ben de bu şekildeydim, borcum da vardı biraz bankalara, 2 aydır çalışıyorum şükür rahatladı kafam da cebim de biraz.

Neyse sen çok takma o bahsettiğin kişileri. İpleri çekilmiş merak etme. İnşallah çok kısa süre sonra inecekler tepemizden

Bizim burda işsizlik çok yüksek seviyelerde. Girmek isterdim ama iş yok ki🙄

Engelliler Platformu. Siz ağustos ayına kadar atama yapılmazsa hiç kimseye söylemeden direk greve gideceğimizi kamuoyuna ilan ettiniz. İnşallah unutmadınız. Çok değil 3, 5 gün kaldı

Bakalım bir açıklama yapılacak mı greve karşı

Bakanın değişeceği kesin umarım vebalimiz de boynuna girer... Ağustos’a girdik giriyoruz bakalım bizi neler bekliyor

Saçma sapan Kişiler bakan olmuş arkadaş ya.. ayrıca mkuli arkadaşımız duyumları vardı Temmuz sonu Ağustos başı olacak diye buralarda mı en son gelişme nedir ?

Arkadaşlar bir teklifte bulunacam size. Twitter da engelliler platformuna baskı oluşturalım tarih hakkında az da olsa tiyo versin. Twitter da veremiyorsa bu siteden versin ama madem tarih almış açıklayamıyor baskı altında patlatmasın bizi boşuna

Mkuliiiiiiiiiiii

Sabotaj
Sürekli bu atama konusu odaklı yaşadıkça insanın ruhu daralıyor.Oturduğun mahallade bir çocuk parkı varsa orda yarım saat geçirmek bile insana iyi geliyor.Çocukların cıvıltısı enerjisi "hayat devam ediyor " hissiyatını veriyor.
Tv ' de "kendi kötü hikayene en iyi gelen şey başka hikayelerde seyahat etmektir" benzeri bir cümle geçmişti.Atamaya kadar olan süreyi kendine ayrımak için bir zaman dilimi varsayabilirsin mesela.Kitap okumak da bunu sağlar.Başka başka hikayeler başka başka kapılar açar.Alım gücün yoksa arkadaşlarından temin edebilirsin; oturduğun ilin kütüphanesine gidebilirsin- ulaşım bedeli sıkıntın yoktur zaten- okumak istersen illaki bulunur bir şekilde.Değiştiremediğin dururumlarda kabullenip yaşamaya devam etmenin gerekli olduğu kanaatindeyim.Senin kişisel sıkıntına sadece ailen tanık olur gerçekten hisseder.Senin mutsuzluğun onlarında hayat enerjisini emer tüketir.Bu onlarada haksızlık.Atama olunca sihirli bir değnekle yaşamımızdaki tüm olumsuzluklar yok olmayacak ki sadece parası olan mutsuzlar olacağız.Kendine bir sor atanınca dünya güllük gülistanlık mı olacak.Cevabın evetse atama odaklı yaşamaya devam et; evet değile kendin için bir şeyler yap.İnşallah her şey gönlüne göre olur.

Ademi
Kesinlikle çok haklısın. Hepsini denedim. Atanırsam çookkk mutlu olacam demiyorum ama en azından çocuğumu parka götürünce acaba benden çok bişey ister mi tedirginliğiyle gitmeyecem. Bir nebze olsun rahat edecem. Aslında bir tek kendim için değil hepimiz için uğraşıyorum. Benim gibileri lazım. Burda herkes sussa bu deveyi kim güdecek

Bazı arkadaşlar öyle bir konusuyor ki sanki iş var da biz calismiyoruz.İşe giremediğimiz icin Ekpss atamalarini bekliyoruz zaten..

Sabotaj

Umarım önce senin ve evladın için sonra da hepimiz için her şeyin en güzeli olur.Allah kolaylık versin.hepimize

Plüfovil93
Seni dün gördüm twit atmıştın. Bence hemen yüklenmeliyiz yeter artık ne kadar sıkıntılı olduğumuzu engelliler platformu görüyor anlıyor neden bu kadar merakta kavuruyor

Sabotaj

ayrıca benle sürekli kavga et insanlar kavga olan postları daha çok okuyorlar ;) merak edip bu yüzden daha çok sinirlineceksin bana

Birisi çıkar duyum der diğeri çıkar biliyoruz ama söyleyemiyoruz der diğeri çıkar dpb yi aradık öyle birşey yok der... arkadaş biz daha kendi aramızda anlaşamıyoruz onlar niye bize atama açsın!!!

Bence son çare grev arkadaşlar birlik olup grev yapmamız lazım artık
Biz kimseden sadaka değil hakkımızı istiyoruz

Saadet partisi 7 bin atama için önerge vermiş. Bu insanların hakkını ne zaman vereceksiniz demiş. Bi bakın isterseniz

Nazır cihangir islam

Bence grevi şimdiye kadar yapmalıydık. Bayrama kadar bekleyelim deniliyor. Bayrama 2 hafta kaldı ve halen bir açıklama yok .Atama olacak olsa zaten şimdiye kadar yere göğe duyururlardı.

Hayır öyle birşey olamaz. Kimse bayrama kadar beklemesin bu nedir yaaa

Bazı vekiller engelli boş kadroları için soru önergesi vermiş. Bakalım hangi bakanlıkta Ne kadar boşluk var ... yarın tbmm sitesinde görebiliriz

k6iMLy.jpg

Yanlış retweet yapmış galiba kaldırdı profilinden :)

Eğer yarın da açıklanmasa Allah hakkımızı bırakmasın ve başka da diyecek laf bulamıyorum

Eğer ATAMA TAKVİMİ açıklanmazsa ne yapilmasi düşünülüyor??? EKPSS 2018 yapılalı 15 ay oldu ve 1 ATAMA oldu. 9 ay sonra 2 YILIMIZ dolacak. Ömrümüz birşeyleri beklemekle geçiyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt