Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakan yardımcısından memur adaylarına tehdit iddiası - Cumhuriyet Türkiye Haberleri
İnsanların sesini duyurmasında çekingen davranmasını sebebi bu tarz insanlar olabilir.

Bu yüzden de sosyal politikalar bakanlığının önünde oturma eylemi bile yapılsa katılım düşük olur.Kişisel durumlarda var tabi.Vekiller nasıl bıktılarsa Konfederasyondan o açıklamayı yapmasını istemiş bile olabilirler.Beklemekten başka ne yapılabilir bilemiyorum.Zaten halıinden şikayetçi olan on kişiden fazla değil.Görünen o yani.

Bana öyle geliyor ki tahminim Eylül, Ekim ,kasım, Aralık , Ocak, şubat , Mart ... vs bu aylara dikkat edin.Bu aylardan birinde muhakkak ATAMA olacaktır tahminim. Nisan 'dan sonrasına bırakamazlar. Çünkü ÇOK uzun bir süreç. Birşeyler bekleniyor gibi ama ne çözemedim. EKİM diyip diyip duruyorlar .Bu %5 lik kota arttırılmasından sonra OLACAK ne OLACAKSA ?? Nerden baksaniz 2012 den beri alım olmuş. 2019 Alım olmadı denilirse Çok Abest kaçar. YA ARALIK ya da OCAK birşey OLACAK

Atama sayısı halada belli değil mi, ne zaman tercih yapacağız hiç açıklama yokmu

Senaryo hazır bakın göreceğiz hep beraber. Taş çatlasa 4 bin atamayı yıl sonuna yapıp 3. Atama için vakit bırakmayacaklar ve yine olan hepimize olacak

3000 atama bile olmaz benim tahminim 1000 tane olacak görürsünüz 150 ortaöğretim 400 önlisans 450 lisans alırlar

Önceki atamalar hep temmuz ayı içerisinde oldu. temmuzun sonunda ya da ağustos başı gibi net bilgi oluşmalı. Eylül,Ekim,Kasım,Aralık bu aylar atamaya çok uzak tarihler, büyük ihtimalle verilen kadro sayıları az bununla ilgili çalışma ya da beklenen özel bir durum var. fakat Dpb kapandı elinde bulunan kadroları yayınlamadı. Dpb'nin topladığı kadrolarla ilgili tam net bilgi olmadığı için ösym de net bilgi vermiyor takvimi açıklamıyor. Kadro sayısı az olduğu için belki kurumlardan gelecek yeni kadrolar da bekleniyor olabilir. çünkü atamaya çıkan çok kurum var sağlık bakanlığı bile daha normal atama klavuzunu yayınlamadı. Sağlık Bakanı klavuzu hazırlayıp ösym'ye yolladık demişti.
Belki bizim klavuzda hazır ösym yayınlamıyor olabilir. Ösym de yazın lgs,yds, yks vs... trafiği yoğun bizleri ösym de bekletiyor olabilir.

Temmuz-Ağustos 4-5 bin, Şubat-Mart 4-5 bin atama yapılması mantıklı olurdu. Bir anda 10 bin atama yaparlarsa yine çoğumuz açıkta kalacağız. Bunu hiç düşünmüyorlar, hiç kafaları çalışmıyor yemin ediyorum.

Benim görüşüm bu bakan değişmedikçe atama bekleyen engellileri zor günler bekliyor.Allah yardımcımız olsun

Doğru, Zehra Zümrüt Selçuk çok başarısız biri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 Bin atama mantıklı açıkta kalan fazla olmaz. yeni sınav ve yeni yıl geliyor. 2019'un kadrolarını eritmeliler bence %5 lik kontenjan belirlenirse ilerde bu daha iyi olacak. 10 bin vermezler gibi en fazla 4.500 olur diye düşünüyorum. kenan91

Peki kadro sayısı en fazla 4500 olursa benim ortaöğretimden aldığım 78.24529 puanla atanma ihtimalim ne olur?Sıralamam da 7812'dir... Bir bilginiz var mı?@Nurtan

Atanırsın kardeş atanırsın hadi bekleme yapma. Biz burada çoğumuz atanabilir miyiz derdindeyiz sen gelmişsin bu puanla atanabilir miyim diyorsun.
Nurtan aksine yüksek puanlılarla aynı yerleri yazan biri açıkta kalabilir, ama bir atamdan sonra yüksek puanlılar gideceği için bir ikinci atamada puanlar düşecek ve düşük puanlıların atanma şansı artacaktır.

kenan91 bende atanabilir miyim derdimdeyim. Ama ortaöğretimden 78 puanla atanıp atanmayacağımı öğrenmek istemiştim... Sizce 2019/1 EKPSS atamalarında puanlar düşecek mi?Emin misiniz?

Kederden neredeyse kötü hastalığa yakalanacam bazı densizler ise beklememizle alay ediyor. Yönetici bu densizlere bir el atsa!

O densizleri boşver onlar hiçbir halta yaramaz başkalarının emeği üstünden pirim yapmaya çalışan ve sonunda da hiçbir yere varmayan boşlardır. Dünyanın en rahat işini yapanlardır

CgrFb

Arkadaşım ortaöğretimde 78 puan bayağı düşük ben 81.460 puan ile bekliyorum aranabilir miyim bilmiyorum. Bizden alım düşük olduğu için puanlar çok düşmüyor ama atanamazsın da diyemem atanırsın da diyemem Allah büyük hepimize yardım etsin

Bu ulke adaletsizlikte rezillikte diz boyu olan bir ulke sinav olali on bes ay oldu yazik insan ulkesini secemiyorki baska bir ulkede ornegin norvec isvicre ingiltere gibi dogmak isterdim insana verilen deger belli avrupa ulkelerinde bipolara engelli raporu verilmez iki sene atak gecirmezse ilaclar kesilir tedavi biter burda sakat gozuyle bakip onune engeller cikariyor birde ustune bu adaletsizligi yapiyorlar ya insan hakkatten soguyor herseyden garip bir ulkeyiz 8 9 ay kasiyerlik yaptim uni mezunuyum is bulamadim son care ekpss ye girmek aklima geldi oda olmuyor insanlari ne hale sokuyorlar

Kimse uğraşmıyor uğraşmakta istemiyor demem o ki puanınıza güvenip bişey yapmıyorsanız yazık size..

Şahsen burda bi şeyler yapılması gerektiğine dair daha ilk atama olmadan önce çok uğraştım,birileri ses çıkarsın nerdesiniz dedim,tweet dediler tweet attım,hiç takip etmeyeceğim hesapları takip edip her yazdıklarının altına sesimizi duyun dedim ama baktım herkesi tuzu kuru bende vazgeçtim. Şu saatten sonra da hiç bi şey olacağına dair umudum yok. Oysa sınava çalışıp düzgün puan alabilmek için ders çalışırken oturmak zorunda kalmaktan vücudum yara döktü ve o yaralarla uğraşıyorum. Yeni sınavın zamanı gelmiş ama kitap kapağı kaldırmadım,bi önceki sınavdan aldığım puan ne işe yaradı ki?... Siz de çok umutlanmayın,biz sadece siyasete malzeme olarak kullanılırız. Bu acı ama gerçek. Bizi çok düşündükleri ciddiye aldıkları falan yok.

Kesinlikle haklısın ilk günden beri bas bas bağırıldı ama kimse duymak istemedi...

Sgk bile işkur üzerinden alım yapıyor. Merkezi atama ne güne kaldıysa anlam veremiyorum. tek tük işkur ilanları kime yetebilir ki? Merkezi atama da önümüzü görmek istiyoruz. açıklansın artık klavuz. Temmuz da bitiyor.

Twit atmaktan bile aciz kisiler var aramizda. Bakanların,milletvekillerinin vs twitlerine yorum yapin diyoruz bunu bile coğunuz yapmiyorsunuz. Sonuçta onlar da bu meseleyi önemsemedigimizi düşünüyorlar,yeterince sesimiz çıkmıyor.

Destek olunur ya da olunmaz. Birbirinize laf etmeden önce bakın acaba bir şeyler yapılıyor mu yapılmıyor mu? Şu an belli ki konuşulan bir şeyler var ama net tarih ve atama sayısı belli değil. Burada birbirinize hakaret edip, çemkirmenizin hiçbir faydası yok. Anca birbirinizin kalbini kırarsınız. En baştan demiştik diye, arkadaşlar boşuna heveslenmeyin. İşi olan işine baksın, işi olmayan iş baksın. Zamanı geldiğinde herkes atanır inşallah. Boş boş bekleyeceğiniz yerde kendiniz için bir şey yapınız. Kurslar ve eğitimler varsa gidiniz. Buradan yazmakla, birbirimize çemkirmekle olmuyor. Ve evet öğretmenler kadar organize olamıyoruz ama elden gelen de bu şu anda. Hayırlısı artık.

Yeni bağırmıyoruz ki ilk sınav öncesi bile söyledik bağırdık çağırdık ya allah aşkına kimse kılını kıpırdatmadı o kadar söyledik bakın atama sayısı az olacak diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt