Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Druid
Adam oy verdim dememiş oy vermeyecem tepkiliyim demiş. Sen ne yine sardın bize. Biz oy verdik mi ya da gördün mü bize ikide bir oy verdiniz beyninizi kullansaydınız diye ithamlarda bulunuyorsun. Senin yazılarını okuyunca beynime kan sıçrıyor. Dünyanın en kolay işi suçlu aramak. Sen beynini kulanabilseydin bizim gibileriyle aynı yolda olmazdın beynini kullananların yanında olurdun.maalesef senle amacımız aynı ama gidişatımız farklı

Sabotaj

Benim de her türlü platformda ilgili ilgisiz herkese yapılan yalvarmaları görünce beynime kan sıçrıyor.Durum çok onur kırıcı.Düştüğümüz duruma kızmıyorsunuz da druid' in söylediklerine mi alınıyorsunuz.

Meb 'te daha bu hafta öğretmenlere anket yapılmış."kurumunuz engelli çalıştırılmaya uygun mu "diye soruluyor.Meali: engelli mesai arkadaşı ister misiniz? evet meali böyle çünkü bina vs ilgili bir durum idareye sorulmuyor da mevcut çalışanlara soruluyor.

Peki bu zihniyetin sorumlusu kim? Engelliye böyle bakan yönetim anlayışını tercih eden insanlar cidden "beynini kullanıyor mudur" Aile gelir kriteri yüzünden ailenizin verdiği harçlığa sizi mecbur bırakan kim? Hastanede orda burda çektiğiniz sıkıntıyı gidermeyen umrunda bile olmayan yönetimlerin müsebbibi kim? Herkes bunu bir sorgulasın.İnsan onuruna yakışır bir şekilde yaşıyor muyum diye sorgulasın.Seçimlerimle bu yaşadıklarıma ben de sebep oluyor muyum diye sorsun.Kendi payına yapabileceğini yaptığını düşünen başkasının yerine alınganlık yapmasın.
Kapısına (kapı da babasının kapısı değil devlet kapısı) gitseniz kovulacağınız insanların fotolarını profiline sabitleyen arkadaşlarada akıl fikir diliyorum.Zaten size verilmesi gereken için bazı arkadaşların nimeti kuldan bilmesine şahit oldukça hayretler içinde kalıyorum.

İŞKUR üzerinden yine bir ton (62 kişilik) ilan açılmış.

Böyle böyle kurumların kontenjanını doldurup "açığımız kalmadı, atamaları işkur üzerinden yaptık" demeyi planlıyorlar herhalde.

temmuz nerdeyse bittti inşallah ağustosta olur da herkes bu sıkıntıdan kurtulur.

Son düzenleme:
Turhan içliyi görevini yapmamaktan ve engellilerin haklarını kesinlikle savunmadığın dan istifaya davet ediyorum. #Turhaniçliistifa

Bizi bu sıkıntılara koyan Turhan içli. Dünyanın en pasif başkanı. Kesinlikle istifa. Eğer bugün de bir açıklama yapılmazsa kesinlikle bitti o atama yapılmayacak

Ya bir grev planlanmalı. Yapacaz deyip durdular. Süreci hızlandırabilirlerdi böylelikle. Bu arada
Mkuli
Tekrardan sorma şansın var mı o arkadaşa.temmuz bitti atama olur mu acaba bu saatten sonra

Hamza60
Kardes benden bundan 1 ay once dedim grev yapilamasi konusunda halen diyorum hic vakit kaybedilmeden hemen bir grev yapilmali

Bu arada Hamza60 seni taniyamadim

Boşuna beklemeyelim atama olsa bile lise 85 puana zor iner. O yüzden büyük çoğunluk için pek de umut yok...

Akşam tag çalışması yapalım mı Zehra zümrüt adına. Zehra zümrüt istifa

Sene sonuna doğru bi alım olacak sanırım 2020 sınav öncesi atama yapmamak için

Yazık gerçekten yazık. Bari 2019'da bir tane atama yapacaklarsa 8-9 bin atama yapsınlar. İçimiz kan ağlıyor ya sınav olalı 15 ay oldu...

kenan91

Nacizane fikrim. Birilerini karşımıza alarak sonuç alamayacağımız aksine itici görüneceğimiz yönünde... Bence maduriyetlerimiz üzerinden gitmek daha etkili bir çözüm olacaktır

Dediğini yaparak hiçbir şekilde sonuç alamadık bu zamana kadar.

Tato78
Biz aylardır mağduriyetimizle bir santim yol kat edebildik mi. Hani tarih bile yok. Ancak istifa sözüne dayanarak ciddiyetimizi ortaya koyabiliriz

Kenan91
Eğer o tagı açarsan altına herkes yazar ve tıklar engelli olanı olmayanı. Çünkü çalışma bakanı herkesi ilgilendiren şeyler var. Bütün atanamayanlar da yazar

Biraz daha bekleyelim, Ağustos gibi atama olacak dendi az bir zaman var, eğer istediğimiz gibi olmazsa güzel bi tag açalım

ilk atamadaki senaryonun aynısı malesef
beklettiler beklettiler sınavdan 7 ay geçti şaka gibi 2500 alım yaptılar

umarım yine öyle olmaz

gidişat kılavuz eylül ekim gibi çıkacak gibi duruyor

inşallah yanılırım da güzel bir alım olur

kimse engellileri adam yerine koymuyor şaka gibi

Herşey belli kandırıldık ... elimize verecekler 3-4 bin kadro bitirecekler atamayı...

Arkadaşlar kim bilir ne çaresizler var ve bu allahın belası atamayı bekleyen. Ne hallere düştük ya hale bakar mısın. Ben bunalıma girdim bu sessizlikten Allah aşkına hiç mi bir açıklama yapılmaz Allah belanızı versin yaa

bide bana laf ediyorsunuz :D ananıza babanıza bunları anlatmassınız gelir burda kem küm ederseniz iktidar sizi atamasada yine başa gelecek malum başka müslüman parti yok atama kimin umrunda oy verirken facebookta ülkemi vatanımı savundum vs paylaşımları atmayı bilirsiniz(aile üyelerinizide kastediyorum) sonra alın size ülke işşiz güçsüz zengin paranın içinde yüzerken siz sürünün ama olsun vatanı savundunuz...

ademî

sana da helal olsun kardeşim beni anlamışın bunların borusu anca bana öter :D emin ol seçimde %70 i malum partiye verecek oyunu

Ekpss sisteminin çok eksikliği var 2019 gelmesine rağmen sadece puanların 4 yıl kullanımıyla ilgili değişiklik yapıldı. bu da zaten işe yarayan bi durum olmadı. Öğretmenlere değil kurumlar da çalışan engellilerle yapılmalı anket.
Hangi sistemde ne doğru ki ? kadroları ve klavuzu dileniyorsak bu bizlerin suçu değil.

bakan her engellinin iş koçu olcak diyor mühendis olduk kadro açmıyor 2014 de açıyor ondan sonra açmıyor mebin 932 bin personeli var tabiki onun yüzde 3 çok olacak haliyle en çok açık o kurumdan olacak engellinin hiç mi hayali yok mebde torpille giren bir işçi lisans mezunundan daha çok maaş alıyor bence en büyük engel bu zihniyet hiç mi dert eden yok kafa yoran yok

Burası siyasi bir platform değil. Kimin hangi partiye oy verdiğini bilmeden burda yüzdelik bile veriyorsun. Bir iş yaptığın yok bari boş konuşma kardeş.

Memurlar Net e yazmalıyız ekpss tercih klavuzu için haber yapabilir. kpss için çok haber yapıldı. Twitter fazla etkili olmadı. Memurlar netin whatsap hattı da var ordan da yazabilirsiniz.

Memurlar NET Whatsap hattı 0 532 540 0 590

Acil olarak bir eylem planı yapılmalı. Türkiye engelliler platformu tarih ve sayıyı bilip açıklayamayacaklarını söylüyor. Engelliler konfederasyonu ise herhangi bir atamanın sayının olmadığını söylüyor. Biz susarsak hiçbir şey yapmazsak eğer kusura bakmayın ama atanmamamız haktır Kimse de ağlamasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt