Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birileri çıkıyor 2 ay içinde atama olacak diyor diyosunda onu diyen de turhan içli jajao34

Tabiki resmi bir aciklama olmamasi insani endiselendiriyor dusunduruyor ama bu engelliler platformu çocuk oyuncagi mi adamlar gorusmedikleri birileriyle olmayan aciklamalari gelip bize atamayi bekleyen binlerce insana aciklama yapma ihtiyaci duysunlar.Bizim umudumuzla niye oynasin arladaslar demekki bir gorusme bir bilgi varki aciklama yapma ihtiyaci duyuyorlar.Bu arada gecen senelere baktigimizda Ekpss hicbir zaman normal kpss gibi onemsenmedi neden? Cunku sayimiz ve alim sayisi az zaten.Bir yetkili aniden bir aciklama yapar bir bu kadar engelli alacaz der ve alirlar.Yani cok da buyuklerden bir aciklama yapmayi beklememek lazim misal Cumhurbaskani cikip aciklma yapmaz alt tarafi bi kac bin alim yapacaklar zaten.Branş sralamalarinin aciklanmasi da pek uzun zor bir iş degil klavuz aciklansin o hemen aciklanabilir tercihlerden bi kac gun omce bile aciklanabilir bunlara takilmayalimm.

Turhan içli kime nezaman açıklamış? Adam benim öyle bir açıklamam yok diyor. İnanmak istediğinize inanın arkadaşım siz bilirsiniz

Bu Türkiye engelliler platformu resmi Twitter adresinden yapılan açıklamalardan Turhan içli nin haberi yok mu yani. Garip

Turhan içli bizi zerre ilgilendirmiyor. Aylardır adamlardan randıman mı aldık kardeşim. TBMM yi ziyaret eden birkaç gariban arkadaşımıza güveniyorum o kadar. Çünkü onlar zahmet edip oraya kadar gitmişler bizler için. Lütfen arkadaşlar hepimiz çok gerildik yazmayalım buradan birbirimize artık. Perişan oldu herkes. Dilerim Zehra zümrütün son bakanlığı olur bir daha asla karşımıza çıkmaz. 8 ay oldu ve o bizi insan yerine bile koymadı. Hayatımda gördüğüm en büyük rezalet. Bu kadarı olamaz

burda konuşmalar tamamen boş yaa çöpden farkınız yok kimse sallamıyor kimse etmiyor kimse vermez demekten başka bişe yaptığınız yok

Conqueror0640
Peki senin yaptığın bir girişim var mı. Sen nasıl bir çaba gösterdin de biz geri kaldık senden

Sen bizim bu haykırışlarımızı çöp diye mi nitelendiriyorsun. Yazık sana ya. Ben seni bu sitede ilk kez görüyorum

Arkadaş ben atama yok diyorum çünkü yetkili bir ağızdan atama var diye duymadım. Sen kimden duydun? Kaç tane vekil tanıyorsun? Tanıdığım ve samimi olduğum 3 vekil var 3 ü ile de konuştum. Ama kimse bana şu tarihte atama olacak demedi. İnsanları ümitlendirmeyin diyoruz. Kötü mü yapıyoruz? Benim işe ihtiyacım yok ama istanbuldan memleketime gitmek için atanmaya mecburum. Atanmasamda belki olur ama burada işi gücü olmayan insanlar var yazık insanlara. Ne geçiyor elinize yalan dolanla? Atama olacaksa çıkar bir yetkili açıklar. Yok tarih konusunda baskı yiyorlarmış bilmem ne. Tarih verin kardeşim ozaman. Kaç kişi nezaman alınacak söyleyin buyrun.

İnsanları ümitlendirmeyin. Madem ATAMA olacak niye TARİH vermiyorlar ???

Son düzenleme:
Herkes bekleyiş içinde umutsuz olmaya ve kötü düşünmeye gerek yok. bugüne kadar atama ile ilgili haber duymadık doğru fakat Engelli platformu sonuçta bizi temsil ediyor. olmayan bişeyi de söylemezler. bizler kadar onlar da mücadele veriyor. olumsuz düşüncenizi söyleyerek umutsuzluğa düşüren arkadaşlar var aramızda biz atama olacağına ve yakında klavuzun yayınlacağına inanıyoruz. inanmadan ve ümit etmeden yaşamak olmaz. aramızda ilk defa 2018 de sınava girenler var. bir de 2014'den bu yana tercih yapıp atanamayanlar sonuçta atama olacaktır. gereksiz söz sarf edip insanların canını sıkmaya ve umutsuzluğa düşürmeye gerek yok.

jajao34

Arkadaş madem işe ihtiyacım yok diyorsun o zaman konuşma. Bu yıl atama olacağı kesin sadece tarih belli değil.Bu yüzden insanların moralini BOZMA!!

Boş konuşan biri daha!!

dolu konuşanları görücez. Bayram seyran derken 3 aralığa gider bu takvim. Ben size ümitsiz olun demiyorum gerçekçi olun diyorum.

Arkadaşlar yapmayın böyle lütfen çoğu arkadaşımızın hayalleri var bin bir zorlukla atanmayı bekliyorlar zaten yeterince üzülüyoruz birde biz kendimiz birbirimizi üzecek şeyler söylemeyelim rica ediyorum arkadaşlar.Bunalımda olan çok arkadaşımız var onlara moral vermek yerine onların ümitlerini bitirecek sözler sarf etmeyin bekleyip göreceğiz neler olacağını ALLAH her zaman ihtiyacı olanlarla olsun inşallah.

Jajao Sen yenisin galiba arkadaşım milleti üzmeye hakkın yok.

100 kişiden 1 kişi bu iş için mücadele etti. Keşke hep beraber saha çalışmasında olsaydık sadece buradan değil mecliste bakanlıkta da konuşmaya gitseydik :)

Arkadaşım ben mi anlatamıyorum anlayamadım. Ben atama yapacak kişi yada atama için görüşme yapan kişi değilim. Diyorum ki yok şurdan duydum yok burdan duydum diyerek insanlara ümit verenler var. Bu kişilerin hiçbir ciddi dayanağı yok. Kendinizi kaptırıp bu insanlara ümitlenmeyin daha çok üzülürsünüz. Bu zamana kadar atama yapılmaması anlamsız. Bazı kişiler atama takviminin gecikmiş olmasından ötürü tahmin yapıyorlar. Bence de bu ay atama olmalı. Ama olmuyor adamlar yapmıyor. Bir yetkili çıkıpta alım yapmıyoruz dese ona bile razıyız artık. Bilinmezlik yorucu. Ben kimseyi hedef alarak konuşmuyorum ve lütfen herkes yazdığını birkere daha okuyup öyle göndersin. Umarım siz haklı çıkarsınız atama olur.

Arkadaslar morelinizi bozmayin burda morel bozup duran kisilere bakmayin o atamayi elinde sonunda yapcaklar hic bir sekilde kacislari yok ve yakin zamandada aciklanir gorursunuz gonlumuzu ferah tutalim

burada ''morel'' bozan birileri varsa o da herhangi bir kaynağı olmadan bu tarihte atama olacak dıdımın dıdısının dıdısının dıdısı dedi diye kaynak sallayan insanlardır.
evet normal koşullarda bu tarihlerde atama olması gerekiyordu. fakat ne branş sıralamaları güncellendi, ne de kılavuz yayınlandı. engelli dernekleri aralıktan bu yana insanları 2019'a girdiğimizde açıklama olacak, engelliler haftasında açıklama olacak, seçim öncesi açıklama olacak, seçim sonrası açıklama olacak, yok haziranda açıklama olacak, yok kadrolar belli ama bizim söylememizi istemiyorlar 1-2 aya açıklama olacak diye oyalamakla meşgul.

ortada ''morel'' bozan bir kitle varsa o da güzel bir haber bekleyen insanlara olmayan bir şeyin haberini veren kişilerdir. bir kaç gün önce o kadar gereksiz bir umutla salladı ki bazıları ciddi ciddi kaç atama olacak ben bu puanla atanır mıyım muhabbetleri döndü.

ortada hiç bir resmi açıklama yok, ortada hiç bir resmi dedikodu yok, sadece bir tane derneğin insanları sakinleştirip durması var.

yerleştirme olacaksa olacak, ama şu an için bir gelişme yok. evet bu tarihlerde bir gelişme yaşanması gerekiyor normalde ama ŞU ANLIK HİÇ BİR GELİŞME YOK.

Ben de bunu diyorum ama anlatamıyorum. Şimdiye kadar beni taşlıyorlardı artık seni de taşlayacaklar 😀

Buyrun Turhan İçli'nin açıklaması.

Engelliler Konfederasyonu Başkanı Av. Turhan İçli beklenen EKPSS atamalarına ilişkin açıklama yaptı. Engellilerin EKPSS ataması için TBMM yaptığı ziyaretin kendileri ile bir ilgisi olmadığını bildiren İçli, DPB başkanını ile yatığı EKPSS ataması hakkında bilgi verdi, engelli kotasının yüzde 5'e çıkacağının kesin olduğuna ilişkin ifadeler yanıltıcıdır dedi.

Engelliler Konfederasyonu Başkanı Av. Turhan İçli'nin EKPSS atamalarına ilişkin yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir.

ENGELLİ ATAMALARINA İLİŞKİN YANLIŞ BİLGİLENDİRMELER HAKKINDA DUYURU

Değerli Arkadaşlar, atanamayan engelli bir grup tarafından oluşturulan Türkiye Engelliler Platformu facebook sayfasında çıkan birtakım haberler dolayısıyla bu haberler bizim tarafımızdan veriliyormuş gibi sıklıkla aranıp atamaların söz verilmesine rağmen neden yapılmadığı sorulmaktadır. Belirtmek isteriz ki öncelikle bu haberler kamuoyuna bizim tarafımızdan duyurulmamıştır. Hatta Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etmek isteyen arkadaşlara muhatabın Türkiye Büyük Millet Meclisi değil Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olduğunu belirterek bu ziyaretlere katılmayacağımızı bildirmiştik. TBMM'de çeşitli partilere mensup milletvekillerinin tahmini sözlerine dayanılarak, engelli kamuoyunu umutlandırmak doğru değildir. Hükumet 23 Haziran yerel seçimlerine kilitlendiği için engellilere yönelik çalışmalarını ertelemiş gözükmektedir. Bu sürecin ne zaman başlayacağı ve EKPSS atamalarının ne zaman yapılacağı tahminlerin ötesinde kesin bir bilgiye dayanmamaktadır. En son 16 Temmuz 2019 tarihinde telefon görüşmesi yaptığım Devlet Personel Başkanı Sayın Enes Polat, henüz hükumetten bu doğrultuda bir talimat gelmediğini, EKPSS atama zamanının bilinmediğini, çalışmaların sürdürülmekte olduğunu söylemiştir.

Engelli kotalarının % 5'e çıkacağının kesin olduğuna ilişkin ifadeler yanıltıcıdır. Henüz Meclisin gündeminde bu çeşit yasa taslakları bulunmamaktadır. Bugünkü ekonomik krizde böyle bir düzenlemenin yapılıp yapılmayacağı da tartışmalıdır. Engeli kitlesine boşa umut verecek kesin söylemlerden kaçınılmalıdır.

Konfederasyonumuz tarafından Meclisin toplanacağı Ekim ayından itibaren gerek atamalar, gerekse diğer istihdam sorumları ile ilgili çalışmalar sürdürülecektir.
Bilgilerinize saygıyla sunarım.

Av. Turhan İçli

Alıntı: engelsizler net
Engelliler Konfederasyonu

Biz kimseyi taşlamıyoruz. Allahımdan dilerim bir daha atama yapmazlar. Eğer krize neden engelli atamasıysa hiç atama yapmasınlar. 7 ay bitti Turhan içliye zahmet olmuş nasıl oldu da konuştu. Dünya kadar insan atadılar bir kaç tane engelli için yok çalışma yapıyoruz yok kriz var. Allah hakkımızı bırakmasın

TATİLE GİRMEDEN ÖNCE ÇALIŞMALARI SÜRDĞRMÜYORSANIZ BU SAATTEN SONRA HİÇ SÜRDÜRMEYİN BÖYLE BAŞKANLIK YÜRÜTÜLMEZ AYRICA MECLİSİN 2.5 AY TATİL YAPMASI DA NEFİS MALUM ÇOK YORULUYORLARDIR.

Evet arkadaşlar sen - ben - biz BÜYÜK SES getirmedikçe takan olmayacak bu kadar basittir ekmek sahibi olmak istiyorsak bayramdan sonra Ankara’da tüm platform olarak toplanalım!.

Rabbim biliyor bizim ne sıkıntı çektiğimizi .ALLAH 'dan dileğim inşallah bir gün atanıp bizde MEMUR olacağız.

Ne iş yapıyor bu konfederasyon ? Ya da bu engelliler platformu? Arkadaşım hakikatli bir planınız yok mu . Artık herkes kalksın birlikte birşey yapalım yerinizde oturup mesajla çözmeye çalışmayın kalkın artık...

Engelliler Platformu grev yapacağız demişti. Gerçekten kime güveneceğimi çok şaşırdım

Grev yapmalıyız ve de sonuna kadar en az 5 bin atama olması için kalkın artık

Arkadaşlar grev falan o işler burada yazmak kadar kolay değil. Sanırım her zaman olduğu gibi kaderimize razı olup bir köşede , birilerinin üstümüzden oy tüccarlığı yapmasını bekleyeceğiz. Lanet olsun ki ben bu hayata geldim.

Ok , yaydan çıktı. Biz bu puanları kolay almadık
Harekete geçmek lazım. 1 sene bitmek üzere ve emeğimizin heba olmasını seyredemeyiz.Hepimizin bir hayali var. ALLAH hepimize İŞ Sahibi olmayı nasip etsin.Benim tahminim SINAVA kadar yani EKPSS-2020 ye kadar muhakkak 1 ATAMA olacaktır. Ama hangi ay olur onu bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt