Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu % 3 engelli personel alımı %5 'e çıkıp, çıkmamasına göre engelli kamu personel alım sayısı ona göre belli olacaktır .Tahminim bu yöndedir. Ondan sonra Atamaya çıkacaklardır.

O engelli kotası artışına göre sayı netleşecek. Tahminim Aralık, Ocak gibi bizim atamamızı yaparlar inşallah diye düşünüyorum. Şubat, Mart ayına kalmaz diye düşünüyorum. Çünkü Şubat , Mart gibi EKPSS 2020 basvurulari alınır. Nisan 2020 de SINAVI yaparlar .

arkadaşlar biri yazmıştı bu forumda bu hafta sonuna kadar açıklanacak kılavuz vs ben mi yanlış okudum

twitter felan atmışlardı hani o da mı yalan çıktı yoksa

kadro oranı yüksek olsa bari, rabbim atanmayı bekleyen tüm dostlarımın yüzüne baksın
emeklerinizi boşa götürmesin

BÜTÇE görüşmeleri ve ekpss kota yükseltilmesinin olup - olamayacağı durumuna göre netleştir ATAMALAR ve kişi sayısı . FİNANSAL KAYNAK ATAMALARDA önemlidir.Ondan sonra sayıda netleştir ve ATAMA da olur.Çünkü Finansal kaynağa göre ne kadar sayıda eleman alacağınız sayı belirginleşir. BÜTÇE fazla mı veriyor ya da BÜTÇE açık mi veriyor bunlar etkilidir.

Yasa onaylansa bile bir ayda düzenlemesini yapıp kadro sayısını arttırmazlar. Sadece oyalamalarının sebebi bize sınava yakın atama yapıp tekrar bir atama istememize engel olmaları içindir

Yani diyeceğim şudur ki ortada herhangi bir önemli hareket olmadan kaale alınmıyoruz

Mkuli
Arkadaş demişti 10 12 güne kılavuz açıklanır diyaile ve sosyal politikalardan duymuşum demişti

https://sgkrehberi.com/haber/219530..._content=daily&utm_campaign=Memurlar_Anasayfa
Nasıl bir haber başlık heyecan veriyor içerikse aynı şeyler. Ekpss ile tek söz yok içinde

Türkiye Engelliler Platformu

7) Türkiye Engelliler Platformu adına yapılan karalama ve iftira kampanyasını kamuoyunun vicdanına bıraktığımızı duyururuz. Saygılarımızla.

6) milletvekillerinin bilgisi doğrultusunda olduğu, engelli atamalarının yapılmasına ilişkin haberi ise Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Devlet Personel Müdürlüğü'nden aldığımızı tekrardan hatırlatıyoruz.

5) Yaptığımız basın açıklamaları ve görüşmelerine neden katılım sağlamadıkları bize yöneltilen asılsız ve maksatlı açıklamalarda belli olmaktadır. Engelli kotasının %5'e çıkacağı haberi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden aldığımız AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ++

4) Kamuda engelli kota sorunu ve atamaların arttırılması ile ilgili mücadelemizi Türkiye Engelliler Platformu olarak biz üstlendik. Bu süreçte Engelliler Konfederasyonu'n neden destek vermedi?

3) bu zaman içerisinde hiçbir kurumun ismini verip çalışma yapmadık. 2012 yılından beri yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı atama süreçlerini yakından takip ediyor, saha ve protokol çalışmalarını hiçbir kurum güdümünde olmadan sürdürmekteyiz. +

2) ile ilgili haberlerimizin asılsız olduğunu ortaya atmıştır. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı atamaları ve kamuda engelli kotasının arttırılması çalışmaları süreci ile ilgili olarak hiçbir konfederasyon,dernek güdümünde olan kuruluşlarla bağlantımız olmadığı gibi ++

1) Engelliler Konfederasyonu başkanlık görevini yürütmekte olan Turhan İçli'nin resmi sosyal hesabı tarafından yapılan talihsiz ve maksatlı duyuruya göre, Türkiye Engelliler Platformu olarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı atamaları ve engelli kotasının arttırılması ++
Turhan içlinin açıklamasına karşılık açıklama yapılmış. peki biz hangisine inanmalıyız?

Son düzenleme:
Kimsenin birbirinden haberi yok. Biri yok diyor diğeri var diyor. Gidin aranızda anlaşın vatandaşa öyle bilgi verin kardeşim. Ama telefon görüşmelerinden edindiğim izlenim şu ki Turhan İçli'nin umrunda değil atama olup olmaması. Adam 15 temmuzda meclisin tatil olacağını bile bile 16 temmuzda meclise gidicem diyor. Gel de art niyetli düşünme! Arkadaşlar birilerinin koltuk mücadelesine ve siyasi geleceğine malzeme oluyoruz. Bize hiçbir zaman saygı gösterilmedi eskiden 'acıyorlardı' şimdi sallayan yok. Allah herşeyi görür. Allah'ın sınavında Allah hepimizin hesabını sorar.

Ben engelli platformuna daha çok güveniyorum. Onun çabasına ilgisine dayanarak ağustosta atama olacağına inanıyorum çok çok bir ay sarkar

Turhan içli aylardır Nerdeydi aylardır açıklaması bu muydu. Ona hiç itimat etmiyorum. İnşallah engelliler platformu haklı çıkar da görürler

Yani bilemiyorum adamlar gereksiz yerde neden iki ay içinde atama olacak desinlerki önemli bir gerekceleri varki öyle diyorlar yok atama olmazsa onlarında itibarı söz konusu kimse kendini güvenilmez göstermek istemez sonuçta atama olmazsa onlara olan guvenimizde saygimizda yok olur bide platform elinden geleni yapıyor TBMM gitmeleri gerçektende takdire şayan birşey konfederasyon başkanının yapması gereken şeyi onlar yaptı bu konfederasyon birşeyler yapmış olsaydı çoktan kota %5 olmuştu atanmistikta ama koltuk rahat olunca insan yatmak ister birşeyler yapmak degil herhalde

650

BEKLEYİN BAKALIM KARDEŞLERİM ALLAHIN İZNİYLE ATANACAKSINIZ 2023'E

Turhan içli sen böyle mi sahip çıkacaksın bize. Sanane krizden adamlar atama yapacak sen böyle mi destek veriyorsun. Şimdiden atamanın yapılmayacağını kabul etmişsin. Ya vallahi açıklamasına çıldıracam ya. Destek olmuyor zaten ama bari çomak sokmasın

Gamlı Baykuş

Ağzına, parmaklarına sağlık.

Hayal satmayı da, hayal satanları da çok seviyor bizim millet. Bıkmıyorlar kandırılmaktan, sonunda hayal kırıklığına uğramaktan.

İç huzurum bozuldu herkese akıl payı olur artık bu 9aylİK bekleme ne zaman takvim çıkarsa ona inanırım

Her beklediğim GÜN Eziyet gibi. Bakiyorum Atama haberi yook. Kendime soruyorum. Puanım mı düşük ?? LİSANS EKPSSP3 : 80,467
(2018 PUANI )Oturdum EKPSS 2020 çalışıyorum. Nerde hata yapıyoruz ?? ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCI OLSUN.

guleman18 Bende öyleyim emin ol ki çoğumuz böyle. Lise 83.89 puanla bekliyorum umudum yok. Bi daha sınava hazırlanmak zor... zaten liseye az kadro açılıyor ne yapacağız bilemedim

Komik bir atama sayısı gelecek herkesin yüksek puanları çöp olacak kpss de 90 puanla atanamadılar memurluk işi torpil işine dönmüş

Yarin pzartesi eger ki pazartesi ve cuma ya kadar bir haber cikti cikti cikmadi atama zor ufukta

Kötü giden ekonomik tablonun en büyük mağdurları olduk. Sınava girmenin de ne kadar gereksiz olduğunu gördük. Allah hepimize sabır versin. 3 aralıkta davet edileceğim hiçbir tören , yemek vs buluşmaya gitmeyeceğim. Siyasilerin kişisel olarak üzerimden ajitasyonla prim yapmalarına müsade etmeyeceğim.

jajao34 Artık normal hayata devam etmeliyiz bu atama işi sıktı sorunlu olduğu belli bizi yok sayanlarada seçimlerde vereceğimiz cevap ağır olacaktır

Normal hayatımıza dönemiyoruz maalesef. Zehra zümrüt AKP iktidarı boyunca en pasif bakan seçilmiş Twitterdan bakabilirsiniz. Umarım bu haftaiçi bişey çıkar. Yoksa ağustosta bile atama olması mümkün değil

keşke oy verirken az beyninizi kullansanız :( böyle olcağı çok belliydi 600 imam aldılar aralıkta hep kendi adamlarına çalışıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt