Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yapılacak olan bu atamada lisans puanları ne kadar düşer acaba fikri olan var mı?

Dorsalis Pedialis

Pışpışlayıp gönderiyorlar, sırtlarını sıvazlayıp gönderiyorlar; bu durumdan daha çok benim kullandığım pışpışlama kelimesi rahatsız ediyor seni demek? Süper durumun o zaman. Tek derdin bu olsun.

Arkadaşlarımızı atanamama yada takvim açıklamasının yapılmaması hiç rahatsız etmiyor yazık valla çok yazık ...

Atama hakkında engelliler platformu tweetır da açıklama yapmış arkadaşlar. Klavuz çok yakında açıklanacakmış :eek:

Nurtan
Evet ben de okudum yazıyı. Engelliler platformu aile ve sosyal politikalardan aldığımız bilgiye göre kılavuz yakında açıklanacakmış demiş

Bu atamayla yetinmeyeceğiz değil mi ? Bir atama daha hakkımızı istemeliyiz. 2016 sınavına girenler 3 atama aldıysa bizde alırız

en azından 5 binden fazla bir alım olursa biraz nefes alır millet ama zor görünüyor...

Yarın 19 temmuzda açıklanırsa kılavuz, 1 ay sonra bayramdan sonra 19 ağustos pazartesi atamalar olur.

Klavuzun ve atama takviminin açıklanmaması büyük ihtimalle kadroların belirlenmesi ve sayı olarak yükseltmeye gidilmesi yönünde olabilir. Bu atama da önümüze farklı tercihler çıkabilir belki. sanki herşey süpriz olacakmış gibi geliyor.:rolleyes:

Bence sürpriz yok sadece oyalanıyoruz ve şunu da unutmayın sınava yakınlaştı bu atamadan sonra tekrar bir atama istemememiz için gecikiyor bu da ihtimal :)

çok güzel bir haber eğer doğruysa hadi gözünüz aydın diyeyim :))

Kılavuz yayınlanmadan önce branş sıralamalarınin güncellenmesi gerekmiyor mu?

begdili

öyle. yani ben bu beklentiyi anlamıyorum neredeyse 2 aydır zaten bu engelliler bilmemnesi kadrolar belli de beklememizi istiyorlar söylemek için diyor. bu kaçıncı defa oluyor ben bir gelişme göremiyorum ki ortada seçim öncesi dediklerini hala tekrarlamaktan başka bir şey yapmıyorlar 31 mart öncesi de aynı şeyleri söylüyordu bu engelliler federasyonu şimdi de aynı şeyleri söylüyorlar. ben o yüzden ortada bir beklenti olmasını anlayamıyorum. umarım yanılıyorumdur elbette ama ben çok da umutlu değilim, ve insanlara böyle umut verilmesini de desteklemiyorum.

(Gamlı Baykuş) doğru söylüyor . Engelliler federasyonu daha önce de aynı şeyleri söylemişti. Bu fikrinize katılıyorum . UMARIM yanılırız.

Ben ilk defa 2018 de sınava girdim. 7 ay atama bekledik 2500 kadro görünce çok şaşırdım şimdide hala bi belirsizlik içindeyiz atama takviminin belli olması çok mu zor bunca insan umutla beklerken sene başı bi takvim belirleseniz...

Bu sabah osym cagri merkezini aradim ekspss atamalariyla ilgili elinize ulasan bir bilgi tarih var mi dedim
Hayir atama tarihi belli değil dedi.umarim bu ay icinde klavuz aciklanir.🙏

Burada boş boş polyannacılık oynuyorsunuz bunlar alım yapsa bile yetmez ki benim tahminim aralık gibi yapcaklar :D Boş boş yazın durun burda kendinizi kandırın

Arkadaşlar konfederasyon başkanıyla görüştüm henüz bakanlıktan randevu alamadık dedi. Dpb ile görüşmüşler onay verilmedi denmiş. Yani anlayacağınız yalandan atıp tutanlara inanmayın. Kimsenin bizi salladığı yok.

Arkadaşlar çaresizliğimiz ortak. Birilerinin başından savmak için ha şu ay ha bu ay diye açıklamalarına inanmayın. Söz ettiğim kişiler engelli platformundaki kişiler. Ortada tek bir yetkilinin açıklaması yok. Engelli konfederasyon başkanı turhan içli bakanlıkla görüşemedik randevu alamadık diyor. Birileri çıkıyor 2 ay içinde atama olacak diyor. Mantıken bakıldığında aylardır tek bir somut adım atılmamış olması sağlıklı bir iletişimin olmamasından. Bilgi kirliliğinden başka birşey yok. Dpb na sormuşlar ve talimat gelmedi denmiş. Talimatı kim verecekse onunla görüşme yapılamıyor. Talimatı verecek kişi açıklama yapmıyorsa nasıl atama olabilir? Aylardır beklediğimiz yetmiyormuş gibi birde ümitlendirip dalga geçiyorlar. Dilerim Allah bana verdiğinin 10 katını verir o kişilere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt