Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnizadam

Dediğim gibi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah zor ve stresli bir dönemden geçiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun

Kısacası keyifleri isterse açarlar kadroları atanırız ya da böyle boş otururuz

sınavdan önce kesin bir tane daha açarlar kadro ondan şüpheniz olmasın canlar

ama üçüncü atamayı yapmazlar (2016 sınavında giren kişiler gibi açlık grevi yapılıp üçüncü atamayı onlar son anda almışlardı yine öyle bir şey olursa bir şey diyemem) ama bunun haricinde sınavdan önce bir tane daha alım olur en fazla
inşallah o da güzel yüksek bir alım olur

Skolyoz23 bir atama bile yetmiyor cidden hesaplayan birisi yetmeyeceğini bilir. 4000 tahmin söyleyelim bunun 1300 ortaöğretim, 1400 önlisans, 1100 lisans olsa bile geriye kalan kuraya verilse puanlar yine belli . Ortaöğretim 85-86 olur, önlisans 80 nin altında 3 puan az çok fark eder... yani bu atama yine büyük bi değişiklik yapmaz...

2000 mi verecekler lisansa :) yok artık daha neler ..

60 bin ortaöğretim e en çok pay verilmesi gerek adaletli olunursa

EKPSS 2020 facebook grup sayfasında okudum . Bir tane çocuk yazmış tanımıyorum. ÖSYM 'yi aramış ARALIK ' ta ATAMA demişler ne kadar doğru bilemem

Teşekkür ederim .( Yalnızadam) neye inanacagimizi , neye güvenecegimize şaşırmış durumdayım.

Bizde artık umudu kestik zaten. Bi yere varılmıyor böyle

@Sabotaj usta benim yazdığım meclisten alınmış bilgi yani umarım bunu da ters köşe yapmazlar

Psikoloji bırakmadı ki bu atama

Ya herkes bir tarih yazıyor lütfen artık kafamızı karıştırmayın. Delirecem yaa

Lisanstan bir çok öğretmen atandı alımlar olduğunda zaten son alımlarla beraber puanlar düşmüştü. Önlisans ise lisans ile ortalama aynı sayılara sahip. Tabi kimsenin hakkına girmek değil ama en çok kadronun liseye verilmesi gerek. Bildiğim kadarıylada sağlıkçı alınmadı onlarda bekliyor haliyle. Artık şu atamaların tarihi ve sayıları belli olsun da kadrolar sonra konuşulur. Bu arada daha güncellenmedi branş sıralamaları.

Yalnızadam
Ben Aralık dediler diye bozuldum biraz. O kadar beklemek istemiyorum lütfen yapmayın yaaa. Vallahi güç kalmadı

Günaydın arkadaşlalar Kocaeli SGK 3 kişi santral memuru alacak işkur üzerinden Kocaelinde ikamet etme şartı var ortaöğretim engelli

Lisans, Önlisans, Lise ayrımını neden yapıyorsunuz ki? Liseden çok kadro açılsa ne olacak o kadroların çoğu da boş kalıyor. çoğu kişide mecburiyetten hizmetli kadrosunu seçiyor. Lisans ve önlisans nitelikli bölümler olduğu için lise kadrolarından farklıdır arkadaşlar. yani lise kadrosunu etkilemezler. herkes mesleğini yapmak istiyor ve okulu da kolay okumuyoruz saygı duyalım lütfen.
Sezinsila evet Sgk gibi Meb' de alım yapıyor işçi olarak. Madem ki kurumlarda açık var bu kadar neden işkurdan alıyorlar sürekli atamayı yapsalar artık.

Toplamda 10 bin küsür kişiye verilen kadro sayısı 3-4 bin olsun ama 60 bin kişi ye 2000 bile çok öyle mi :)
Siz okuyorsunuz da lise puanı olanlar okumuyor mu . Hatta lisans eğitimini bile devam ettirenler var arkadaşlar adaletli olmanız ve mantıklı düşünmeniz gerekli biraz..

Merhaba iyi günler öğrenmek istedigim bir şey var. Lisanstan 80 ve üstü alıp uzun yıllardır atanamayan var mı??? Tercihleri yapıyor ama atanamıyor ve yerine 60 PUAN alan atanıyor. Böyle birseye şahit oldunuz mu ?? ( örneğin : 4- 5 YIL gibi ) NOT: Bilmediğimden soruyorum. BU SINAVA İLK DEFA girdim.

guleman18

Hayır merkezi atamada öyle bir şey olma ihtimali yok.

30 tane tercih yapıyoruz ve puan üstünlüğüne göre sistem atama yapıyor.

Örnek; Sizin puanınız tam 80,000 başka bir adayın ise 79,999. Diyelim ki bu aday İlk sıraya Artvin'i yazdı, sizse Son sıraya yazdınız. Sizin 29 tercihiniz de gelmedi Artvin'de boş kadro var siz atanırsınız. :)

Nurtan
Bu tur cok bilinmeyin haber siteleri cok etkili olmuyor malesef sesimizi duyurma konusunda.Memurlar.Net gibi siteler etkili oluyor yani pek umutlandirmiyor acikcasi.

merb. herhangi bir sehir çıktığında direk gitmeden aldırabiliyor muyuz acaba? kesin olarak bir bilgi verebilir misiniz?

Adamlar alım yapmıyor burada halen boş yorum kasıyoruz. Benim umudum kalmadı bu bakan hanım bizi neden kaale almıyor anlamadım

tekgoz123

millet koyun olursa böyle olur kardeş ben koyun diyincede kızıyorlar :D diyanet'e alım yapacaklarmış çok lazım ya diyanet

O kadar söylentiler dolaştı ki . Bakan Murat KURUM bir açılışta yıl içerisinde alım olacak yüksek bir sayıda demişti. sanırım engelliler haftasında. Türkiye engelliler fedarasyonu gerek bakanlık a gerek gittiler Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanı sayın hanımefendinin bunu bilmemesi kulağına geçmemesi mümkün değil. Bu bekleyiş gerçekten beni korkutuyor neyi bekliyoruz oda belli degil. Belirsizlik içinde beklenti kurmak gerçekten çok kötü bir olay .

Gelişme olmayacak olmayacak olmayacak. Ben insanların umutları ile oynamayayım diyorum ama söylemeden de duramıyorum. Ya çocuk oyuncağımıyız biz delirecem ben yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt