Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RachelGreen ben sağlıktan açılır diye düşünüyorum. fakat kadro dağılımı nasıl olur bilmem. Ekpss 2018/2 atamasında tercih yoktu. Sağlık Bakanlığının Normal alımlarda 2019 da çok kadrosu bulunuyor. sanırım bize de düşer bunlardan.
Resmi hiçbir açıklama yok puan yazmanın da bir mantığı yok.
Ayrıca şöyle bir sayfaları okudum da biz daha kendi içimizde birlik olamıyoruz lisans mezunu lise mezununu küçümsüyor devlet neden bizi önemseyen!!!
Onlisans puanim 75.227 siralama 2.800 ilk atamada 1.150 inci adam yerlesti ikinci atama da gidermiyim gidemessem 3. Atama da atanirmiyim lutfen bu konuda tahmini olan arkadaslar da cevap bekliyorum???
Şaka değildir. Ben 89.05365 puan lise sıralamam 804 yerleşir miyim bir yere hizmetinde yazacam ama memuriyet gelir mi tercihlerde kaç tane memur yazayım
Onlisanstan 80 aldım ama raporum yeni bitti sınava girerken rapor vardı şimdi yenilemeye calisiyorum tercih yapabilir miyim ve atanabilir miyim sıkıntı olur mu
Bu sene 5000 üstü alım olursa ortaöğretim kaça düşer bilinmez ama 2000 civarı liseden alırlar gibi. Lisanstan çoğu öğretmen gitti çünkü. Benim puanım 72.5. Artık 5000 üstü alımlara bakar. Bakalım hayırlısı olsun.
Selam arkadaslar 2014 ve 2016 ekpss ile duz memur olanlarin çogu teknik ve saglik kadrosuna atanmak icin 2018 de tekrar sinava girip yuksek puanlar aldigi ve dusuk puanlilarin onune gectigi soyleniyor ne kadar dogru acaba bilgisi olan var mi???
Benim anlamadığım Türkiye Engelliler Platformunda Temmuz veya Ağustos atama yapılacak diye haber yapmışlar. NEDEN NET BİR TARİH verilmiyor??? KURUMLARA normalde bir kadro Talebinde bulunulur ?? O da yok ??
Geçen sene kadro talebinde bulunuldu ona birsey demiyorum .2018 yılı bitti gitti.Biz 2019 yılına bakalım.2019 yılı için kadro talebinde bulunulmadı onu DİYORUM.