Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de pışpışlamak kelimesi hoş değil. Ama ben senin kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Hepimiz bazen söyleriz sinirimizden

Benim tahminim
Ağustos ayı 4000 küsür atama
Ekim sonu kotanın %5'e çıkması
Mart ayı 10 000 atama

Tek seferde asla 10 bin atama olmaz. Keşke olsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne oyundan bahsediyorsun. Herkes aynı kişiye oy vermiyor bilindiği üzere. Burası siyaset masası değil. Hepimiz aynı amaç doğrultusunda uğraşıyoruz.biliyor musun ki ne kadar umutla bekliyoruz bu atamayı. Kendi adıma konuşayım. O kadar umutla bekliyorum ki hayatımı durdurmuşum işimi bekliyorum. Aklıma ne gelirse atanayım yaparım diyorum. Ben çok zor bir süreçten geçiyorum ve biliyorum ki benim gibi birçok insan var. İşsizlikten evlenemeyen, parasızlıktan istediği insanlarla takılamayan, ortamlara ayak uyduramayan,evine ekmek götüremeyen...allah açsın kapıları inşallah

9 ay kaldı 2020 sınavına bu ne ya sadece 1 tercih mi yaptık yani

Eğer TEMMUZ veya Ağustos atama olmazsa , gelmezse ne yapılacak?? 2019 YILI bitiyor. Eğer 2020 sınavına kadar Atama yapılmazsa bu çok büyük sıkıntıdır. 2018 sınavına girenler mağdur olacak. 2020 de 90-95 puan alanlar ATANACAK biz yine açıkta kalacağız . 2018/2 tercihte çok YÜKSEK PUANLA kapattı.

Ben Ekim ayına kadar kadro toplandığına inanmıyorum. nette kaç defa gördük haberi kurumlara Dpb kadroları göndermesi için tekrar tekrar yazı gönderiyordu. daha açık kadrosunu bildirmeyen çok kurum vardır. olmasaydı hem atama takvimi hem de şu kadar alım yapılacak haberlerini görürdük. 10 bin atama imkansız ne şimdi ne de ilerleyen atamalar da bunu vermezler. en fazla 5-6 bini geçmez fazla olacaksa buda.
2020 Ekpss'ye kadar atama 2 defa yapılmalı ve alım sayısı fazla olmalı.
çünkü; 2020 ekpss'ye giren sayısı, mezun sayısı, puanların 4 yıl kullanılması, atananların tekrar tercih yapması gibi faktörler atama bekleyenleri yine sıkıntıya sokacak.

Yeni sınava kadar 2 atama olması şart ! Arkadaşlar cidden bu atama 4 bin olsa bile yetmez. Yüksek puanlar yine çöp olacak... 2 atama şart

Cimer kaç günde cevap veriyor annemlé mesaj attık bir şeye yarar mı

Maalesef iki atama yapmazlar arkadaşlar 7 aydır tek atama yapmadılar 9 ayda iki atama sadece hayal bizim için

2 atama olmazsa eğer maalesef artık sınavın pek bir kıymeti kalmayacak puanlarda yığılmalar olup atamalar en düşük 90 larda kapatacak...

Ben artık sınavın bir hükmü olduğuna da inanmıyorum sınav tarihini uzatabilirler yani 2 yılda değil 4 yılda yapabilirler ya da kaldırılabilir. Çok fazla yığılma olacak bu şekilde devam ederse ve aldığımız puanlara yazık oldu sadece buna üzülüyorum

Kesinlikle katılıyorum size. Aldığımız bu puanların bi kıymeti kalmadı

Acı ama gerçek bu maalesef ki yakın bir tarihte atama açacaklarına da inanmıyorum gerçekçi bakmaya çalışıyorum belki kızacaksınız ama ben en erken 9.uncu ayda atama yaparlar diye tahmin ediyorum onu da yaparlarsa tabi

Bende senin herkese bölüm sorup kendi bölümünü söylememene gıcık oluyorum

Atama yapılması mesele değil ki bakınız 1 atama yapılsın ama 7-8 bin kadro açılsın bu yığılmayı kapatsınlar daha mantıklı

7 8 bin atama sadece hayal ama kendimizi kandırmış oluruz 2500 atama bile zor açıyorlar artık

Keşke açsalar kim istemez ki bunu pek çoğumuz atanmış oluruz gerçi ben ortaöğretimden girdim sınava benim şansım daha düşük diğer arkadaşlara göre

Bu sınav tamamen fiyasko sınava hastalıkları dolayısıyla eğitimi yarıda kalmış lise mezunları %80 çoğunlukta giriyor ama azınlık olan üniversite mezunu olanlar 75 80 puanla atanıyor üniversite mezunuysan özelde rahat iş bulabilirsin ağır hastalık geçiren çoğu kimse üniversite eğitimini kolay tamamlayamaz, lise mezunlarına daha çok alım yapmaları lazım zaten sınava 60000 lise mezunu giriyor tamamen saçmalık..

Maalesef öyle 81 puanla atanamayacağım için tekrar sınava hazırlanmaya başladım puanı yükseltirsem belki bir şansım olur Rabbim yardımcımız olsun

Biz zaten üniversite mezunları muhteşem durumda demedik ki sadece atamalarda lisanslar bazı bölümler hariç daha şanslı dedik. Mağduriyet hepimizde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt