Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://twitter.com/h_osmanmese/status/1153538783935193088?s=20

Nurtan teşekkür ederim.
yanlızadam size katılıyorum. Öncelikle amacım kimseyi kırmamak hepimiz engelliyiz zor şartlarda hayatımızı idame ittiriyoruz o yüzden birlik ve beraberlik içinde ilerlememiz lazım burada yorum yaparak birbirimizle tartışarak Bi yere varamayız o yüzden hepinizin desteğini bekliyorum. Twitter memurlar net ne olursa her yerden saldırmamız lazım.

Sağlam bir plan olması lazım. Memurlar net, imza , Twitter gündem vs hepsini yaptık ama nafile..

yanlızadam en sağlam yol hep birlikte intihar girişiminde bulunmak başka nasıl sesimizi duyurcaz biz bu büyüklere bizi duymak istemiyorlar

En sağlam yol belli .. 50 kişilik bir grupla bakanlık önüne gidersek ve inat edersek bu iş hallolur ama kimse gelmiyor.. engelliler platformu ve yanındaki gruplar çok az katılımla gitti

yanlızadam sözüm meclisten dışarı o zaman kimse atanamıyoruz diye ağlamayacak. Bu sitede hiç kimsenin bakanlıkta çalışan veya tanıdığı falan olan var mı. Sağlıkçılar haluk levent beyden rica ederek mülakatı kaldırttılar bizimde böyle bişey ler yapmamız lazım

Yok biz alışmışız oturduğumuz yerden yemeye... Ağacın altına uzanıp armutun düşmesini bekliyoruz. Oysa başımıza taş yağıyor haberimiz yok...
Hamza60 açık konuşalım mı ?
En önemlisi ortaöğretimler için bir istatistik yapalım...
Sınava giren kişi sayısı 60 bin ve ilk atamada 500-600 atama oldu ortaöğretim için.
Bünün çoğunluğu imam müezzin ve bir çoğu tercih bile yapmadı...
Peki 85 puan alan birisinin sıralaması 1700 civarlarında ..
Bir atama daha yapılacak ve buna da taş çatlasa ortaöğretim 1100 kadro açılsın ve bunun yine çoğunluğu imam hatip
Peki sence 85 puan alan birisi de atanabilir mi bu durumda ...
o yüzden boşu boşuna bekliyor herkes

Biz birlik olup birşeyler yapmazsak olacak senaryo az çok biliniyor
Ekim Kasım atama yaparlar en fazla 3000-4000 kadro..
ve mutlu son 2 atama toplam 6 bin kadroyla bitirecekler ve sınav geldi artık atama yok..

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu konu başlığını takip ediyorum ben de sizin gibi aylardır atama haberi bekliyorum malesef ki ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi durumdan dolayı hep geri planda kaldık..
Benim naçizane bir fikrim var biliyorsunuz ki artık çoğu TV kanalının Whatsapp ihbar hattı var ben diyorum ki eğer aynı gün içinde iktidar karşıtı bir TV kanalına yirminin üzerinde atama istediğimize dair video atabilirsek bence haber değeri taşıyabiliriz yazılı metinlerle dahi desteklenebilir bence bu konunun üzerinde tartışmalıyız çünkü kimsenin ayaklanıp grev veya yürüyüş yapacak durumu yok...

yalnizadam

sen bi halt yapıyorsun ya :D daha çok beklersin bu kafayla sen

bişeyleri yüzünüze vurmak zorunuza gidiyor belli

Siyasetini git başka yerde yap .. OturanBoğa bu forumda hakaretler serbest mi hocam ?

Tahmin ettiğimiz gibi sınav öncesi son atama olacak 85 puan alan arkadaşlar çalışmaya başlayalım ufaktan :)

Evet maalesef bugünün haberi olarak paylaşılmış . Dikkatimi çekti (yalnız adam)

Druid
Sen yazınca beynime kan sıçrıyor. İfriiiitt oluyorum sana yazma şu bölücü kırıcı mesajları

Arkadaslar oturun EKPSS -2020 çalışın belli mi olur biz sınava çalışırken ATAMA gelir. Boş durmaktansa EKPSS -2020 çalışıyorum .Bende Atanamadim Lisans 80,467 PUANLA .Umudumuzu yitirmeyelim .Hep böyle sürmez. ATAMA GELECEK ama işte zamanı var demek .ALLAH hepimize İŞ nasip etsin. Ne OLACAK yani 2 YIL ATAMA yapmayacak halleri YOOK.Bunlar geçici zor , sıkıntılı süreçler. ATAMA Olacak sadece ne zaman ve ne kadar olacağı bilinmiyor. ALLAH BÜYÜK. İnsanı ayakta tutan inanç ve ümittir.

guleman18 doğru diyorsun da o kadar çalışıp 84 aldım(lise) onca emek ama atama yok her sene 80 puanla alınırken bu sene 84 puan atanamıyor ya kolay mı allah aşkına senin için garanti verebilirim atanacağına çünkü lisans 12-14 bin küsür kişi ama lise 60 bin ...

yalnizadam

hakaret ettiğim yeri göster :D eğer hakaret ettin diyorsan malum partiye oy atmışındır ghelip burda ağlama yaptığının cezasını çek

Sabotaj

zorunuza gidiyor olmasın çeneye geldimi ingiltere icraat somali

Şimdi doğru diyorsun ( Yalnız adam ) ben bu puanı yeterli görmüyorum. Çünkü 87 PUAN , 90 üstü kapattı PUANLAR çünkü niye ALIM AZ .Eee o zaman ne yapmak lazım hedefin olacak . En temiz 90 PUAN ALMAK LAZIM . Tamam Bu sınavda 84 PUAN almış olabilirsin ama daha Yüksek alabilirsin.Bu da atanmana bir şans daha katar. Eğer ben EKPSS 2020 'ye hazırlamazsam yine açıkta kalacam. Çünkü yine 88-90 PUAN üstü gidecek.Yani aşağı puandaki kardeşlerimizin atanabilmesi için ALIM sayısı artmalı, kota %5 çıkarak artmalı. Ancak BÖYLE atanabiliriz .UMUDUNUZU yitirmeyin.EKPSS 2020 ye dört elle sarılın

Umut bitti şansa dönüyor artık. Sayısal Loto misali tutarsa tutar artık...

İmza kampanyası olmuyor. Haber kanalına çıkmak lazım. Ya da haber yapmak lazım. Ya da yüksek binanın tepesine çıkıp basını toplamak. Sizce?

Ben çıksam bina çöker o derece kurutucu etkim var. Şanssızlık diz boyu. Artık güzel düşüneyim güzel şeyler olsun dönemi geçti 8 ay bittiiii neyini olumlu düşünebiliriz

İmza kampanyasını önceden de yürüttük hiçbir faydası olmadı. Asıl olarak bir plan yok ve kimseden ses çıkmıyor. Hak ediyoruz bence artık 100 kadro bile açılmasın sonuçta mücadele ruhu olmayan bir toplumuz...

50 kişi yahu toplanalım gidelim 2 gün üst üste oraya buraya gidelim bakanlık meclis birşeyler yapalım yahu gidip söz alıp dönmeyelim.....

Kalabalık gidebilmemiz için bir fikir var. AİLELERMiZİ yanımıza katacağız. Maksat sayıca çok kişi gidersek ÇOK SES Getirir. EŞ, dost , arkadaşını...vs ENGELLİ KARDEŞIMIN YANINDAYIM kampanyası .Her bir engelli yaninda komple ailesini getirse bak BAKALIM nasıl SES getiriyor .500 -1000 kişi gitse gerisini tahmin edemiyorum. Muazzam sayı

İmzaladım kaç farklı isimle. Ne olacak simdi istenilen sayıya ulaşılsa ne olacak

Allahım halâ oy attığınız parti diyor delirtecek beni bu adam yaaaa😫

İmza kampanyası yaramaz arkadaşım biz yaptık ya 5 bin imza topladık yaramadı.....

Bu kampanya biraz daha yüksek bir sayıya ulaşmış sanki ben de imzaladım inşallah bu sefer bir işe yarar

o değilde şimdi bakan hanım :D mis gibi kahvaltısını yapıyor son model aracıyla geziyor :D biz burda ağlıyoruz ne kadar kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt