Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın buraya yazmak ya da twit filan atmak inanın boş iş. Sağlam bir şekilde organize olmak lazım ama herkes aynı yerde bulunmuyor sonuçta. Bende isterim her hakkı olan arkadaşın atanmasını. Bende atanmayı bekliyorum ne yapalım hayırlısı.

Twitter da engelliler platformu kamuoyu açıklaması yapmıştı. Temmuz ağustos gibi atama olacak denmişti. Ama talimat almadan tarih açıklayamıyoruz demiş. Bu ne çelişkili konuşmalar ya. Bari bize bayram öncesi mi sonrası mı onu söyleyin

Sabotaj ben zannımca atama için umut verici bir gelişme olduğunu düşünmüyorum ha atama olacak mı dersin olacak tabi ama sayı fazla olmadıktan sonra atama olsa Ne olmasa Ne

Umarım 3. Atamayı sınav öncesi yaparlar eğer Ağustos’ta 2. Atama olursa, 3. Atama için umudumuz olur

Offf bilmiyorum ya çok yorgunum. Kuzenim iHA muhabiri. Ona haber yapabilir miyiz dedim herhangi bir eylem somut bişey yoksa yapamayız dedi. Çünkü yayınlamazlar yasak dedi. Bütün yollar kapanmış gibi

Ağustos ayını bekleyelim birazda eğer gelişme olmazsa Meclise giden arkadaşlar grevden bahsetmişlerdi. Grevi yaparlar büyük ihtimalle 2014 deki atamalarda grevle kadro sayısını yükseltmişlerdi. atama olacaktır illa ki beklentimiz kadroların çok olması.

Nurtan kesinlikle beklentimiz kadro sayısının çok olması ve mevcut engelli kontenjanlarının artırılması...En yakın zamanda atama olacaktır illa ki.. Lakin inşallah dediğiniz gibi olur...

Burada yeni değilim sadece her haberin bize bir faydası olacağını düşünmenize engel oluyorum... Emin olun ki güzel şeylerin olmasını istediğimizdendir ki basit sitelerin yaptığı haberler bizi pek etkilemiyor

Atama için yaklaşık 1.5 yıl oldu mücadelemiz ve görülüyor ki çoğu çaba bir sonuç vermedi ..

Aksini idrak etmiyor gerçekçi bakıyor olaylara sadece ve ben de yalnizadam gibi düşünüyorum. Büyük haber siteleri ya da memurlar nette haber olmadan gündeme gelmez ve bir haber değeri taşımaz acı ama gerçek bu maalesef ki...

Memurlar nette forumda konu başlıkları var hep düşünüyorsunuz fakat uygulama yok. sizleri nedense oralarda göremiyoruz. Memurlar nete haber yapılması için açılan konunun içeriğini okuyup destek verenleri göremiyoruz. başlık açılalı 6 ay olmuş. gerçek olan bu.şaka gibisiniz Kader2017

Burada daha yeni olduğunuz çok belli kimin ne yaptığını sorgulayacaksanız burada ve diğer sosyal mecralarda neler yaptığına bakınız... her neyse konumuz atama bunun üzerinde yoğunlaşmalıyız

bizler yapanları ve yapılanları görüyoruz. bunun için eski-yeni farketmez haber linkini beğenmeyen sizsiniz. konumuz atamayla ilgiliyse düşüncelerinizi haberlere değil atamaya dair dile getirebilirsiniz.

Burada atama için konuşuyorsak eğer, bize neyin faydası var veya yok onu tartışmamız haktır..

Sınavdan önce bu mücadele başladı:) ilk atama için 2500 kadro verileceğini açıkladıklarında ..

Arkadaşlar büyük çaplı internet haber sitelerine yine manşet olmalıyız.

örnegin : memurlar.net , habertürk, mynet

gmail ve modetore yazarak yapabiliriz. tabi bu bir kişinin iletmesiyle olmaz 40 50 kişi kordineli şekilde yazmalıyız.

Yüzlerce mesaj gönderdik lakin toplu bir şekilde atılmadığı için gündem yaratmadı. Tekrardan en az 50 kişi mesaj atarsa haber yapılabilir

Arkadaşlar beni bi twitter'dan takip edin, birlikte hareket edelim, Belirli bir başlık içerisinde büyük haber sitelerine mail atalım tolgak321 in dediği gibi.

Twitter'ım: kenan_911

Gündem oluşturmak için aramızda para toplayıp Twitter Trend Topic hizmeti satın alsak hiç böyle tweet atma derdimiz vs olmaz, zahmetsiz bir şekilde Twitterda gündem oluruz :rolleyes:

Nurtan

Benim nerede aktif olup nerede olmadığım sadece beni ilgilendirir hanım efendi buraya geldiğim günden beri kendi adıma şunu söyleyebilirim kimseye saldırmadım ve itham etmedim hep elimden geleni yapmaya çalıştım ki bunu size göstermek ya da kanıtlamak zorunda değilim. Derdiniz polemiğe girmekse lütfen bunu başkasıyla yapın

5c41977cae7849282cfae62e.jpg

İnşallah atamanız olcak... (2023e)

druid
Yine sinir bozucusun arkadaş nasıl beceriyorsun yaa. Özel eğitim mi aldın acaba. Ağustosta olsun inşallah ta sen böyle biiiirrr güzel yanıl.söyledijlerin yazdığın emeklerin boşa çıksın 😂

Kadının suratını dahi görmeye tahammülüm kalmadı. Değil AKP, Cumhuriyet tarihinde bunun kadar pasif kabine üyesi yoktur.

1.5 senede, 90 bin küsür kişinin girdiği sınav için, sadece 1 kere, 2.500 kişilik atama yapıldı.
Şaka gibi, ama değil.

Sabotaj

senin emeklerin boşa çıkmasın kardeşim inşallah...

hiçbir engellinin acı çekmesi hoşuma gitmiyor sadece oy verirken beyninizi kullanarak verin istiyorum böyle şeyleri insanın gözüne sokmassan insanlar önemsemiyor keşke herkes bana sinir olsada hayatı 4 4 lük olsa

aile_calisma_ve_sosyal_hizmetler_bakani_zehra_zumrut_selcuk_istihdamda_onemli_adimlar_attik_h91435_6a39c.jpg

(Dergi için önemli adımlar atmış galiba bakan hanım)

Druid
Allah razı olsun ama valla bunalımdayım. Canıma kıyacam ki benden sonrakiler atansın. Ancak öyle ses getirecek atama. Bu kadar olmaz yaaa uyusun arkadaşlar Zehra zümrüt kadroları zarfa koyup evinize gönderir. Böyle rahatlık yok yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt