Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şeyler yapmalıyız. Twitter dan baskıda bulunmalıyız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Engelli kotasının artması gündeme bile gelememiş maalesef.:(

Bir an once grev yapılması sart birlik olma zamani birilerinin artk bizi fark etmesi lazim devletin engellileri ikinci planda tutmaya hakkı yok verdikleri sözlerin hiçbirini tutmadilar istanbul seçimlerinden sonra dediler ordanda birsey çıkmadı bizi mağdur ediyorlar atamanin yapılması ve kotanin % 5 çıkarılması şart arkadaşlar

Şunu da belrtmek istyrm olumsuz yorumlar yaparak insanlarin ümidini kirmayin burasi çözüm için paylasim yapılması gereken bir sayfa bos bos yorum yapmyn olumsuz yorumlarınız bizleri üzüyor rica edyrm çözüm odaklı yorumlar yapalım arkadaşlar

da3165
aynen katılıyorum. özel olarak belirteyim skolyoz23 yorumlarınız hiç samimi gelmiyor.sadece sana değil diğer arkadaslar da lütfen yorumlarını yazarlarken eğer ileriye dönük olumsuz tahminlerini yazacaklarsa hiç yazmayın daha iyi..

Nurtan
nurtan ...31 ekimin kadro dağılımı için son gün olacağını biliyoruz zaten..." de ne demek. sanki kabullenmiş gibisin yenilir yutulur değil bu açıklamalar.
bir an önce bişey yapmamız lazım ..

ben e devletten bakan hanımın işi bırakmasını rica etmeyi düşünüyorum.. ortak bişi yapmamız lazım ama ne bulamadm

Alibekar 2016 ekpsss sınavı ilk atama sayısı 6113 ikinci atama 2500 üçünçü atama sayısı yine 2500
toplamda 2016 ekpss sınavına giren kişilerin atama sayısı 11.123

2018 ekpss sınavına girenlere verilen atama sayısı ise sıkı durun sadece 2500

2012 2014 2016 yıllarında yapılan alımlara bakılınca ortalama 11 bin 12 bin alım yapılmış

ama 2018 sınavında girenlere neden bu zulüm yapılıyor anlamak mümkün değil gerçekten
polynom daha ekpss 2018 sınavı yapılmadan önce alımların kötü olacağını yazıp birlik olalım diye naralar atan bendim burada
şimdi gelmiş bana boş yorum yapma diyorsun

2017 yılından belli neredeydin kardeşim yeni mi aklın başına geldi ???

gir bak profilime mesajlarıma 2017 şubattan beridir (sınav daha yapılmadan) sürekli bir şeyler yapalım hadi toplanalım diyen kim ?
Meclise bile ankara ya tek başıma gittim kimse gelmedi o gün

devlet personel başkanlığı önünde toplanalım dedik 15 kişiydik sadece
sorarım neredeydin sen o zamanlar ??

sınavdan sonra ilk işimiz devlet personel başkanlığında toplanmak olacaktı
çünkü 2018 sınavına girenlere haksızlık yapılacağı aşikardı
Bak başlattığımız uygulamayı paylaşıyorum

sen geldin mi peki ??
Neredeydin ??

https://www.engelliler.biz/forum/en...-10-bin-alim-yapilmasi-icin-toplaniyoruz.html

linke tıkla bunun gibi organizasyonların başındaydım ben
sen neredeydin peki ??

aşağıya da ikinci bir link daha bırakıyorum yıl 2017 (sınavdan önceki isyanlarımız )
https://www.engelliler.biz/forum/en...ss-2018-ilk-atama-2500-haksizliga-dur-de.html

neyse siz olayın vehametini anlamamışsınız hala,
sizler ses çıkarmadığınız müddetçe alım felan olmayacak

eğer alım olsa bile saçma sapan bir alım yapacaklar
ama sizin için mücadele eden birine siz gelip boş yorum yapma diyorsunuz ya pes doğrusu

size sahte güzel yorum yapıp umut veren kişilere yönelin o zaman

daha da yazmam bu saatten sonra

polynom demek istediğim biz bunları biliyoruz bilindiğin dışında bize atamayla ve kadroyla ilgili sözlerin söylenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Skolyoz23 atanmış biri olarak burada sürekli destek veriyor. polynom sen burada atanan kaç kişiden destek gördün ki?
bunları üzüntüyle ve öfkeyle yazdığını düşünüyorum.
bizler sadece burada destek vermiyoruz.

artık iş bekleme zamanı değil. 2018 EKPSS YE GİRENLERİN MAĞDURİYETİ ORTADA. EKİM SONUNU BEKLEYEMEYİZ VE EYLEM KARARI ALDIK...

GERÇEKTEN ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAK MISINIZ? ARTIK BU İŞİN ŞAKASI YOK...

kartaliçe07 eylem karari cok mantikli gec bile kaldık eylem yapmak için peki eylem tarihi ne zaman avukat Turhan içli ninde yardımı gerekiyor

daha önce iki atamayla ilgili eylemde sonuç almıştı atananlar bizler de alabiliriz. bu açıklamalar zaman kaybı sosyal medyadan da cevap verilebilirdi. toplantıda gelişme adına bişey çıkmadı.

Nurtan haklısınız burda yazmakla olmuyor sadece biz konuşuyoruz kimse destek olmuyor burdan arkadaşlar lütfen susmayın artık birlik olalım toplu bir şekilde tarih belirleyip eylem yapalım beklemekten bıktık artık vallaha ya çok rica ediyorum binlerce engelli var susmayın bize destek çıkın birlikten kuvvet doğar. Ne kadar çok insan olursa o kadar faydalı olur bizim için bakın çoğumuz düşük puanlarda almadı sadece 2018 aralık ayında 2500 kişi aldılar oda çok az bir sayı özel sektörde çalışmak bir engelli için oldukça zor engelli olduğun için bir ayrım gözetmeksizin zor işte çalıştırıyorlar lütfen artık ses verelim hep beraber 3 ay sonra yıl bitiyor.

Ark.eylem için örgütlenelim zaten turhan içli açıklamasnda herkes özgürdür istedğini yapmakta demiş oda gıcık olmuş belli ki eylem yapsak destek olacaktr

Arkadaşlar meclis açılana kadar eylemimizi yapalım.Eylem konusunda Turhan Icli'yi arayıp kendisine bilgi verip destek isteyelim.Bu eylemle haber bültenlerinde de yer alırız ve çok faydalı olur.1 Ekim'de de yani meclis açılınca da milletvekillerini desteğini alalım.Onkarda bizi meclis kürsüsünde temsil etsinler.Buradaki bütün arkadaşların dediği gibi öncelikle günü kararlastirmaliyiz.Turhan Icli'yi hepimiz arayalım.

Engellileri temsil etmek için seçilen vekillerin hiç sesini duymadık. Haluk Leventte destek olabilir bizlere. sağlık bakanı ile görüşmüştü sağlıkçıların ataması için.

Nurtan evet doğru söylüyorsunuz arkadaşım hiç seslerini duymadık seçilen vekillerin bizim biran önce Turhan içli beye ulaşmamız lazım lütfen arkadaşlar sessiz kalmayalım yoksa bunların verdiği kararlar bizim geleceğimizi karartır biran önce harekete geçmeliyiz sessiz kalmayın lütfen

Arkadaşlar twitter'da Türkiye Engelliler Platformu açlık grevi yapılması için whats up grubu açmış siz de o gruba katılın.Ekim ayında grev yapmayı düşünüyorlar.

Nurtan
üzüntülü olduğum doğru ama öfkeli değilim.
bence ileriye dönük yazılan OLUMSUZ TAHMINLER i buraya veya başka yere yazmak DOĞRU DEĞİL,bunu söyledim.

@Skolyoz23 geçmiştede çok denk geldim yazısına ama bunu çok yapıyor ve bu iyi birşey değil.
tam olarak şu şöyle olacak bu böyle olacak demek her zaman yanlış olmaz fakat LÜTFEN OLUMSUZ ŞEKİLDEDE YAZMAYINIZ.

zaten moraller iyice bozuk , siz böyle yazınca adamlar birde aa bakın zaten onlar da öyle düşünüyordu diyorlardır.

polynom sayın hocam olumsuz yazmamın nedeni, çoğu kişi şöyle yüksek atama olacak şöyle alım olacak diye ortalıkta dolaşıyor ve engelli kardeşlerimize ümit veriyor

bende tam tersi diyorum ki hayır olmayacak öyle yüksek alım çünkü engelli açığı 4 bin küsür zaten

illaki devletimiz alım yapacak ama çok uzadı bu iş, istiyoruz ki en yakın zamanda alabileceğimiz en yüksek alımı yaptırmak
bunun için
sirkelenin ve kendinize gelin ve hemen bir an önce gerek sosyal medyada gerek saha da gücümüzü gösterelim

bunun için net ve keskin ifadelerle olumsuz konuşuyorum
bizim milletimiz umutla yaşamayı sever ama sonu hüsran görebiliyoruz
istiyorum ki, emek veren kardeşlerimiz büyüklerimiz bir an önce ayaklarının üstünde durabilsin

elbetteki alım yapacak hükümet
ama bize hak ettiğimizden azını vererek ve iş işten geçtikten sonra ne anlamı var ??

hemen şu anda organize olup sesimizi çıkarmamız gerekiyor
atanmış bir kardeşiniz olarak ben her zaman yanınızdayım

emin olun bizler birbirimize destek çıkmazsak, bizden olmayanlar bizim gibi olmayanlar
bizleri hiç anlamıyorlar zaten

gün birlik olma günüdür
çok çileler çektim kardeşim, istiyorum ki aynı çileleri benzer çileleri çeken engelli kardeşlerimin de kamu da emeğinin karşılığını alsın

eğer yazdıklarım yanlış anlaşılıp üzmüşse birilerini
şahsım adına özür dilerim
Nurtan Haluk Levent fikri kesinlikle süper eğer bir el uzatabilirse bize de gerçekten çok iyi yankı yapar

Skolyoz23

bana özel bişi yaptığını düşünmüyorum, ve üzülen sadece ben değilim ekpssye giren ve atanamamış herkes mutsuz şu anda.
doğrusu ben zamanında biçok sınavı başarıyla geçmiş biriyim o yüzden de şu şöyle olacak böyle olacak demiyorum , Allahın izniyle başka sınavları da başaracağım dır.

bu sınava hiçbir hazırlık yapmamıştım , hoş yapmanın da bi anlamı yok gibi nasıl olsa kafalarına estiği gibi davranıyorlar.

o dediğin sayısal rakamlar da doğru değil. yapılan açıklamalar şu anda bile 7 binin üzerinde engelli ihtiyacının olduğunu gösteriyor (4 bin-5 bin gibi bişey değil yani)

ha , bence dediğim gibi kafalarına estiği gibi davranıyorlar ..ve buda hak yemek oluyor bi manada.

benim bu konuda yapabileceğim birşey yok ,allahlarından bulsunlar. neticede biz başka sınavları aşıp geçmiştik zamanında ,eğer atayacak olsalar o zamanda yaparlardı.

yinede olumsuz açıklama yapmayın çünkü onlarda bunlardan feyizleniyorlar açıkçası benim gördüğüm.

neyse ...olacağına varsın maden... hakkımı helal etmiyorum ben bunları bize yaşatanlara...

Arkadaşlar biz engelli insanlarız. Bir kısmımız fiziksel bir kısmımız zihinsel bir kısmımız duyu organı engelli. Hepimizin ortak bir noktada buluşması zor. Bence karar alınmalı ve aynı gün aynı anda meclisten yapılacak bir basın açıklamasıyla ve sayı belirtilerek evlerimizde açlık grevine yatmalıyız. En anlamlı gün bence 3 aralık. O tarihe kadar birşey olacağını düşünmüyorum. O güne kadar çeşitli eylemler yapılabilir ama 3 aralık dünya engelliler gününde hakkını arayan engelliler aynı anda açlık grevine yattı diye dünya basınına bile gireriz. Tabi bizim yandaş medya servis yaparsa.

jajao34 arkadaşım 3 aralıgi beklersek hiçbir seyi yapamayiz 3 aralık bayagi bir geç tarih en mantıklı olan ekim ayi ve hic belli olmaz Allah'tan ümit kesilmez ekim olmazsa aralık çok gec bir tarih o zaman hiç olmaz ve 2020 ye kalır herkes ekim düşünüyor sizin düşünceniz aralık bayagi gec olur. Sizin ortak noktada buluşma dediginiz ne onu anlamadım sonuçta herkes atamanin yapilmasini ve kotanin artırılmasını istyr bunu dahada geçiktirmek olmaz eylem yapılması şart eylem yapmak için gec bile kalmışız birilerinin artk bizi fark etmesi lazim sesimizi bir an önce duyurmak zorundayız.

Ekimin ilk haftası eylem yapılabilir hem mecliste o tarihte açılmış oluyor onlarda bizim bu durumumuzu görecekler TBMM kürsüsünde bu durumu sıkça dillendirebilirler.Kontenjani da %3'ten %5'e çekecek yasayı böylece geçirebilirler
jajao34 kardeşim şimdilik ekimdeki eyleme odaklanmalıyız Turhan Icli'yi arayıp gün belirlemeliyiz

Arkadaşlar eylem günümüz belirlenmiştir herkese sorulmak kaidesiyle neredeyse ve gelen mesajlar kaidesi ile 7 Ekim pazartesi günü eylemimiz aile ve çalışma Sosyal Politikalar bakanlığı önünde gerçekleşecektir gelebilecek olan arkadaşlar Çarşamba gününe kadar biletlerini alıp fotoğraflarını yöneticilerden Murat yöneticilerden Fatih yöneticilerden didem yöneticilerden levent bu kişilere gönderelim Biletlerimizi Çarşamba gününe kadar alalım arkadaşlar maddi durumu yeterli olmayıp gelemeyecek arkadaşlar bize yazsın gelmek isteyipte maddi durumu olmayan arkadaşlar ise yine yöneticilere ben gelmek istiyorum ama maddi durumum olmadığı için gelemiyorum diye de belirtsinler lütfen
bende varım diyenleri grubumuza bekliyoruz.
https://chat.whatsapp.com/Fj55mfUD24QIOBNbEb5yke

Gelemeyenler için bir metin hazırlansın ve faks gönderilsin aynı tarihte

Aynı noktada buluşmamız zordan kastım şu ki hepimizin ankaraya gelmesi zor. Onlarda bunu biliyorlar. Sağlıklı insanlar olmadığımız için biraraya gelmemizde haliyle zor oluyor.

Ekim sonuna kadar kadrolar toplanacaksa klavuzda ekim sonunda açıklanmalı o zaman. eğer beklersek Aralıkta engelliler gününe denk gelecek atama 2018 de olduğu gibi az bir kadroyla şu kadar alım oldu. bunları yaptık şu kadarda atama gerçekleşecek diyecekleri kesin herkes mücadelesini versin iyi sonuçlar alalım. süreç belki zor gelecek bizlere fakat hergün aynı şeyleri duymak ve önümüzü görememekten iyidir mücadele. kurumlara sürekli memur alımlarını görüyoruz inşallah bir günde Ekpss atamaları yapılacak şeklinde haberleri görürüz.

Arkadaşlar özellikle Ankarada oturan engelli arkadaşlarımın katılmasına engel bir rahatsızlığı yoksa mutlaka ama mutlaka katılmalı.Diğer illerde olan arkadaşlarda maddi durumları elveriyorsa mutlaka gelsinler.Lütfen boşlamayalım bunlar bizim için önemli fırsatlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt