Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben anlamıyorum 2 gün önce bu yazı atıldı ve insanlar çabalıyor ve birlik olmaya çalışıyor güçlü durmaya çalışıyor tekrar tekrar atarak moral bozmaya mı çalışıyorsunuz artık olumlu şeyler konuşarak bir olmalıyız herşeye rağmen bu hayatı yaşayan bizler bunu da aşarız

Zzzjhf haklısınız ölüm değil sonuçta elbette ki alım olacak ama şimdi ama üç ay sonra
Rabbim önce sağlık versin
En büyük duamız bu olsun, sağlık olursa geçte olsa hayallerimiz elbet gerçekleşir

Engelsizbiz kardeşim sen gündemi çok geriden takip ediyorsun şu anda gündemimiz 7 ekim yapılacak açlık grevi sende buna odaklanıp ve destek verirsen çok büyük makbule geçer

Arkadaşlar tarih değişti kesin olarak 9 ekim saat 13.00 a eylem kararlastırıldı.önceki sayfalarda linki bulup katıln gruba lütfen

Kusuruma bakmayın yazışmaları incelemeden bilginiz yoktur diye yukarıdaki linki atmıştım. Moral bozmak gibi amacım yok allah gönlünüz temiz ise ne muradınız varsa versin arkadaşlar. Temiz niyetle atmıştım.

Siz kusura bakmayın hepimizin dilediği olur inş o kadar zor bi durum ki yaşadığımız tek bir olumsuZ cümle duymak yıkıyor insanı

açlık grevi mi yapılacak arkadaşlar kesin mi, hiç bir sosyal medyada paylaşım göremedim

SABRIMIZ KALMADI GELİYORUZ !

1) 22 Nisan 2018 tarihinde yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına ilişkin atamaların halen yapılmaması üzerine 9 ay 18 gündür verdiğimiz mücadele sonunda Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 18 Eylül'de

2) randevu görüşmesi vererek sorunun çözülmesi için bizimle görüştü. Fakat bu görüşmenin sonucunda sınava giren 134 bin engelliyi mutlu edecek açıklamalarda bulunmadı.

3) Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2014/5780 sayı numaralı Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı Atama Yönetmeliğini açık açık ihlal etmektedir. Bu süreçte beklemekten yorulan atama bekleyen engellilerin sabrı kalmamıştır.

4) Yoğun çalışma ve istişareler sonucunda 9 Ekim 2019 tarihinde, saat 13:00'de Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde eylem yapılması kararı alınmıştır. Atama bekleyen tüm engellileri bu mücadeleye destek vermelerini istiyoruz.

5) Eylem organizasyonuyla ilgili whatsapp gurubumuzda detaylı bilgilere erişebilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/invite/Fj55mfUD24QIOBNbEb5yke

6) TARİH: 9 EKİM 2019
SAAT: 13:00
ADRES: AİLE,ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI (SÖĞÜTÖZÜ/ANKARA)

Destek veren kurumlar.
Engelliler Konfederasyonu
Engelli Hakları Forumu
Türkiye Engelliler Platformu

Sevgili engelli kardeşlerimiz 9 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13:00'DA T.C Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığın önünde eylem yapmak için toplanıyoruz. Amacımız 2019 yılı bitmeden 2019/1 EKPSS atamaların yapılmasını sağlamak için devlet büyüklerinden net bir tarih almaktır. Bizlere destek vermenizi ve eyleme katılmanızı istiyoruz. Tek yürek birlik ve beraberlik olup aramıza katılmanızı istiyoruz.

Atanmak isteyen herkes bu eyleme katılmalı artık boş boş beklemek yok herkes taşın altına elini koymalı anlaşılmıstr ki oturduğumz yerde ekmek gelmeyecek bize

Sadece atama için değil kadronun yüksek olması içinde katılımın yüksek olması gerekir. yoksa çoğumuz yine açıkta kalacağız belki bu son şansımız sesimizi duyurmak için.

[SIZE=3][FONT=palatino linotype]bütçe ciddi mana da çok büyük sıkıntı içinde olmasa şimdiye kadar çoktan 3.atama dahi gündeme gelirdi. İnşallah düzelir ama ben kendi adıma konuşayım çok umutlu değilim eylem tabi ki yapılmalı imkan olsa ben de katılırdım ama eylemin sonuç vereceğinden pek umutlu değilim ekpss 2020 ye 6 ay kadar bir zaman kaldı bir kısım kişi 3-4 ay önceden başladı sınav hazırlıklarına bir söz vardır sen işini kışa göre ayarla bahar olursa bahtına diye biz de olmama ihtimaline göre 2020 ekpss sine hazırlanıp atama olursa bahtımıza deriz. Ama eylem her şekilde yapılmalıdır. Sadece ona umut bağlayıp zaman kaybetmeyelim diye acizane hatırlatmak istedim. İnşallah hayırlı haberler alırız.[/FONT]:)[/SIZE]

redkit arkadaşım bizde herşeyin farkındayız ama rica ediyorum iki de bir hatırlatmayın zaten burda üzülüyoruz ikide bir hatırlatmanın bir önemi yok o nacizane fikrini kendine sakla lütfen bundan önceki iki atamada eylemlerin büyük katkısı var hatta öğretmen atama kadrosu bile arttı birlik olup devlette sesimizi duyurursak en azından bu baskı sayesinde devlet mecburen atama konusunda net bir açıklama yapacaktır bence herkesi bu eyleme katılmaya teşvik etmeliyiz

redkit bu arkadaş ve bu arkadaş gibilerin yorumlarını dikkate almanıza gerek yok bizim 9 ekimdeki eyleme odaklanmamiz gerekiyor

Merhaba arkadaslar 9 ekim de yapilcak olan eyleme adana dan katilmak istiyorum adanadan baska katilacak olan varsa beraber ankaraya gidmek istiyorum alptek25@hotmail.com dan bana ulasabilirsiniz..

Engelileri üzen tüm vijdansız yetkililerin Allah belasını verir inşallah.Bütçe falan bizi ilgilendirmez bu bir insani haktır.Hiç bir dünya hükümeti büyük ölçüde engelli işsiz sayısını artıramaz çünkü biz yardımsız kazançsız açlıktan ölüp gideriz ama bizim hükümet engellilerin cebine hakkına bile göz dikmiş.Atamayı kesinlikle yapacaklardır başka çareleri yok sadece çakallık yapıp kamunun anlamlı sayıda engelli isteği yok deyip sonra 2 bin kişi atayınca bakın biz olmadığı halde atadık deyip bizi sakinleştirmek.

Bize De Mi
[SIZE=3][FONT=palatino linotype]Burada herkes düşüncesini, bilgisini, tecrübelerini paylaşıyor. Ve herkesin aklı var fikri var dikkate alırsınız almazsınız iradenize kalmış...[/FONT][/SIZE]

da3165
[SIZE=3][FONT=palatino linotype]Arkadaşım ben eylem yapılmasın demiyorum tabi ki herkes her şeyin farkındadır ben akıl vermeye yada milleti eylem yapmamaya yönetmedim. İmkanım olsa ben de katılırdım. Tabii ki gündem oluşturulmalıdır. Zaman kısıtlı ve hızlı geçiyor eylemi düşünürken bunu da göz önünde bulundurulması gerektiğini önerdim kabul eden olur etmeyen olur herkes katılmak zorunda değil her düşünceye... Allah herkesin gönlüne göre hayırlı iş sahibi olmayı nasip etsin.[/FONT][/SIZE]

redkit

düşüncelerinize saygı duyuyoruz. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.:eek:

Son düzenleme:
ekpss 2018'e girenlere yeni bir alım yapılmadan direk ekpss 2020 sınavından sonra tercihler yapılırsa
ekpss 2020'ye girenler için de büyük bir dezavantaj olacak çünkü ekpss 2018 sınava girmiş ve 90+ alıp da ilk atamada atanmamış (istediği yer imkan şartlar olmadığından dolayı bekleyenler) emin olun azınsanmayacak şekilde çok
sağlık ataması olmadı mesela önlisas bölümünden sağlıkçıların çoğu 90+ hala bekliyor
eğer ekpss 2020 den sonraki tercih de yine sağlık ataması olmazsa mecbur son çare düz memurluk yazacak bu arkadaşlar

yani ekpss 2020 sonrasına kalırsa tercihler
mağduriyet ikiye katlanacak çünkü puan geçerlilik süresi 4 yıl bu sefer olan ekpss 2020 ye girenlere de olacak

ivedi şekilde bu eyleme katkı sağlamalıyız
atanan atanmayı bekleyen ekpss 2020 de ilk defa sınava girecek olanlar kısacası herkes elini şu taşın altına soksun lütfen

kasım ve aralık da güzel bir tercih dönemi yaşamak emin olun çok zor değil
bizim elimiz de
yeter ki isteyelim ve mücadele edelim...

@Nurtan

@Schrödingerin Kedisi

Teşekkürler...
Çok Anlayışlı ve Naziksiniz...!

Son düzenleme:
Kardeş yardım et desekte sen bize yardımcı olmazsın bütçe de bize kalmamış atanmak için çalışan kişilerde kovaladigina inanmıyorum sen takıl biz çalışır tekrardan puanimizida almasini biliriz asıl mesele o sa bu saatten sonra babam dese çalış inanıp çalışmam sen şu hayatını Çalışlanlatacak geçir baştan yardımcın olursak sonun gelmez sonun ge Hadi herkes gibi aklımıza girip dağıtma seni adam belleyek kard esim

Geçen atamada bugün gönderilmiş 31 ekime kadar kadroların bildirilmesi için yazı bakanda onlara onceden yolladım demiş inşaallah yalan değildir kandırıyorsa helal etmiyoruz hakkımızı istiyoruz

Rabbim gonlumuzden geçeni hayırlısıyla bize versin beklemek gerçek anlamda hepimizi çok yordu 9 ekim de sesimizi duyuracagiz mantıkli bir aciklama yaparlar inşallah ikide bir oyalamazlar bizi yoksa rabbim hakkimizi onlardan çıkarır. Rabbimin adaletine güveniyoruz hepimiz.

@Fetewmre

Benim söylediklerimi nasıl okuyup yorumluyorsunuz hayret ediyorum.
Sanki ben eyleme, atamaya karşı bir şey yazdım ben de 2014'den beri Ekpss ile uğraşıyorum özel sektörde çalışmanın zorluğu sizler kadar çok bilmiş (!) olmasam da biliyorum. İmza toplandı imzalarım Cimer'e yazdıklarımın haddi hesabı yok, yetkililerin her canlı yayınlarında twitter dan #hashtag 'ler başlar katılırım. İkamet Ankara veya İstanbul gibi metropoller de olmadığı ve özel sektördeki işimden izin alamama durumlarından dolayı eylemlere fiziken katılamamış olmam oturduğunuz yerden ahkam kesme haddini size vermez. Ha derseniz "ben had-hudud tanımam" o da sizin mizacınız çok da umuruma alacak değilim. Benim adamlığımı belleyip bellememek ne size düşer ne bir başkasına ben sizin karakterinize herhangi bir yorumda bulunmadım değil mi? İnanıp inanmamak çalışıp çalışmamak herkesin kendi iradesindedir. Bu söylediklerimde kimin nasıl kafası karışacak !!?

Anlamamakta ya da yanlış yorumlayanlar için son kez tane tane yazıyorum. Demek istediğim tek şey sadece "eylemlere devam ederken zamanın daraldığına dikkat edilmesi gerektiği" benim bir art niyetim olsa neden böyle bir sey yazayım sonuç olarak buradaki bir çok kişiyle aynı sınavda yarışacağız. Herkes nasibini alır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt