Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nurtan 3 Aralıkta müjde ENGELLİLERE ATAMA geliyor diye verebilirler. 3-12 Aralik normal KPSS ataması varmış öyle duydum.

Acil atanamayan Engelliler Buraya!!!!

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2020 ekpss sınavına 4 aydan kısa bir süre kaldı ama ne yazık ki 2019 da bir tane bile atama yapılmadı bu gidişle yapılmayacak yapılırsa da şayet bu çok ama çok düşük bir sayı olacağı belli.Şayet yüksek bir sayı olsaydı kessin Bakan hanım bunu siyaset malzemesi olarak kullanırdı. Arkadaşlar bizim bir olmaktan başka çaremiz yok atanamayan ve atanan engelliler olarak birlik olmamız lazım.Bunun için daha önce yapılan ziyaret sadece Aile ve sosyal politikalar bakanlığına oldu. En büyük yanlışta buydu zaten.Neden derseniz şuanki sistemde herşey Cumhurbaşkanının elinde.Şimdi çok büyük bir kitle olarak 3 aralık dünya engelliler gününde hep beraber Cumhurbaşkanın yanına gitmemiz gerekir tek çare bu bence şahsi fikrim. Neden 3 aralık çünkü hem bizim günümüz hemde bütün bahanelerin arkasına sığınan atanan arkadaşların resmi olarak izin günü onun için hiç kimsenin bahane arkasına sığınamaz.Gelin hep beraber el ele atanamayan arkadaşlarımıza yardımcı olalım unutmayın sizde onlar gibi bir zamanlar çaresizce bekliyordunuz.3 Aralık dünya engelliler günü münasebeti ile konfedarasyon olsu derne olsun Cumhurbaşkanından 3 aralıkta randevu alarak bütün engelliler olarak katılım sağlayarak dertleri dile getirmemiz lazım sadece atama için değil.Kotanın yükseltilmesi birinci öncelik ve vazgeçilmez madde olması lazım. Diger konular olabilir örneğin engelli arkadaşlarımızın kullanıpta devlet tarafından karşılanmayan ilaç konuları tedavi konular sosyal haklar ile ilgili konular olabilir.Evet arkadaşlar gelin bir olalım bir olalımki geleceğimizi kendi ellerimizle kuralım.

Nurtan

Yaklaşık bir ay önce sağlık bakanlığını aradım konuştuğum yetkili bizi çok arayıp rahatsız ediyorlar bu konuda çalışma yapıyoruz demişti sağlık bakanlığını ve aile bakanlığını sürekli arayalım

hakan73 dediğin organizasyonu dernekler ya da engelliler platformu ayarlarsa bu şekilde 3 aralıkta görüşme sağlanabilir.
guleman18 engelliler gününde müjde olabilir.
fztahmetygc mücadeleye devam edip hem cimer hemde iletişim yollarıyla engelli sağlıkçı atamasını dile getirmeye devam etmeliyiz. dediğim gibi kasım da 17 bin alım gerçekleşek daha önce 12 bin alım oldu. bu alımların yanında engellilerde nasibini almalı.

Yarın aile ve çalışma bakanlığının bütçesi görüşülecek bütçe komisyonunda.geçen sene komisyon gorüşmelerinde bir vekilin sorusu üzerine ,bakan aralıkda ekpss ataması yapacağız haberini vermişti.umarım yarın muhalefet vekilleri komisyonda ekpss atamalarını bakana sorarlar ve inşallah bir atama haberi alırız.

Vay be 24 ocak da yeni sınavın başvuruları başlıyor ama hala ortada atama yok.2018 lere yapılanın adı zulümdür.

Tercih klavuzunu da açıklarlar inşallah. Takvim en azından Ekpssyi unutmamış. buda sevindirici.

guleman18
Helal olsun bu derneğe.bir ilçenin engelli derneği.güzel görüşmeler yapmış.öte yandan koskoca engelli konfederasyonu ,merkezi ankarada olan binlerce üyesi olan engelli dernekleri uyusun daha.adamlar ankaraya 600 km uzaktaki bir ilçeden kalkıp gelmişler ,siz aynı şehirde kılınızı oynatmayın.

ne ortaogretım ne lısans atanma sansının en cok oldugu yer önlisans. 2016 da atandım ben 86 ıle 72 ye kadar dusmustu alımları

Crowley07

ben orman genel mudurlugune atandım atandıgım gunden berı katıplık yapıyorum valla hıc engellı dıye ayrım yok normal memur nasıl calısıosa senıde oyle calıstırıyorlar :)

Sizosalgun
Atama yok kardeş atama ,ne onlisansı ne ortaöğretimi.üç atama ile 10000 kışının alındığı 2016 sınavı ,sadece 2300 kışının atandığı 2018 sınavına örnek olamaz.

Alperkamu kıl kiprdatmakla ilgisi yok aynı şehir DE olmanın. Torpili olan giriyor o da bende YOK. BU devirde dayın olacak .BU devirde istersen 100 PUAN çek Adamin yoksa hicbir yere giremezsin.Gercekler üzerinden konuşuyorum. BU IŞIN LISANS, ÖNLİSANS, ORTAOKUL YOK.HERSEY TORPILE BAĞLI

Sınavdan önce olacağı kesin ama ne zaman? beklentimiz engelliler gününe denk gelmesi ve alımın çok olması. önlisanstan çok lisans ataması yapılıyor. çoğu da boş kalıyor zaten.

ALLAH,Nazilli'den Ankara'ya gelipte bu önemli görüşmeleri gerçekleştirenlerden razı olsun.Ankaradaki engelli grupları pasif kalıyor.Cumhurbaskaniyla bir görüşme ayarlanabilse bu iş olacak.Bunun halledilmesi gerek

Sınav geldi biz hala konuşuyoruz. Biz zavallıyız resmen zavallıyız

Alperkamu

ben 218. oldum ılk tercıhle atandım kardes ozaman cok alım olmus olabılır ona bısey demıom ama genelde onlısanslardan daha cok alıolar onu demek ıstıyom

Nurtan

Ne diyorsun nurtan ?, ösym takvimi ("sınavdan sonrası olarak") açıkladı ,tabi ki bu başka atama olmayacağı anlamına gelmez ama ...

görünen başka bişey de yok.

Arkadaşlar bir de aklıma ne geldi hani diyoruz ya puan 4 yıla çıkarıldı o yüzden alım yapmıyorlar e
o zaman biz atanamayacağız bu yeni sınavla önümüze yeni mezun, yeni rapor alan vb. gelecek sıramız 30 sa 60 olacak bu böyle sürüp gidecek o zaman sınavı da 4 yılda bir yapsınlar yada bize atama yapsınlar artık böyle saçmalık olur mu

Bakan selcuk “kota doldugu surece aralıkta atama yapılacaktır “ bılgısını vermıstır

Sanırım yani şayet yanlış anlamadıysam artık tüm atamaları Aralık ayında yapacaklar gibi. Genelleme yapılmış çünkü. Tabi kota doldu/dolmadı bu da belirsiz bir durum. Umutsuz konuşup can sıkmak istemiyorum ama bu saatten sonra kimse bu sınavdan pek bir şey beklemesin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt