Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crowley07 alım yapılıp yapılamacağını sen bilemezsin sen devletin avukatı mısın lütfen bu tür negatif yorumlar yapıp da insanları germeyin

urfalı33

Alakası yok, dünde biri burada Cimerden aldığı bilgiyi paylaştı. Bu veriler 31 ekim itibariyle toplanan kadrolardır. İster kendi inanmak istediklerinize inanın ister bu sayılara. Matematik yalan söylemez, bir yıldır alım olmuyorsa bunun sebebi ortada.

Crowley07

Cimerden gelen cevabı ben paylaştım. "Bakanlığımız, engelli personel alımları ile ilgili bilgi girişleri Devlet Personel Başkanlığının internet sitesi üzerinden yapılmıştır." Öyle bir cümle yazmışlar ki nereye çeksen gidiyor. Anlatım bozukluğuna girmiyorum bile :)

Arkadaş haklı 7119 açık var GÜNCEL halidir.

Dikkatimiz de olsun 7119 sayısı sadece memur kontenjanı deniliyor böylelikle hizmetli kadroları dahil değildir?

Adamlar 2 senedir atama yapmıyor ve yapacağa da benzemiyor yine birileri çıkıp birilerini suçluyor. Neymiş millet geriliyormuş. Arkadaş millet burada fikrini yazan adama neden geriliyor? Gitsin hükümete gerilsin. Atama yapılacağına dair tek bir emare bile yokken ne düşünsün adam? Ben de diyorum atama olmayacak. Sınav süresini 4 yıla neden çıkardılar diye bi sor bakalım kendi kendine mantığın ne diyecek? Polyannacılık oynamayı bırakın arkadaş adamların umrunda değilim değilsin. 3 aralıkta çıkar aramızdan 3 tane şaklaban gider kendilerini kullandırır gazetelere poz verir tvye çıkarlar 4 aralıkta seni de beni de kimse hatırlamaz.

Crowley07
inat etmiyoruz bizlerde mağduruz bizde istiyoruz kendi mesleğimizi yapmak

urfalı33
Kimse bizleri çalıştırmıyor tek umudumuz ekpss den atanmak ve kimseye muhtaç olmadan kendi mesleğimizi yapmak

Ya adam zaten alım yapmak zorundadır demiyor bazı bakanlıklar kontenjan dolsa bile alım yapmış diyor yani yalnızca bilgi veriyor illa ki alacak demiyor lafı nerenizden anlıyorsunuz ki bilmiyorum

Kontenjan fazlası olanlar fazla alım yaptıkları için fazla değiller. Sonradan engelli olanlar veya kurum değiştiren engellilerden dolayı fazla veriyorlar.

Norm kadrolar iş-kur'dan işçi alarak doldurulamaz, kadroya dahil olmaz işçiler.

Bazı kurumlar hiç kadro açıklarını bildirmez (cumhurbaşkanlığı, mit gibi) bazı kurumlarda ise açık olmasına rağmen ilana çıkmayabilirler gerekçe gösterilerek.

Bakanlıklar işlevsiz artık, bu tür atama veya kadro belirlemeleri cb tarafından yapılıyor. Bunca zaman bir bostan korkuluğundan talepte bulundunuz arkadaşlar.

Mevcut Memur Sayısı........................................1.987.176
Engelli Kontenjanı.............................................59.790
Toplam Çalışan Engelli Memur Sayısı.................55.196
Kontenjan Fazlası Çalışan Engelli Memur Sayısı...2.525
Açığı Bulunan Engelli Memur Sayısı....................7.119
olarak belirtiyor fakat 59.790-55.196=4594
bundanda kontenjazn fazlasını çıkartsak 4594-2525= 2069 eder ama nedense bu iki sayısyı toplayıp 7119 diyor. Bence atama öncesi bunu belirtip sadece 2069 kişi alacaklar.

Sağlık Bakanlığı aralık gibi atama yapacağız kadroları Cumhurbaşkanlığına bildirdik demiş. klavuzda aralıkta yayınlanır denmiş. Meb Bakanı ve Sağlık Bakanını takdir ediyoruz personellerinin yanında ve atama bekleyenleri atama hakkında haberdar ediyorlar.
Bize gelince ne kadro sayısı, ne atama , ne klavuz orta da yok. artık atama yapmayacağız haberine bile razı olduk fakat bunu diyen bile yok.

Güya 1200 ENGELLİ öğretmen atama bekliyormuş. Ne kadar doğru bilinmez. ATAMA Olacak diyen var , ATAMA olmayacak diyen var . Artik EKPSS formati değişti. 90 PUAN dan aşağısına ATAMA YOK ( SAYI az oldugu icin ) Bu da 2018 EKPSS girenlerin şansızlığı. ALLAH herkesin hakkında hayırlısını versin.

RABAJA bu sayısal veriler zaten Dpb sayfasında vardı. 2019 için değişen birşey yok.

RABAJA

Kontenjan fazlası %3 lük kotayi etkilemiyor.o yüzden hesabınız yanlış.55196 engelli memur sayısından önce 2525 i çıkaracaksın.cunku bu kontenjan fazlası yüzde 3 e dahil edilemez.55196-2525 =52671 sonra bu sayıyı olması gereken engelli sayısından 59790 dan çıkaracaksın.cikan sonuç 7100 kamudaki engelli açık sayisi

Arkadaşlar açık sadece 2 kurumda var, Diyanet ve MEB diğerleri tek tük alım yapacak kurumla hatta hiç alım yapmayanlar. (Dışişleri vs.) Bugün Bakırköyde bir intihar daha yaşandı, insanlar artık geçim sıkıntısı yüzünden 6 yaşındaki çocuğunu bile öldürüyor. Artık burada oturup birbirimizle uğraşacağımıza sesimizi duyurmak için bir şeyler yapsak daha iyi olmaz mı? Bakın bir yandan 2020 sınavı yaklaşıyor, 2020 sınavına girenler puanları ne olursa olsun atanamayacaklar, durumumuz hiç iyi değil, bizi temsil edenler işlerini yapmıyorlar, bir şeyler yapmamız lazım.

Kasımda ortalarda 2020 takvimi çıkmalıdı o bile geç çıkıyor

Arkadaşlar bence aile bakanına değil cumhurbaşkanına sesimizi duyurmalıyız. Bence bu etkili olacaktır.

fztahmetygc Dogru diyorsun.Birlik bütünlük olmadıkça zor . ATAMA OLACAK diyen var, ATAMA olmayacak diyen var. Şaşırdım kaldım.

Atama konusunu kafamda evire çevire yorum yapa yapa varya bunaldım artık 2 sene önce sınava girdik alım yok bu sene yine sınav geldi. Ben sağlıkçıyım sağlık bakanlığı alım yapmadı sınavın ne anlamı kaldı ki içimde işe girecem şöyle böyle diye planlar yapıyordum sınava girdiğimden beri 2 senedir bekliyorum Ne hevesim ne heyacanım kaldı

fztahmetygc hepimiz aynı durumdayız .Çok bekleyen var .2018 de girdim EKPSS Lisans 80 PUAN aldım tercih yaptım olmadı .Oturdum tekrar çalışıyorum EKPSS 2020 'ye belki bir umut gireriz diye PUANIMI 90 'a çekmeye ÇALIŞACAĞIM .BAŞKA çarem YOK

Allahtan 3 aralık engelliler gününe 15 gün kaldı, herhalde o gün bir açıklama yapılır yani öyle umuyorum ya daha takvim bile belli değil gerçekten biz hiç önemsenmiyoruz Ama en çok korktuğum engelliler günü kutlu olsun deyip o günün geçiştirileceği bekleye bekleye sabır taşı olduk 2 senedir bekliyoruz insaf yani

Ya birde normal kpss ile 30 000 yok 50 000 bilmem kaç bin kişi alıyorlar bir avuç engelli mi fazla geliyor anlamadım

İnşallah 3 ARALIK günü müjde verirler . Kaç aylardır uykudan uyandığımda kendime hergün şunu diyorum bugün de İŞSİZ uyandım.Allah hepimize Atanmayı, MEMUR olmayı nasip etsin. Her gün Dua edin. ALLAH biliyor ve bize tek yardım edecek O ' dur.

3 Aralık Dünya Engelliler gününde bir AÇIKLAMA yapmazlarsa EKPSS ataması o İŞ YAŞ . Kaldı başka bahara umutlar taa Aralık 2020 ayını bekleriz ARTIK.

Çok değişik bir memleketiz. SINAV Var , ATAMA YOK

Gazi ve Şehit yakınlarının ataması Gaziler gününde yapıldı, sonra yetiştirme yurdu sıra bize geldi bizimde büyük ihtimal 3 Aralık gibi olacak yine de umudumuzu kaybetmeden mücadeleye devam etmeliyiz. Cimer'e yazalım özellikle sağlıkçı alımı bekleyen arkadaşlar kasım sonu 17 bin sağlık alımı yapılacak Cimer'den sağlık bakanlığına engelli adayları da sağlıktan atama bekliyoruz bizlere de kadro verilsin şeklinde yazalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt