Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar konuyu sulandirip eylem konusunu geri planda bırakmayalım.Eylem konusunda yazılar yazın. Beyza92 arkadaş ne güzel yazmış herkes bulunduğu ilde toplanabildigi kadarıyla eyleme destek versin diye.Yok atamanın ne zaman olacağına dair tahmin yürütüp boş yapacağınıza eyleme odaklanıp.Istedigimizi bu şekilde elde edebiliriz.Bu yazıdan sonra şöyle yazanlarda çıkar: Ee 9 ekimde eylem yaptık ne oldu diye bu tarz olumsuz düşüncelerle insanların ümidini kırmayın.Önceki eylem barış pınarı harekatiyla aynı güne denk gelmişti o yüzden pek etkili olmadı.Bir kere daha yazıyorum onu yapsak ne olacak bunu yapsak ne olacak diye buraya olumsuz görüşlerinizi yazıp mücadele eden insanların umutlarını kırmayın.Onu yapmadan sonucunu da bilemezsin o yüzden eyleme mutlaka ama mutlaka yoğun katılım sağlanmalı.Cesaretli olmalıyız.

( Bize de mi ) BOŞ YAPAN BİRİ VARSA O da SENSIN .ÖNCE konuşmayı öğren ve insanlara nasıl hitap edileceğini ÖĞREN !! Herkes düşüncesini söylemekte serbest. BU BENİM DÜŞÜNCEM RAHATSIZ OLDUYSAN DÜŞÜNCENE KATILMIYORUM DERSİN OLUR BITER .Kalkipta etrafa saldırmanın anlamı YOK.Kimsenin ümidini kırdığım YOK belli ki Sen RAHATSIZ olmuşsun birşeylerden. Şu SON sözümü iyi anla ALLAH tüm ENGELLİ kardeşlerimize devlet memurluğu nasip etsin.Bunu her daim söylüyorum şimdi de söylüyorum.

Aralıkta engelliler gününe denk gelecekse atama klavuzu kasım ayı içinde yayınlayabilirler. gelmezse de aralıkta engelliler gününde müjde niteliğinde haber paylaşırlarsa aralığın sonuna kadar sürer. işkur alımlarının çoğu çok nitelikli olmakla üniversitelerin çoğu temizlikçi tercih ediyor. hepimiz elimizi taşın altına koymamız gerekir yoksa çoğumuz açıkta kalacağız. artı yeni bir sınav yaklaşmakta sınavı yine çoğunluk oluşturacak ve yıl içinde yine atama belirsizliği ortaya çıkacak.

Umudunuzu kirmak istemiyorum ama bu saatten sonra kimse atama beklemesin yarin ki eylemden de bişe cikacagini sanmiyorum.

ASLA vazgeçmeyeceğim. Sonuna kadar savaşacağım. 80 PUANLA LİSANS dan atanamamis olabilirim AMA bu vazgeçeceğim anlamına gelmez.Bu SEFER 90 PUAN ALACAĞIM 2020 EKPSS sınavından .Çalışan KAZANIR

2019'da kasım ayinda yeni ve ilk verilen raporda subat 2020' de başvuruda sıkıntı yaratır mi ? Çünkü yil farki var başvuruda sikinti olur mu ?

sen bu kadar umutluyken ne olduda umudunu kaybettin kardesim.grup kuruyordun hatta..

1 yıl çalıştın 2 yılda bekledin atanman için atama yapılmadı ve tekrar kendini motive edip çalışıp bi iki yıl daha beklemek ?
herkeste olmayacaktır o motivasyon ve sabır 5000’sen aşağısı bir atama tüm 2018 sınavında emek vermişlere yazık olacaktır
Twitter, instagram ve haber hatlarında SESİNİZİ duyurmadıkça çöp olacak arkadaşlar.

bugün dananın kuyruğu kopacak hayırlısı bakalım

bir de 2020 ekpss sınavına hazırlık yapan arkadaşlarımız var facebook da görüyorum inşallah şimdi alım olmaz sınavdan sonra alım yaparlar diye ortalığa düşmüşler

kendini bilmez bu kişileri esefle kınıyoruz
2018 sınavına girmiş ve iki yıldır sadece bir atama verilmiş ve 2104 kişi gibi komik bir rakamla atama yapılmış bu kişilere resmen hakarettir

sırf bunlar için bile bugün güzel haberler almanızı isterim ama pes etmeyin olacak Allahın izni ile

2016 sınavında sınava girenlere toplam 11 binden fazla alım yapılmış iken
2018 de sınava girenlere sadece 2500 kontenjan verildi ve sadece 2104 kişi yerleşebildi

şimdi o nedenle facebook forumlar da vs şimdi alım olmasın ekpss 2020 sınavına gireceklere ayıp olur yazık olur diye naralar atmasın kimse kalp kırarım

2018 sınavına girmiş kardeşlerime hakaret sayarım kendime hakaret sayarım

hadi gün birlik olma günüdür
ben gelemem demeyin, kendinizi zorlayın gelin şu eyleme

Sevgili kardeşlerim. Gerek sağlık sebeplerim gerekse de maddi olanaksızlıklar nedeniyle bugünkü eyleme katılamıyorum. Şimdiden oraya giden ve benim de hakkımı savunan herkese yürekten teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Bugün yüksek ihtimalle yine olumsuz cevap alıp yine iteleneceğiz. Ama olsun. Ayakta kalmak için verdiğimiz çabayı Allah görüyor. Umarım yanılırım ve bugün bir atama kararı çıkar.

Crowley07
Kardeşim haksız değilsin, matematik yalan söylemez sözüne de katılıyorum. Kota dolmak üzere, bütçe görüşmelerinin neticesi zaten aşikar, ciddi bir kısıtlamaya gidildiğini de bariz biçimde görüyoruz. Bir şeyler için GEÇ kalındı.
Öyle ki, %3'lük kota arttırımı %5'e bile çekilse, bunun bizlere yansıması 2020 Ekim ayında toplanacak kadrolardan sonra olacaktır, ki sadece örnek veriyorum. Bizzat bu bilgi kesindir.
700 kişilik kontenjan olması beni şaşırtmadı, çünkü değerler ve sayılar ortadaydı. Boş hayaller kurduk hepimiz ve yanıldık.
Ne hak isteyebildik, ne de hak aramayı öğrendik. Bayramın 3. günü eylemin yapılması zaten yanlış ama asıl yanlış olan 29 Kasım 2018'den 9 Ekim 2019'a kadar neredeydiniz? sorusuna cevap bulamamaktı. Turhan İçli diye bir vatandaşı başkan kabul etmek tüm yanlışların danişkasıdır. Buna da ayrı parantez açıyorum.
Gelelim kendi görüşüme; bence atama sayısını ihtiyaç fazlasını da göze alarak bir miktar arttıracaklar. Ama bu tabi ki 1000 sayısını geçmeyecek. Muhtemelen 3 Aralık günü müjde(!) adı altında nemalanacaktır bakanlık bu duyurudan.
Diğer tahminim de şu yönde (düşük ihtimal), 2500 kişilik bir kadro daha yayınlayıp, ciddi bir risk alıp, 2020 Ekpss sınavına umut satabilirler.
Tabi tamamen tahmin.
Arkadaşlar özetle ve maalesef Crowley07 adlı arkadaşımızın öngörülerinin yüksek ihtimal doğru ve kanıtlanabilir olduğunu söyleyebilirim. Allah hayırlı olanı nasip etsin hepimize. Selametle.

Gerçekleri neden göremiyorsunuz ?

Ben her sene atamaları takip ediyordum bu yıl tuhaf olan şey sürekli sözleşmeli engelli birey aldılar (bekçi,koruma memuru vs.) giren kişilere bi dikkat edin hep kendi adamları bu sayede %3 lük kotada doldu :mad::mad::mad: hala şu adamlara destek olanlar var ben daha ne diyim atama felan olmayacak bakan topu kotaya attı. Zaten istenmeyen elemanlarız bu sayede erittiler kotayıda...

Nurtan
Çifte standart hep bize yapılıyor. Kimseye yapılmasını istemem ama özellikle de bize çok yapılıyor.

twitter dan paylaşım yapmışlar.

Son düzenleme:
ATAMA olur mu bu duruma bile şüpheyle yaklaşıyorum ?? Gazetecilere bile artik güvenmiyorum. Gazeteciler, ENGELLİ Memur alımı haberi yaparken bile prim yapmak için yapmıştır. Haberim ÇOK okunsun diye de yapıyor olabilirler. ATAMA olacağına dair şüpheliyim .Bence keyifleri ne zaman isterse o zaman ATAMA yapacaklar.

Ne bekliyordunuz? Bütün yıl oturup birilerinin eylem yapmasını bekledik, çıka çıka anca bu çıktı. Adam yerine bile konmuyoruz! Sınava giren 110 bin kişi var, 100 kişi toplanıp adamakıllı bir eylem bile yapamıyoruz.

Bu hayata hepimiz 1-0 geride başladık, azimle çabalayarak kendimizce bir şeyler yapmaya çalışık, okullar bitirdik, baskıcı, anlayışsız, kot kafalı insanlarla mücadele ettik ama şu an bir mücadele daha vermezsek bütün emeklerimizi çöpe atmış sayılırız. Bu Ülkede refah içinde yaşamak, düzgün bir iş sahibi olmak her engellinin hakkı ama bu hak evlerimizde oturarak elde edilmiyor, gerekirse günlerce açlık grevi yapılmalı ama 1000 kadroya sessiz kalınmamalı.

En anlamlı eylem 3 Aralık günü ülkenin heryerinde evlerimizde açlık grevine başlamak dediğimde bir arkadaş ohoo 3 Aralığa kadar bekleyemeyiz demişti. Bekletirler canım. Bu konfederasyon bu platform varken temsilde daha çok bekletirler. 3 Aralıkta da çıkar siyasilerle yanyana gülücük dağıtırlar herşey yolundaymış gibi. Ben hala en etkin eylemin 3 Aralıkta olacağına inanıyorum. Ogün tt olucaz. Herkeste bir hassasiyet olacak. Açlık grevine yatarsak noluyo lan diyecekler. Demeyen zaten insanlığını kaybetmiştir.

Türkiye ENGELLİLER platformu
Çok çelişkili konuşuyor. Hem 700 kişilik ALIM kabul edilemez diyor.Hem de ekonomi kötü diyor alım olmayacak diyor MEMUR ALIMI KONUSUNDA calismalar sürüyor diyor.
Insanların kafasında soru işareti bıraktırıyor .
NET bir AÇIKLAMA YOK

Ekonomik krizle hiç alakası yok bu atamanın kamunun açtığı ilanları ve alımları görüyoruz. işkur dan erittiler kadroları şimdi de 31 Ekim'e kadar toplanması gereken kadroları daha toplamaya çalışıyorlar. özel sektöre engelliler için uygulanan yatırımları kamu bünyesinde de uygulasınlar. kadroları bildirmeyen kurumları uyarsınlar. gerçekten ilgilenen birileri olsaydı biz şuan 2019 2 ya da 3. atamayı bekliyor olacaktık. gerçekten engelli önceliği olsaydı biz böyle muamma da kalmazdık.

ÖSYM daha EKPSS branş sıralaması dahi açıklamadı . Şimdiye açıklanması gerekirdi. 31 Ekim 'e kadar kadro taleplerini toplayamadilarsa daha da birşey demiyorum.
Peki SINAV 'dan önce mi ATAMA yaparlar??
Yoksa SINAV dan sonra mi ATAMA yaparlar ??
Eğer SINAVDAN sonra Atama yaparlarsa 2018 EKPSS girisliler İÇİN SIKINTI olacak Yığılma olacak
2018 sınavına giren tekrar 2020 sınavına girecek

Arkadaşlar Cimer de gelen cevabı yazıyorum,

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 25.10.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1902510815 sayılı başvurunuz 13.11.2019 tarihinde KADRO VE İSTİHDAM ŞUBESİ tarafından cevaplanmıştır:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir.

Bakanlığımız, engelli personel alımları ile ilgili bilgi girişleri Devlet Personel Başkanlığının internet sitesi üzerinden yapılmıştır.
Bilgilerinizi rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt