Crowley07
Kardeşim haksız değilsin, matematik yalan söylemez sözüne de katılıyorum. Kota dolmak üzere, bütçe görüşmelerinin neticesi zaten aşikar, ciddi bir kısıtlamaya gidildiğini de bariz biçimde görüyoruz. Bir şeyler için GEÇ kalındı.
Öyle ki, %3'lük kota arttırımı %5'e bile çekilse, bunun bizlere yansıması 2020 Ekim ayında toplanacak kadrolardan sonra olacaktır, ki sadece örnek veriyorum. Bizzat bu bilgi kesindir.
700 kişilik kontenjan olması beni şaşırtmadı, çünkü değerler ve sayılar ortadaydı. Boş hayaller kurduk hepimiz ve yanıldık.
Ne hak isteyebildik, ne de hak aramayı öğrendik. Bayramın 3. günü eylemin yapılması zaten yanlış ama asıl yanlış olan 29 Kasım 2018'den 9 Ekim 2019'a kadar neredeydiniz? sorusuna cevap bulamamaktı. Turhan İçli diye bir vatandaşı başkan kabul etmek tüm yanlışların danişkasıdır. Buna da ayrı parantez açıyorum.
Gelelim kendi görüşüme; bence atama sayısını ihtiyaç fazlasını da göze alarak bir miktar arttıracaklar. Ama bu tabi ki 1000 sayısını geçmeyecek. Muhtemelen 3 Aralık günü müjde(!) adı altında nemalanacaktır bakanlık bu duyurudan.
Diğer tahminim de şu yönde (düşük ihtimal), 2500 kişilik bir kadro daha yayınlayıp, ciddi bir risk alıp, 2020 Ekpss sınavına umut satabilirler.
Tabi tamamen tahmin.
Arkadaşlar özetle ve maalesef Crowley07 adlı arkadaşımızın öngörülerinin yüksek ihtimal doğru ve kanıtlanabilir olduğunu söyleyebilirim. Allah hayırlı olanı nasip etsin hepimize. Selametle.